Jump to content
Dogomania

BARDZO WAŻNE!!!Prosimy o DOM dla pogryzionej suni ze SCHRONISKA W CELESTYNOWIE!!!

Recommended Posts

• Replies 351
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

alice midnight napisał(a):
zelik i tapetka? :diabloti:

to Sarcia ma wyglądać ;)
z całym szacunkiem ;)

no dokładnie , to Sara jest w centrum tego zdjęcia , a Ty Guli dobrze że przynajmniej w miarę ogolony :)

Posted

Adziunia napisał(a):
aaa Kama pojechała do domu :)

a Kama pojechała do domu do Guliwera :):) lepiej wypaść nie mogło :)

Sarze wykupię kolejne pakiety ogłoszeń i tak do bólu .
Może ma ktoś pomysł na dobry tekst do ogłoszeń ??

U Sary będziemy 26 listopada w odwiedziny :)

Posted

no to super :) ja mam poważny problem z Rafikiem prawdopodobnie jest bardzo chory :( masakra...utknie w hoteliku jak Sara o ile będę miała możliwości w utrzymaniu go tam :(

Posted

Adziunia napisał(a):
no to super :) ja mam poważny problem z Rafikiem prawdopodobnie jest bardzo chory :( masakra...utknie w hoteliku jak Sara o ile będę miała możliwości w utrzymaniu go tam :(

a Rafik ma wątek na dogo ?

Posted

napotkałam fajną sprawę tylko szkoda, że tak późno, a mianowicie
Ludzie z Warszawy, prywatni, nie fundacja postanowili nakręcić program tv o adopcjach schroniskowych. Każdy 25min program będzie poświęcony jednej adopcji, czyli wizyta przed adopcyjna, wizyta ludzi w schronisku i wizyta psa w domu, a być może po czasie też wrócą do nich zobaczyć jak się pies miewa. No i szukają takich sprawdzonych adopcji. Ludzie obojętni czy młodzi, czy seniorzy, rodziny czy single. Byle w promieniu max 200km od Warszawy. jeśli w najbliższym czasie kilku dni lub kilku tyg trafi wam się taka adopcja, a ludzie wyrażą zgodę aby to nagrać to kontaktujcie się z ta osobą. Kontakt do tej osoby, która się tym zajmuje:
[email protected] tel. 604 50 74 76
a oto ich fB; http://www.facebook.com/pages/Hacker/300292469983344
podajcie dalej gdzie się da

• 2 weeks later...
Posted

Przepraszam za off topic, ale i tak przy okazji panna Sara ma podrzucanko... :diabloti:

Czy Lana ma wątek? Co u niej słychać?

Pozdrawiam wszystkie ciotki! :)

Posted

byli ludzie dwoje , nie opodal, nawet nie zwróciła uwagi na nich tylko rzuciła spojrzenie :)
A grzeczna Guli to ona nigdy nie będzie , ona się zachowuje mniej lub bardziej przyzwoicie :) nieokrzesany typ :)

• 2 weeks later...