Asia & Ginger Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 diuna_wro napisał(a):jesli był trzeźwy w momencie adopcji, to nie mają podstaw by odmówić. Ja go widziałam, jak wychodził z małą. Przyjrzałam się i zamarłam... Żal mi, bo chciałam ją do Arkad na fundacyjną akcję wziąć i zbyt długo się zastanawiałam, którego... czy ją, czy taką szorstką sarenkę, eh. Ok, nie ma podstaw, ale mogli go skutecznie zniechęcić, tak jak i innych zainteresowanych spanielami zniechęcają. Poza tym wydaje mi się, że jakby nie chcieli, to by mu żadnego psa nie wydali. No po prostu brak słów... :shake: Quote
diuna_wro Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 no, to nie był jakiś stary żul. Młody człowiek, ale wyglądał na pijącego Quote
Asia & Ginger Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 diuna_wro napisał(a):no, to nie był jakiś stary żul. Młody człowiek, ale wyglądał na pijącego Eh... i tak jestem załamana, że nie zdążyłam nic zrobić... :-? I jeszcze ten brak sterylki. :wallbash: Trzeba chociaż Lunkę uratować! Proszę o zmianę tytułu wątku na: Spaniele we wrocławskim schronisku. PILNIE POSZUKIWANY TYMCZAS DLA 9-MIES. SPANIELKI!!! Quote
marmosia Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 A może Pani z Namysłowa wzięłaby jednak Lunkę? Quote
terierfanka Posted May 17, 2011 Author Posted May 17, 2011 chyba tak, ona jest po prostu bardzo żywa, taki wulkan energii i może być niełatwa do okiełznania dla zbyt spokojnych właścicieli :) Quote
marmosia Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Eeee tam , ciotka, Luna jest cudna, młoda, da się na pewno ułożyć :) Quote
marmosia Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 I jeszcze w łeb, że o bazarku nie wiedziałam nic- dopiero litościwa Karolcia mi podesłała:) Quote
terierfanka Posted May 17, 2011 Author Posted May 17, 2011 marmosia napisał(a):I jeszcze w łeb, że o bazarku nie wiedziałam nic- dopiero litościwa Karolcia mi podesłała:) :oops: ... następnym razem będę spamować :) Quote
Asia & Ginger Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Lunka da się ułożyć jak najbardziej, tylko czy nie zamęczy na śmierć yorka tej Pani z Namysłowa? :roll: Quote
terierfanka Posted May 17, 2011 Author Posted May 17, 2011 no właśnie bym się trochę bała...generalnie pani chce towarzyszkę zabaw dla yoreczki, ale Luna może być za energiczna... chociaż tak naprawdę jej nie poznamy dopóki się nie znajdzie dt :( Quote
Hitoshi Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Ja tak myślę, że może męża namówię na dt dla niej. Sami mamy tak energiczną diablicę w domu :) Quote
marmosia Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Co dwa diablątka, to nie jedno :) Raźniej będzie :) Quote
terierfanka Posted May 17, 2011 Author Posted May 17, 2011 Hitoshi napisał(a):Ja tak myślę, że może męża namówię na dt dla niej. Sami mamy tak energiczną diablicę w domu :) jestem za :) Quote
Asia & Ginger Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Hitoshi napisał(a):Ja tak myślę, że może męża namówię na dt dla niej. Sami mamy tak energiczną diablicę w domu :) Byłoby wspaniale! :p Quote
Hitoshi Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Ja też bym chciała :) Alaś by się ucieszyła. Jutro pogadam z mężem :] A tak wogóle ona jest zdrowa? Quote
terierfanka Posted May 17, 2011 Author Posted May 17, 2011 Hitoshi napisał(a):Ja też bym chciała :) Alaś by się ucieszyła. Jutro pogadam z mężem :] A tak wogóle ona jest zdrowa? raczej zdrowa, inaczej by taka żwawa nie była :evil_lol: a tak na poważnie, to można na miejscu z wetem pogadać... przydałby się ten dt, żeby sterylkę zrobić i poznać lepiej panienkę Quote
Hitoshi Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Tylko najpierw męża muszę spytać :D A jak wy waszych przekonywałyście, bo może macie jakiś sposób :D Quote
karmelcia Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 hej jestem tymczasem Jacksona jak potrzebujecie to mam wlasnie wolne miejsce Bros i Uru u mnie byly ,wiedza jak i gdzie mieszkam wprost w raju dla wariatow.pozdrawiam ,wiadomosc tel,malo jestem na kompie. Quote
terierfanka Posted May 18, 2011 Author Posted May 18, 2011 [quote name='karmelcia']hej jestem tymczasem Jacksona jak potrzebujecie to mam wlasnie wolne miejsce Bros i Uru u mnie byly ,wiedza jak i gdzie mieszkam wprost w raju dla wariatow.pozdrawiam ,wiadomosc tel,malo jestem na kompie. no to ja się już pakuję :evil_lol: a na poważnie - super, musimy szybko działać, bo nam jeszcze ktoś Lunkę do pseudo zwinie...:angryy: Quote
karmelcia Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 moj tymczas jest platny,bo nie wiem czy wszystkie ciotki spanielowe wiedza. Quote
terierfanka Posted May 18, 2011 Author Posted May 18, 2011 karmelcia napisał(a):moj tymczas jest platny,bo nie wiem czy wszystkie ciotki spanielowe wiedza. jasne, ale w razie braku opcji bdt, to jest jakieś wyjście... tym bardziej, że ona w pełni adopcyjna i pewnie zbyt długo by nie siedziała Quote
Asia & Ginger Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 marmosia napisał(a):Tymczas płatny w wysokości? Chyba 300 zł jak dobrze pamiętam. Czy jest możliwość zaklepania spanielki Lunki, że niby mamy pewny dom, tylko transport trzeba zorganizować? I poprosić o sterylkę w schronie przed adopcją? Przejdzie takie coś? Jak myślicie? Quote
Hitoshi Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 Jutro mogę wziąść małą do siebie, ale dopiero po szkole(wtedy będę miała na nią 3,5 dnia). Ale jeszcze muszę się dziś z mężem dogadać. Później dam znać czy napewno ją jutro wezmę, bo jak nie to pomogę w zbieraniu pieniędzy na dt u Kamili. Quote
Recommended Posts