Adziunia Posted September 2, 2011 Author Posted September 2, 2011 [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Wczoraj widziałam się z dr.Sterną - to naprawdę rozchwytywany lekarz :) wziął ode mnie historie choroby Sary i prosił żeby zadzwoniła wieczorem tam do kliniki na Bemowie...więc zadzwoniłam a on słuchajcie aż do 12 w nocy przyjmował pacjentów :( i nie mógł podejść do tel. Ale na szczęście chyba go zainteresowałam przypadkiem Sary bo wziął do domu jej historie plus mój nr telefonu i ma dzisiaj do mnie dzwonić żeby umówić się na ewentualną konsultację. Jestem bardzo ciekawa czy nie zapomni i zadzwoni do mnie...[/SIZE][/FONT] Quote
Czorcik Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 ooooo to z niecierpliwością czekamy na informację Quote
alice midnight Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 kciukam ! żeby się udało w końcu! Quote
Adziunia Posted September 2, 2011 Author Posted September 2, 2011 [FONT=Comic Sans MS]Mam świetne informacje!!! Jestem po rozmowie z dr. S. :cool3: SARA IDZIE NA WIZYTĘ 8 WRZEŚNIA NA 16TĄ DO KLINIKI NA BEMOWIE!!! Z tego co znam godziny przyjęć to Sara będzie konsultowana przed wszystkimi innymi pacjentami :razz: FAJNY Z NIEGO GOŚĆ :lol: [/FONT] Quote
Czorcik Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 Adziunia napisał(a):[FONT=Comic Sans MS]Mam świetne informacje!!! Jestem po rozmowie z dr. S. :cool3: SARA IDZIE NA WIZYTĘ 8 WRZEŚNIA NA 16TĄ DO KLINIKI NA BEMOWIE!!! Z tego co znam godziny przyjęć to Sara będzie konsultowana przed wszystkimi innymi pacjentami :razz: FAJNY Z NIEGO GOŚĆ :lol: [/FONT] ale super , o rety ale super :):) czy na to badanie na czwartek Sara powinna mieć świeży rtg , ?? jak tak to w niedziele to załatwimy Quote
Adziunia Posted September 3, 2011 Author Posted September 3, 2011 Czorcik napisał(a):ale super , o rety ale super :):) czy na to badanie na czwartek Sara powinna mieć świeży rtg , ?? jak tak to w niedziele to załatwimy Spoko, w poniedziałek ją zabieram i jedzie do Multivetu na RTG (będzie robił to specjalista w swojej dziedzinie) oraz będzie pobrana krew. Lekarze już na nią czekają :lol: Quote
Czorcik Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 no właśnie Guliwer mi mówił, że w poniedziałek jedziecie do Multiwetu :), a mi totalnie wyleciało z głowy , wróciły dzieciaki ,zaczęło się przedszkole, szkoła, zakupowe szkole szaleństwo itp itd kto ma dzieci wie o czy mówię i niestety niektóre wiadomości mi umykają :) Quote
Czorcik Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 dzisiaj znowu odwiedziny u Sary , ile ta psica ma w sobie pozytywnej energii :):) jest niesamowita :) Quote
Awit Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Najpierw szczeknęła parę razy na mnie, a za chwilę jadła mi z ręki coś smacznego:-) Wołałam ją i przychodziła na kęsika:-) Ile w niej życia, energii, radości, wygląda na szczęśliwą. Quote
Czorcik Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Sara była wczoraj na badaniach, łapa podobno wygląda lepiej , ale wszystko będzie jaśniejsze po wizycie u dr. Sterny . Quote
Guliwer89 Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 W czwartek wizyta trzymajcie kciuki :) Quote
Adziunia Posted September 6, 2011 Author Posted September 6, 2011 krótki cytat z badań u dr. Blenau:" w porównaniu z poprzednimi badaniami stwierdzono zmniejszenie odczynu odokostnego oraz wygładzenie powierzchni nawarstwień odokostnowych" - cokolwiek miało by to znaczyć interpretacja jest prosta - możemy wykluczyć amputację łapki :P Quote
Guliwer89 Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Superowo dzięki dziewczyny dla was od wszystkich miłośników Sary których grono mam nadzieje się powiększy ;) Quote
alice midnight Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 :multi::multi::multi: Sarciu oby tak dalej! Quote
Czorcik Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 ale fajowooooooo :multi::multi::multi: Quote
Awit Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 To dobrze, miejmy nadzieję że drSterna też coś pozytywnego dla Sary stwierdzi. Quote
inka33 Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Czorcik napisał(a):jakoś strasznie pusto na tym wątku , Sarę odwiedza tylko garstka stałych osób, :(:(:( Jak wymyślę, kogo mogę Dogo spamować, to Noskowicze będą mieć pierwszeństwo. :p BTW - Sara od Kajtuna troszkę dostała... przez alice - cieszę się, że chociaż tak... :oops: Quote
inka33 Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Guliwer89 napisał(a):W czwartek wizyta trzymajcie kciuki :) Ciocia inka też kciuka. :thumbs: O! ;) Quote
Adziunia Posted September 7, 2011 Author Posted September 7, 2011 strasznie fajnie mi się zrobiło jak bardzo się ucieszyła na mój widok :loveu: owszem znamy się z Sarą od dawna ale mnie zaskoczyła...a najgorsze było jak ją odwiozłam :( ona nie chciała mnie puścić :( i za chiny nie chciała wejść do "siebie" :( uwielbiam ją...to jest świetny pies :) ale kompletnie u mnie nie ma warunków dla niej...3 psy (w tym 2 suki które oprócz siebie innych suk nie tolerują), dwulatek i reszta rodzinki :( brakuje mi pomysłu na domek dla niej - miała allegro, ma wydarzenie na FB z mojego konta i z konta schroniskowego jej zrobiłam i nic :( CHOLERA NO!!!! a teraz pare fotek ze spotkania mojego z Sarką :) Quote
Czorcik Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 hehheheheh niuńka kochana , cała Sarunia roześmiana cała mordką :) Quote
Sylwia K Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 czy ona ma aktualne ogłoszenia na czymś innym niz fb i allegro? Quote
Czorcik Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Sara jedzie dzisiaj do dr. Sterny , trzymajcie kciuki kochane Quote
alice midnight Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 pamiętamy i trzymamy. ona zawsze takie kłapciate uszka? :loveu: Quote
Czorcik Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 alice midnight napisał(a):pamiętamy i trzymamy. ona zawsze takie kłapciate uszka? :loveu: Taaaak :) i zawsze cała miłość w zębach hehhehe z tą paszczą otwartą :) Quote
Recommended Posts