Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 377
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

andzia69 napisał(a):
Czyli jest szansa,zeby Józinek miał domek - tak?????
Nikt do mnie nie dzwonił, ani od Kendzi, ani w wyniku ogłoszenia w Wyborczej, które okazało się wczoraj :-( Więc Józinek już bardzo pilnie szuka swojego nowego opiekuna!!! HELP
A Janeczka vel Fantunia waśnie jedzoe do swojego nowego domku...
Życzmy jej szczęścia i oby nigdy nie zaznała krzywdy.

Posted

Ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii;) Ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii;)
O nic nie pytajcie, tylko mocno, mocno trzymajcie dziś kciuki:lol:
2 Boberki mówią dzień dobry:loveu:

Posted

Ogłaszam wszem i wobec, że wszystkie trzy Boberki są już w swoich własnych nowych domach:multi::bigok::Cool!::sweetCyb::ylsuper::BIG::cunao::drink1:
Życzmy im szczęścia i dobrego psiego życia:loveu:

Posted

Moi dwaj TeZety na łóżeczku :sleep2: po szalonej zabawie :jumpie: :laugh2_2:poprostu jest :sweetCyb::ylsuper::bigcool::cunao:aż ze szczęścia chce się :bigcry:

Ależ oni są słodcy :loveu:

Uwielbiam szczęśliwe zakończenia :multi:

Posted

kendzia napisał(a):
Moi dwaj TeZety na łóżeczku :sleep2: po szalonej zabawie :jumpie:
No ładnie, widzę że wszystke moje nauki poszły w las:evil_lol:
Ucałuj Jackusia Magika ode mnie:lol:
Tu trochę tęskno i pusto:roll:

Posted

[quote name='dolly']Goniu podziwiam cię i jestem pełna uznania. Oby wszystkie adopcje były takie szczęśliwe. Całuję Cię bardzo mocno z moim faflunkiem. OoooooooOooooooooooooOooooooooo!!!!! ależ mi miło, że Cioteczka Dolly tu zajrzała:Rose: Bobry myślę, że trafiły na ludzi podobnego pokroju co Cioteczka i podejrzewam, że będą tak kochane jak Twoja Sonieczka (jak sobie przypomnę jak Ciebie przepytywałam i prześwietlałam, to aż śmiać mi się chce:oops:)
Rozmawiałam wczoraj ze wszystkimi 3 nowymi opiekunami, i wszyscy są po uszy zakochani w nowych pociechach:loveu: i z tego co słyszę, Bobry wcale nie tęsknią ani za sobą, ani co gorzej za mną:p
Dla wielbicieli Józinka, przesyłam jego zdjęcie już z nowego domku:cool3: na inne musimyy poczekać. A oto co napisali o nim jego nowi właściciele:
"Pierwsza noc i dzień Józinka u nas - spokojne. Trochę śpi, brochę "bryka", oczywiście załatwia się - czasem nawet w miejscu wyznaczonym. Dzieci go bardzo polubiły - z wzajemnością z jego strony. Jeszcze niczego nie zniszczył, narazie podgryza nam rękawy".

Posted

Przepraszam za jakość, ale to tylko telefon:oops: Magik bawi sie świetnie:lol:, czasem ogląda telewizje :evil_lol: i robi piękne kupki :cool3: Diabeł wcielony :diabloti: pozdrawia wszystkich :multi: a Gosię szczególnie :Rose:

Posted

PaulinaT napisał(a):
O żesz :crazyeye: ależ on sę zmienił okrótnie :-o :-o :-o
Długie łapy dostał :p
Piękny jest... strasznie piękny!

Co by nie było - pozostałe bobry tez piękne ;)
Wszystkie Bobry "dostały" długie łapy:evil_lol: Wyciągają się, niedługo ich nie poznamy ;)

Posted

Duuuuuuzo ciałka do kochania :loveu: chyba Fanta ma krótsze łapki i jest bardziej krępa :cool3: ale słodka babulinka :evil_lol:
A nasz Magik rozrabia jak szalony :crazyeye: chyba miał wśród przodków kangura bo to co on wyczynia.... przechodzi psie pojęcie :lol: Rozpycha go energia :p szkoda że nie możemy wychodzić... bo nasze małe mieszkanko niedługo mu nie wystarczy :oops:
Szybko się uczy rozrabiaka :evil_lol: reaguje już na imie i "chop" na wersalkę.... Wie juz kto jest kto bo do klientek tak sie nie cieszy :shake: jak na mojego TZ-ta :p Budzi nas o 6-ej rano :mad: i dawaj harce!! Ale potem razem odsypiamy w ciągu dnia :eviltong:
Jest przylepką jakich mało :loveu: wycałowuje nam uszy i nosy !! Brak słów :lol: To będzie rozpieszczona bestia :diabloti: Pozdrowienia dla wszystkich :multi:

Posted

PaulinaT napisał(a):
Tylko nie bijcie - kendzia najlepiej się żyje z psem wychowanym a znacznie łatwiej wychować szczeniaka niż podrostka już rozpuszczonego :razz:
No ja się z tym zgadzam, i wszystkie moje złote rady dałam;)
Ale sama wiem, jak trudno wprowadzić reżim, szczególnie jak się ma do czynienia z tak słodkimi istotami jak Boberki:loveu:
Kendzia, uważaj, bo będziesz miała diabła wcielonego:diabloti:

Posted

No wiem wiem - moje czarne pomarszczone paskudztwo tez niedawno było 7-mio tygodniowym szczeniaczkiem :razz:
I też nie było łatwo... ale czasem twardym cza byc nie miętkim :evil_lol:

• 1 month later...