Jump to content
Dogomania

BARDZO WAŻNE!!!Prosimy o DOM dla pogryzionej suni ze SCHRONISKA W CELESTYNOWIE!!!

Recommended Posts

Posted

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Wczoraj widziałam się z dr.Sterną - to naprawdę rozchwytywany lekarz :) wziął ode mnie historie choroby Sary i prosił żeby zadzwoniła wieczorem tam do kliniki na Bemowie...więc zadzwoniłam a on słuchajcie aż do 12 w nocy przyjmował pacjentów :( i nie mógł podejść do tel. Ale na szczęście chyba go zainteresowałam przypadkiem Sary bo wziął do domu jej historie plus mój nr telefonu i ma dzisiaj do mnie dzwonić żeby umówić się na ewentualną konsultację. Jestem bardzo ciekawa czy nie zapomni i zadzwoni do mnie...[/SIZE][/FONT]

• Replies 351
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Mam świetne informacje!!! Jestem po rozmowie z dr. S. :cool3:

SARA IDZIE NA WIZYTĘ 8 WRZEŚNIA NA 16TĄ DO KLINIKI NA BEMOWIE!!!

Z tego co znam godziny przyjęć to Sara będzie konsultowana przed wszystkimi innymi pacjentami :razz: FAJNY Z NIEGO GOŚĆ :lol:
[/FONT]

Posted

Adziunia napisał(a):
[FONT=Comic Sans MS]Mam świetne informacje!!! Jestem po rozmowie z dr. S. :cool3:

SARA IDZIE NA WIZYTĘ 8 WRZEŚNIA NA 16TĄ DO KLINIKI NA BEMOWIE!!!

Z tego co znam godziny przyjęć to Sara będzie konsultowana przed wszystkimi innymi pacjentami :razz: FAJNY Z NIEGO GOŚĆ :lol:
[/FONT]

ale super , o rety ale super :):)
czy na to badanie na czwartek Sara powinna mieć świeży rtg , ?? jak tak to w niedziele to załatwimy

Posted

Czorcik napisał(a):
ale super , o rety ale super :):)
czy na to badanie na czwartek Sara powinna mieć świeży rtg , ?? jak tak to w niedziele to załatwimy

Spoko, w poniedziałek ją zabieram i jedzie do Multivetu na RTG (będzie robił to specjalista w swojej dziedzinie) oraz będzie pobrana krew. Lekarze już na nią czekają :lol:

Posted

no właśnie Guliwer mi mówił, że w poniedziałek jedziecie do Multiwetu :), a mi totalnie wyleciało z głowy , wróciły dzieciaki ,zaczęło się przedszkole, szkoła, zakupowe szkole szaleństwo itp itd kto ma dzieci wie o czy mówię i niestety niektóre wiadomości mi umykają :)

Posted

Najpierw szczeknęła parę razy na mnie, a za chwilę jadła mi z ręki coś smacznego:-)
Wołałam ją i przychodziła na kęsika:-)
Ile w niej życia, energii, radości, wygląda na szczęśliwą.

Posted

krótki cytat z badań u dr. Blenau:" w porównaniu z poprzednimi badaniami stwierdzono zmniejszenie odczynu odokostnego oraz wygładzenie powierzchni nawarstwień odokostnowych" - cokolwiek miało by to znaczyć interpretacja jest prosta - możemy wykluczyć amputację łapki :P

Posted

Czorcik napisał(a):
jakoś strasznie pusto na tym wątku , Sarę odwiedza tylko garstka stałych osób, :(:(:(

Jak wymyślę, kogo mogę Dogo spamować, to Noskowicze będą mieć pierwszeństwo. :p

BTW - Sara od Kajtuna troszkę dostała... przez alice - cieszę się, że chociaż tak... :oops:

Posted

strasznie fajnie mi się zrobiło jak bardzo się ucieszyła na mój widok :loveu: owszem znamy się z Sarą od dawna ale mnie zaskoczyła...a najgorsze było jak ją odwiozłam :( ona nie chciała mnie puścić :( i za chiny nie chciała wejść do "siebie" :(
uwielbiam ją...to jest świetny pies :) ale kompletnie u mnie nie ma warunków dla niej...3 psy (w tym 2 suki które oprócz siebie innych suk nie tolerują), dwulatek i reszta rodzinki :(
brakuje mi pomysłu na domek dla niej - miała allegro, ma wydarzenie na FB z mojego konta i z konta schroniskowego jej zrobiłam i nic :( CHOLERA NO!!!!

a teraz pare fotek ze spotkania mojego z Sarką :)