mmd Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 No i co powiedział doktor? Wczoraj chyba ta wizyta była. Quote
Czorcik Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 tak wizyta była, Guliwer albo Adziunia powinni opisać to lepiej niż ja , z czego mi wiadomo to czeka ją operacja albo nawet dwie , jest martwica kości którą trzeba usunąć , na razie antybiotyki. Jeżeli operacje pójdą zgodnie z planem lekarza to będzie całkiem zdrowy pies :) Quote
zebrazebra Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 Czorcik napisał(a):tak wizyta była, Guliwer albo Adziunia powinni opisać to lepiej niż ja , z czego mi wiadomo to czeka ją operacja albo nawet dwie , jest martwica kości którą trzeba usunąć , na razie antybiotyki. Jeżeli operacje pójdą zgodnie z planem lekarza to będzie całkiem zdrowy pies :) Ooo, to się jeszcze nacierpi trochę biedna... Ale jeśli ma być 100% zdrowym bysiem, to cóż... Quote
Adziunia Posted September 10, 2011 Author Posted September 10, 2011 przepraszam miałam wcześniej się ogarnąć i napisać ale ciągle coś :P przekleje to co napisałam w wątku Sary na FB: [FONT=Arial]8.IX SARA JUŻ PO WIZYCIE U DR. STERNY :) Sara w kości ma ognisko martwicy, które trzeba usunąć. Niestety bez operacji się nie obejdzie. Jest w tej chwili na antybiotyku i tak przez następne 3 tyg. Na razie nie widać dokładnie dokąd sięga martwica i te 3 tyg antybiotyku maja wyostrzyć jej granice oraz zamknąć przetoki. Sara po operacji ma szanse na 100% wyleczenie :) Może być nawet tak, że dojdzie do zdrowia bardzo bardzo szybko jeśli uda się wyciąć całe ognisko martwicy.[/FONT] Quote
Guliwer89 Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Trzymamy kciuki za Ciebie malutka należy Ci się jak najwięcej psiego zdrówka do hasania i hopsania ;) Quote
Czorcik Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Saruniu ja też trzymam kciuki za Ciebie pyszczku :) Quote
alice midnight Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 A czy możecie napisać, jakie leki przyjmuje Sara? Nie obraźcie się,że tak wypytuje, ale to są z mojego punktu widzenia po prostu wartościowe informacje, wiedza co się o uszy obije na forum łatwiej zapada w pamięć. Czy dostaje przy tym także leki osłonowe? Może wymyslimy jakieś cegiełki dla dziewczyny co? Czorcia, nie masz ochoty poprowadzić swojego pierwszego bazarku, może? :diabloti: Quote
Czorcik Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 oj nie nie nie , boje się , może kiedyś :oops: a tak na serio to totalnie nie mam teraz czasu , dwójka dzieci i to szkolnych , no jedno prawie , w pracy za.... Coraz rzadziej na dogo moge zaglądać :( Quote
alice midnight Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 no to kto poprowadzi skarbonkę Sary? Quote
Czorcik Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 ok ja poprowadzę razem z Guliwerem, tylko jak do tego się zabrać :) jakieś wskazówki Quote
alice midnight Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Żeby zbierac kasę na dogomanii, to trzeba prowadzić standardowe rozliczenie w wyznaczonym poście - zazwyczaj pierwszym lub drugim wątku, wrzucę Ci na maila przykładowe. Chyba musicie tylko jakos to uzgodnic te sprawy z Fundacją? Bo z tego co zrozumiałam to oni przyjmują wpłaty na Sarę w tej chwili? Sara jak łapeczka? Jakieś Noskowe foty? Quote
Czorcik Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 no właśnie Fundacja przyjmuje wpłaty , rozliczenie jest na FB więc to co uzbieramy z bazarków albo z datków to trzeba wpłacać na fundację z dopiskiem dla Sary , bo inaczej to się bajzel zrobi Quote
Awit Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Saruś trzymam kciuki abyś dobrze przeszła zabieg!! I była zdrowiutka!! Quote
inka33 Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 Saruś, ty szalona dziewczynko! ;) Kciuki w górę za twoją łapkę i całą ciebie! :) Quote
Czorcik Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 mam nadzieję , ze pod koniec września uda mi się zajrzeć do Sary Quote
zebrazebra Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 Jak się czuje Sara? Mam fanty na bazarek, ale nie dam rady teraz poprowadzić - brak czasu. Mogę wysłać foty i opisy, tylko komu? Quote
Czorcik Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 CZEŚĆ Saruniu , mało gości masz ostatnio :( ja niestety nie mam na razie czasu zająć się bazarkiem, najbliższe dwa miesiace mam kupe roboty :( Quote
Czorcik Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 Byliśmy dziś u Sary , ale to wariatka jest, niesamowity pies , ile radości , ile energii :) Quote
inka33 Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 No i jak tam u Pani Szalonej? Jak się miewa łapa? W skakaniu nie przeszkadza, co...? ;) Quote
Adziunia Posted October 3, 2011 Author Posted October 3, 2011 Zabieram Sarę w środę do Multivetu i zostanie tam aż do operacji... Quote
Guliwer89 Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 Będziemy kciuki trzymać za Sarcie piszcie często co u niej ;) Quote
Czorcik Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 a ja myślałam że jeszcze w sobotę się zobaczymy :( ale super Sarcia trzymamy kciuki za operacje Quote
Czorcik Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 operacji na razie nie będzie , Sara dostała kolejne antybiotyki na 3 miesiące i jest szansa , ze będzie OK. :) Quote
Guliwer89 Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 Sarcia znów w Nosku ;) Prawdopodobnie wystarczy leczenie farmaceutyczne martwica kostki zanika ;) Trzymamy kciuki i podnosimy z wieczorka księżniczkę ;) Quote
Recommended Posts