kinia098 Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 Ja nadal czekam na tel, jak coś ;) Można mnie złapać po 16 ;) Wcześniej raczej nie. Quote
moni12 Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 Kinia zadzwonie jutro lub pojutrze. Czekamy na sterylizacje Moni i ruszamy pełną parą . Quote
brydzia1 Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 Cieszę się , że Moni trzyma się w schronisku! Proszę, pomiziajcie ja od Nas mocno i szepnijcie w uszko, że już niedługo będzie miała swój domek:) że na nią czekamy , i miska pełna czeka i...wszystko!!!! Miłego długiego weekendu:)) Quote
ocelot Posted April 30, 2011 Posted April 30, 2011 [quote name='IVV']kiedy dokladnie ma byc sterylka ?[/QUOTE] A daj mi spokój. Nasz weterynarz od sterylizacji nie ma ciągle czasu, ale Mona ma iść pierwsza w kolejce. Quote
brydzia1 Posted April 30, 2011 Posted April 30, 2011 o,joj! A lekarz nie wie , że sunia ma gdzie jechac do domku?? Niech nie czeka.....:) im szybciej zrobi sterylkę, tym szybciej Moni będzie w domku, wśród swoich!!! Quote
moni12 Posted April 30, 2011 Posted April 30, 2011 Dokładnie Ocelot uśmiechnij się ładnie do pana weta:evil_lol: Quote
IVV Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 hmmm...bez sterylek nie wydaja ,a sterylek nie maja czasu robic .... Quote
ocelot Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 [quote name='moni12']Dokładnie Ocelot uśmiechnij się ładnie do pana weta:evil_lol:[/QUOTE] Ale akurat dobrze znam drugiego, co zajmuje sie psami a sterylek nie robi:) Quote
IVV Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 a moze wymysl Ocelot ,ze sucz ma do jakies ambasady trafic i sprawa pilna ;) Quote
moni12 Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 [quote name='ocelot']Ale akurat dobrze znam drugiego, co zajmuje sie psami a sterylek nie robi:)[/QUOTE] :mad::mad::mad:to za znajomośc nie z tym wetem co moze nam pomóc :evil_lol:Ocelot kochana w Tobie nadzieja, a wiedzą , ze dom czeka na pięknote? Quote
IVV Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 [quote name='brydzia1']Ambasada!!:evil_lol: to mi się podoba!!!![/QUOTE] Ambasada psich spraw ;) Quote
ocelot Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Jakieś dziwne znajomości zawierałam:) Kochani w środę ma być sterylka:) Quote
brydzia1 Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 W takim razie bardzo mocno trzymamy kciuki za środową sterylkę:) A jak już Moni będzie po zabiegu, napiszcie jak sie ma, jak go zniosła! Miłego dzionka:cool1: Quote
IVV Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 to juz jutro !!!! trzymamy kciuki !!!!....a pozniej !0 dni i nowy domek !!!!!:multi::multi::multi::multi::multi: Quote
moni12 Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Ale super wiadomość. Moze zacznijmy pomału rozglądac sie za transportem bo ja jakos tego sie boje.To kawał drogi. Quote
Borówka16 Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Jestem u niuńki, cudowna jest, oby szybko znalazła domek. Quote
moni12 Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 [quote name='sacred PIRANHA']gdzie sunia ma jechac?[/QUOTE] Świat drogi do Darłowa .Boje się tego transportu jak diabli , ale moze będzie dziewczyna miała szczęście. Quote
sacred PIRANHA Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 w tą sobote będzie transport ciechocinek - łódz i z powrotem...zawsze to kawałek - ma byc wystawa w łodzi wiec ludzie z roznych okolic beda jechac...moznaby wykorzystac .. a sunia juz po sterylce? ile dni po sterylce moze jechac? nie wydadzą jej bez sterylki jakby co? mysle ze trzansportu tak czy siak trzeba szukac juz czy prszysly ds moze cokolwiek wyjechac? np do bydgoszczy, torunnia? Quote
moni12 Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 No to do soboty nie damy rady , Moni ma miec jutro sterylizacje . Ale uwazam , ze juz za transportem pora się rozglądac. Wejdzie brydzia to moze określi sie czy jest mozliwość żeby gdzies po sunię wyjechała. Quote
ocelot Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 [quote name='moni12']No to do soboty nie damy rady , Moni ma miec jutro sterylizacje . Ale uwazam , ze juz za transportem pora się rozglądac. Wejdzie brydzia to moze określi sie czy jest mozliwość żeby gdzies po sunię wyjechała.[/QUOTE] Mogłaby jechac ze szwami, jednak nie wiadomo jak będzie sie czuła po zabiegu. Quote
sacred PIRANHA Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 no jak dopiero jutro sterylka to rzeczywiscie mało czasu...sunia jest w tomaszowie mazowieckim tak? a np bylaby mozliwosc dowiezc ja do wawy? tak tylko kombinuje;-) Quote
Recommended Posts