Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

diuna_wro napisał(a):
jesli był trzeźwy w momencie adopcji, to nie mają podstaw by odmówić. Ja go widziałam, jak wychodził z małą. Przyjrzałam się i zamarłam...
Żal mi, bo chciałam ją do Arkad na fundacyjną akcję wziąć i zbyt długo się zastanawiałam, którego... czy ją, czy taką szorstką sarenkę, eh.

Ok, nie ma podstaw, ale mogli go skutecznie zniechęcić, tak jak i innych zainteresowanych spanielami zniechęcają. Poza tym wydaje mi się, że jakby nie chcieli, to by mu żadnego psa nie wydali. No po prostu brak słów... :shake:

• Replies 445
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

diuna_wro napisał(a):
no, to nie był jakiś stary żul. Młody człowiek, ale wyglądał na pijącego

Eh... i tak jestem załamana, że nie zdążyłam nic zrobić... :-?
I jeszcze ten brak sterylki. :wallbash:

Trzeba chociaż Lunkę uratować!

Proszę o zmianę tytułu wątku na: Spaniele we wrocławskim schronisku. PILNIE POSZUKIWANY TYMCZAS DLA 9-MIES. SPANIELKI!!!

Posted

no właśnie bym się trochę bała...generalnie pani chce towarzyszkę zabaw dla yoreczki, ale Luna może być za energiczna... chociaż tak naprawdę jej nie poznamy dopóki się nie znajdzie dt :(

Posted

Hitoshi napisał(a):
Ja też bym chciała :) Alaś by się ucieszyła. Jutro pogadam z mężem :] A tak wogóle ona jest zdrowa?

raczej zdrowa, inaczej by taka żwawa nie była :evil_lol: a tak na poważnie, to można na miejscu z wetem pogadać... przydałby się ten dt, żeby sterylkę zrobić i poznać lepiej panienkę

Posted

hej jestem tymczasem Jacksona jak potrzebujecie to mam wlasnie wolne miejsce Bros i Uru u mnie byly ,wiedza jak i gdzie mieszkam wprost w raju dla wariatow.pozdrawiam ,wiadomosc tel,malo jestem na kompie.

Posted

[quote name='karmelcia']hej jestem tymczasem Jacksona jak potrzebujecie to mam wlasnie wolne miejsce Bros i Uru u mnie byly ,wiedza jak i gdzie mieszkam wprost w raju dla wariatow.pozdrawiam ,wiadomosc tel,malo jestem na kompie.
no to ja się już pakuję :evil_lol:

a na poważnie - super, musimy szybko działać, bo nam jeszcze ktoś Lunkę do pseudo zwinie...:angryy:

Posted

karmelcia napisał(a):
moj tymczas jest platny,bo nie wiem czy wszystkie ciotki spanielowe wiedza.

jasne, ale w razie braku opcji bdt, to jest jakieś wyjście... tym bardziej, że ona w pełni adopcyjna i pewnie zbyt długo by nie siedziała

Posted

marmosia napisał(a):
Tymczas płatny w wysokości?

Chyba 300 zł jak dobrze pamiętam.

Czy jest możliwość zaklepania spanielki Lunki, że niby mamy pewny dom, tylko transport trzeba zorganizować? I poprosić o sterylkę w schronie przed adopcją? Przejdzie takie coś? Jak myślicie?

Posted

Jutro mogę wziąść małą do siebie, ale dopiero po szkole(wtedy będę miała na nią 3,5 dnia). Ale jeszcze muszę się dziś z mężem dogadać. Później dam znać czy napewno ją jutro wezmę, bo jak nie to pomogę w zbieraniu pieniędzy na dt u Kamili.