Guliwer89 Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Spokojnie ja się zdecydowanie nie śpieszę na takie zdjęcia warto poczekać ;) Quote
Czorcik Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 jutro wizyta u Sary , wybieramy się w odwiedziny :) Quote
Guliwer89 Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 http://www.dogomania.pl/threads/210863-Pogryziony-Bary-cierpi-i-czeka-na-nowy-dom-%21%21%21-Zbieramy-na-hotelik-i-leki-%21 Zajrzyjcie proszę może ktoś będzie mógł mu pomóc Quote
Czorcik Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 no i byliśmy u Sary , jaka ona jest cudowna , pełna radości i taka kochana rozbrykana. :) zakochana w Guliwerze , ale jak strasznie :) Ciągle chciała się z nim bawić a po zabawie zasnęła z pyszczkiem na kolanach Guliwera :) Dzisiaj była z nami nowa osoba u Sary i została zaakceptowana :) Quote
anka_szklanka Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 Czorcik napisał(a):no i byliśmy u Sary , jaka ona jest cudowna , pełna radości i taka kochana rozbrykana. :) zakochana w Guliwerze , ale jak strasznie :) Ciągle chciała się z nim bawić a po zabawie zasnęła z pyszczkiem na kolanach Guliwera :) Dzisiaj była z nami nowa osoba u Sary i została zaakceptowana :) Dorota, szkoda, że się minęliśmy następnym razem dajcie znać wcześniej no! Aja mam troche fotecek (z poprzedniego tygodnia tez) To nieostre nniestety ale ta ... MINA! Bezcenna :D Quote
Czorcik Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 hahhahahah ale się uśmiałam , jak zobaczyłam te zdjęcia , pierwszew szczególności jest rewelacyjne hahhaha jaki dzik :):) Ania do Noska wybieramy się za tydzień w sobotę , bo trzeba z Dosią podjechać do weta na obcięcie pazurków. Wczoraj mieliśmy obronę i tak wszystko było na wariackich papierach , dopiero jak zaliczyliśmy i nerwy odpuściły to Guli zadzwonił do Twojej mamy , ale tym razem uprzedzam z dużym wyprzedzeniem :) Quote
Guliwer89 Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 dokładnie w sobotę będziemy napewno jak coś to mam nadzieje że się spotkamy ;) a co do Sary to kurcze piesek kochany jak żaden tylko żeby ktoś ją chciał zabrać ;( Quote
anka_szklanka Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 no dobra ale ja w sobote jestem na Bemowie, na wystawie psów ;) Quote
Czorcik Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 oooo Guli koło Ciebie jest w sobotę wystawa psów :) Quote
anka_szklanka Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 Czorcik napisał(a):oooo Guli koło Ciebie jest w sobotę wystawa psów :) no, na WACIE, na kartezjusza :) Quote
Guliwer89 Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 a wstepik ile kosztuje ??? chetnie byśmy zajrzeli ;) Quote
anka_szklanka Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 Guliwer89 napisał(a):a wstepik ile kosztuje ??? chetnie byśmy zajrzeli ;) 15 zł zdaje się. Chyba że jesteś emeryt lub przedszkolak :D Quote
anka_szklanka Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 UWAGA SPAM! Zapraszam na bazarek - licytację profesjonalnej sesji fotograficznej dla psa! Cały dochód będzie przeznaczony na rehabilitację BAsta , po amputacji penisa! ZAPRASZAM! http://www.dogomania.pl/threads/210644-Sesja-fotograficzna-dla-psa-na-Basta-po-amputacji-penisa!-do-15-lipca! Quote
Guliwer89 Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 Do emeryta to jak wiesz niewiele już mi brakuje ;) Quote
Czorcik Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 Guliwer89 napisał(a):Do emeryta to jak wiesz niewiele już mi brakuje ;) chyba intelektualnego :diabloti: bo fizycznie to dajesz jeszcze radę :diabloti: Quote
anka_szklanka Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 Czorcik napisał(a):chyba intelektualnego :diabloti: bo fizycznie to dajesz jeszcze radę :diabloti: kochana jesteś :evil_lol: Quote
Czorcik Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 czekam tylko jak Guli to zobaczy :crazyeye: i będzie dym :diabloti: Quote
zebrazebra Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 Widziałam dziś Sarę pierwszy raz, jest piękna i ma ogromny potencjał :) Quote
Essme_SPS Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 Ona działa raczej wg. schematu: na pierwszej wizycie pokazuje kto tu rządzi i obszczekuje Noskwowego nowicjusza, a na drugiej łasi się i chce brykać. Dzisiaj leżała mi pod nogami i domagała się pieszczot a nie jakiegoś tam pogłaskiwania. Spodobała mi się od początku, gdybym miała warunki na psa to pewnie bym ją zgarnęła do siebie. Ale niestety..szkoda patrzeć jak taki wspaniały pies nie może znaleźć swojego człowieka.. Quote
Czorcik Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 tak Essme przyznaje Ci 100% racji :) jest psem fantastycznym, super kochanym i w ogóle taka psia wariatka i pieszczoch straszny :) Quote
Czorcik Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 wczoraj byliśmy znowu w Mokrym Nosku, widzieliśmy się z Sarą , jest cudowna , taka szalona , wesoła i bardzo przyjacielska , tylko trzeba dać jej szansę zaprzyjaźnienia się :) a ja ma teraz takie pytanie z innej beczki, jak Sara stoi z finansami ? kto sie zajmuje zbieraniem pieniażków na hotelik ? w tej chwili nawet nie wiadomo jak hotel bedzie dalej opłacany Quote
Recommended Posts