Jump to content
Dogomania

BARDZO WAŻNE!!!Prosimy o DOM dla pogryzionej suni ze SCHRONISKA W CELESTYNOWIE!!!

Recommended Posts

• Replies 351
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tak wizyta była, Guliwer albo Adziunia powinni opisać to lepiej niż ja , z czego mi wiadomo to czeka ją operacja albo nawet dwie , jest martwica kości którą trzeba usunąć , na razie antybiotyki.
Jeżeli operacje pójdą zgodnie z planem lekarza to będzie całkiem zdrowy pies :)

Posted

Czorcik napisał(a):
tak wizyta była, Guliwer albo Adziunia powinni opisać to lepiej niż ja , z czego mi wiadomo to czeka ją operacja albo nawet dwie , jest martwica kości którą trzeba usunąć , na razie antybiotyki.
Jeżeli operacje pójdą zgodnie z planem lekarza to będzie całkiem zdrowy pies :)

Ooo, to się jeszcze nacierpi trochę biedna... Ale jeśli ma być 100% zdrowym bysiem, to cóż...

Posted

przepraszam miałam wcześniej się ogarnąć i napisać ale ciągle coś :P

przekleje to co napisałam w wątku Sary na FB:
[FONT=Arial]8.IX
SARA JUŻ PO WIZYCIE U DR. STERNY :)
Sara w kości ma ognisko martwicy, które trzeba usunąć. Niestety bez operacji się nie obejdzie. Jest w tej chwili na antybiotyku i tak przez następne 3 tyg. Na razie nie widać dokładnie dokąd sięga martwica i te 3 tyg antybiotyku maja wyostrzyć jej granice oraz zamknąć przetoki. Sara po operacji ma szanse na 100% wyleczenie :) Może być nawet tak, że dojdzie do zdrowia bardzo bardzo szybko jeśli uda się wyciąć całe ognisko martwicy.
[/FONT]

Posted

A czy możecie napisać, jakie leki przyjmuje Sara?
Nie obraźcie się,że tak wypytuje, ale to są z mojego punktu widzenia po prostu wartościowe informacje, wiedza co się o uszy obije na forum łatwiej zapada w pamięć.
Czy dostaje przy tym także leki osłonowe?

Może wymyslimy jakieś cegiełki dla dziewczyny co?
Czorcia, nie masz ochoty poprowadzić swojego pierwszego bazarku, może? :diabloti:

Posted

oj nie nie nie , boje się , może kiedyś :oops:
a tak na serio to totalnie nie mam teraz czasu , dwójka dzieci i to szkolnych , no jedno prawie , w pracy za.... Coraz rzadziej na dogo moge zaglądać :(

Posted

Żeby zbierac kasę na dogomanii, to trzeba prowadzić standardowe rozliczenie w wyznaczonym poście - zazwyczaj pierwszym lub drugim wątku, wrzucę Ci na maila przykładowe.
Chyba musicie tylko jakos to uzgodnic te sprawy z Fundacją? Bo z tego co zrozumiałam to oni przyjmują wpłaty na Sarę w tej chwili?

Sara jak łapeczka? Jakieś Noskowe foty?

Posted

no właśnie Fundacja przyjmuje wpłaty , rozliczenie jest na FB więc to co uzbieramy z bazarków albo z datków to trzeba wpłacać na fundację z dopiskiem dla Sary , bo inaczej to się bajzel zrobi

• 2 weeks later...