Jump to content
Dogomania

BARDZO WAŻNE!!!Prosimy o DOM dla pogryzionej suni ze SCHRONISKA W CELESTYNOWIE!!!

Recommended Posts

• Replies 351
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tu to raczej nie. Na dogo każdy zapsiony, choć zdarzały się i tu adopcje. No, mi się nawet zdarzyło jedną sunię w dogomaniackie łapki posłać... Trzeba ogłoszenia ogranizować, ale nie wiem, czy to już pora.

Posted

Pewnikiem jeszcze nie ale Sarze dobrze zrobiło by poznanie paru osób nowych ;) Są może jakieś pozorantki ochotniczki ?????? dla pocieszenia powiem że z dziurą na tyłku jeszcze nikt nie wyszedł choć było blisko :)

Posted

Nie no dlaczego ;) Sarę naprawdę warto poznać nawet jeśli na początku ze strachu ma się ochotę na różne czynności fizjologiczne społecznie nieakceptowane ;) Ostatnio jest z nią już coraz lepiej nawet na pierwszym spotkaniu można na chwilkę się odprężyć ;) Jak już będzie w Warszawie w klinice to chcemy ją na krótki spacerek zabrać żeby zobaczyć jak reaguję na obcych na ulicy mam nadzieje że nasza praca z psiakami takimi jak Sara czy Kajtek choć troszkę się przydaje bo męczy nas uczucie że głównie nam to pomaga ;) ;) ;) zaczynam się bać czy chęć eksperymentowania z agresorkami szczególnie tymi co to facetów nie lubią to nie jest jakaś moja paranoja i choroba psychiczna ;) Sadomasochista czy co ???

Posted

mmd napisał(a):
Wy to macie jakieś niezdrowe upodobania :)
No risk no fun czy jak to tam szło?

hahahhaha to fakt , nie ma Kajtuna i teraz nie wiem czym zastąpić ten dreszczyk emocji hehehhe

Posted

Guliwer89 napisał(a):
Nie no dlaczego ;) Sarę naprawdę warto poznać nawet jeśli na początku ze strachu ma się ochotę na różne czynności fizjologiczne społecznie nieakceptowane ;) Ostatnio jest z nią już coraz lepiej nawet na pierwszym spotkaniu można na chwilkę się odprężyć ;) Jak już będzie w Warszawie w klinice to chcemy ją na krótki spacerek zabrać żeby zobaczyć jak reaguję na obcych na ulicy mam nadzieje że nasza praca z psiakami takimi jak Sara czy Kajtek choć troszkę się przydaje bo męczy nas uczucie że głównie nam to pomaga ;) ;) ;) zaczynam się bać czy chęć eksperymentowania z agresorkami szczególnie tymi co to facetów nie lubią to nie jest jakaś moja paranoja i choroba psychiczna ;) Sadomasochista czy co ???

Guli coś w tym jest :) obstawiam tą chorobę psychiczną :diabloti:

Posted

obawiam się że na ulicy będzie ciężko...ostatnio jak ze mną była w multiwecie na Gagarina to chciała odgryźć rękę Delągowej mimo że ta jej przyniosła pyszne psie ciasteczko :) minę miała nie tęgą :diabloti:
jak mieszkała tam w szpitaliku i chodziliśmy z nią na spacery - dość często, to nie było tak źle...ale wtedy ludzi, samochodów itp było tam pod dostatkiem a tu w hoteliku ma spokój i zdecydowanie się odzwyczaiła od miastowego życia :lol:
jak dobrze pójdzie (nie chcę zapeszać) to umówię Sarę na wizytę do Sterny ale nie będzie to na Bemowie :)

Posted

super by było :)
ja dobrze pamiętam jej pierwsze spotkanie z nami, to smaczki i owszem czasem wzięła , ale szczerzyła się równo przy tym, a przy drugim spotkaniu od razu nas poznała i miłość całą paszczą :)

Posted

dupa blada...w klinice zwierząt pan doktor od jutra ma półroczny urlop - spóźniłam się parę dni...ale próbujemy jeszcze z innej strony :)
Hotelik prawie cały opłacony...zostało do zapłaty 136 zł (do końca sierpnia) a potem to nie wiem...myślimy nad zmianą hoteliku.
ale najpierw i przede wszystkim spotkanie z doktorem S.

Posted

Czorcik napisał(a):
dlaczego chcecie zmienić hotelik ?

z kilku względów ale przede wszystkim szukamy hoteliku który będzie bliżej - żeby łatwiej nam było ją odwiedzać i zabierać do lekarza.

Posted

Czorcik napisał(a):
no to się Sara dziś nie popisała, nie dała się zbliżyć p. Weterynarz, a nas nie było nie miał kto pomóc :(

Kurczę, aż tak kiepsko było?

Posted

Czorcik napisał(a):
hahahhaha to fakt , nie ma Kajtuna i teraz nie wiem czym zastąpić ten dreszczyk emocji hehehhe

Polecam Mileńkę - wczoraj chciała Jacka capnąć ale trafiła na moją rękę, dziś miała więcej szczęścia i dziabnęła go w tyłek.

Posted

[quote name='Adziunia']dupa blada...w klinice zwierząt pan doktor od jutra ma półroczny urlop - spóźniłam się parę dni...ale próbujemy jeszcze z innej strony :)
Hotelik prawie cały opłacony...zostało do zapłaty 136 zł (do końca sierpnia) a potem to nie wiem...myślimy nad zmianą hoteliku.
ale najpierw i przede wszystkim spotkanie z doktorem S.[/QUOTE]

Jak pisała Czorcik w hoteliku został spadek po naszym Kajtunku, który pojechał do ds, -180 zł, dysponujecie jak chcecie, albo na weta, albo na dopłate do hotelu, czy karmę.
A jak łapka Sarci?

Posted

Ogólnie nie jest dobrze spuchnięta :( Z tego co Sylwia mi dziś pisała to dziewczyny walczą o wizytę u Sterny dziś miały do niego dzwonić wieczorem dało się go namówić żeby rzucił okiem na historię choroby reszta po telefonie niecierpliwie czekamy na wieści Trzymajcie kciuki oby się tylko udało