Jump to content
Dogomania

BARDZO WAŻNE!!!Prosimy o DOM dla pogryzionej suni ze SCHRONISKA W CELESTYNOWIE!!!

Recommended Posts

• Replies 351
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no i byliśmy u Sary , jaka ona jest cudowna , pełna radości i taka kochana rozbrykana. :)
zakochana w Guliwerze , ale jak strasznie :)
Ciągle chciała się z nim bawić a po zabawie zasnęła z pyszczkiem na kolanach Guliwera :)

Dzisiaj była z nami nowa osoba u Sary i została zaakceptowana :)

Posted

Czorcik napisał(a):
no i byliśmy u Sary , jaka ona jest cudowna , pełna radości i taka kochana rozbrykana. :)
zakochana w Guliwerze , ale jak strasznie :)
Ciągle chciała się z nim bawić a po zabawie zasnęła z pyszczkiem na kolanach Guliwera :)

Dzisiaj była z nami nowa osoba u Sary i została zaakceptowana :)

Dorota, szkoda, że się minęliśmy następnym razem dajcie znać wcześniej no!
Aja mam troche fotecek (z poprzedniego tygodnia tez)

To nieostre nniestety ale ta ... MINA! Bezcenna :D

Posted

hahhahahah ale się uśmiałam , jak zobaczyłam te zdjęcia , pierwszew szczególności jest rewelacyjne hahhaha jaki dzik :):)
Ania do Noska wybieramy się za tydzień w sobotę , bo trzeba z Dosią podjechać do weta na obcięcie pazurków.

Wczoraj mieliśmy obronę i tak wszystko było na wariackich papierach , dopiero jak zaliczyliśmy i nerwy odpuściły to Guli zadzwonił do Twojej mamy ,
ale tym razem uprzedzam z dużym wyprzedzeniem :)

Posted

Ona działa raczej wg. schematu: na pierwszej wizycie pokazuje kto tu rządzi i obszczekuje Noskwowego nowicjusza, a na drugiej łasi się i chce brykać. Dzisiaj leżała mi pod nogami i domagała się pieszczot a nie jakiegoś tam pogłaskiwania. Spodobała mi się od początku, gdybym miała warunki na psa to pewnie bym ją zgarnęła do siebie. Ale niestety..szkoda patrzeć jak taki wspaniały pies nie może znaleźć swojego człowieka..

• 3 weeks later...
Posted

wczoraj byliśmy znowu w Mokrym Nosku, widzieliśmy się z Sarą , jest cudowna , taka szalona , wesoła i bardzo przyjacielska , tylko trzeba dać jej szansę zaprzyjaźnienia się :)
a ja ma teraz takie pytanie z innej beczki, jak Sara stoi z finansami ? kto sie zajmuje zbieraniem pieniażków na hotelik ? w tej chwili nawet nie wiadomo jak hotel bedzie dalej opłacany