IVV Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 ufff .... to teraz beda te 3-4 dni ciezkien dla niej...ale dobrze ,ze juz jest po Quote
dusje Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 [quote name='moni12']Oj to Moni juz po . Super , tylko brydzi brak . A jaki Dusje byłby koszt transportu prze psi ratownicy?[/QUOTE] Padla kwota 500 zl lub 400, gdyby w podroz powrotna zalapala sie jakas inna psina.Sporo.Chyba,ze dokoptowalyby jeszcze inne psiaki.... Ten Szczecinek bylby w sumie najlepszy bo 100 km to naprawde pestka. Quote
IVV Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 jest jeszcze 10-14 dni do sciagniecia szwow ,moze sie cos znajdzie w miedzyczasie Quote
moni12 Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Ula -brzydula jedzie w następny weekend, pisałam do anita happy ale jak to Anita -zakręcona kobita :mad:i nawet sie nie dowiedziałam kto im ulke wiezie do tego Szczecinka. Aa dusje ja nadal czekam na instrukcje wstawiania zdjęc na dogo , ale taką dla blondynki.:diabloti: Quote
brydzia1 Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Witajcie! nie było mnie dwa dni gdyz mnóstwo miałam spraw po długim weekendzie w firmie...ale juz jestem! i czytam WAS!! Bardzo sie cieszę, że kruszynka jest juz po...choć wiem ze teraz dni bedą dla niej ciężkie.....bidulka!! da rade:) Dziewczynka!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odnośnie transportu, mogę wyjechać po Monie....np. do SZczecinka...jak pisałyście...100km nie robi dla mnie problemu!! 400zł za transport to mega duzo!!!!:crazyeye: może faktycznie jak po nia gdzies wyjadę bedzie mniej....a iloe dokladnie jest km od Tomaszowa do Darłowa??? Muszę od razu napisać, że np 23,24 i 25go jestem w poznaniu, i np 25go moge ja zabrac z poznania:cool3:....traoche długo do tego 25go.... jestem w poznaniu jeszcze 10 i 11go pozdrawiam:) Quote
moni12 Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Dzwonie do Anity i pytam o ten Szczecinek. Edit; od wczoraj ma wyłączony telefon , wczoraj dzwoniłam i nic i dzis powtórka z rozrywki, moze na fb Ją namierze. Quote
dusje Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Moni, na PW zapodalam instrukcje i przepraszam ale zupelnie zapomnialam :oops: Ten Szczecinek najlepszy, tym bardziej ze Brydzia chce podjechac. Dogadajcie sie i sunia bedzie w domeczku :multi: Jak poszedl egzamin? :cool3: Quote
moni12 Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Matma trudniejsza niz na próbnej. ale podobno zdam haha. Tak będę próbowała sie skontaktowac z Anita , ale Ona cos mi wczoraj pisała, ze dzis miała oddac komputer do naprawy , tel. wyłączony i narazie doopa.Dzięki za instrukcję, ale rozprawię sie z nią jak ochłonę po maturach. Quote
dusje Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Najwazniejsze ze juz po :cool3: Pamietam swoja mature z matmy - nie chcialabym przezyc po raz drugi :evil_lol: Bylam tak blada,ze zaprowadzono mnie do gabinetu pielegniarki na kozetke,hihi.Pozniej juz jakos samo poszlo i sie zdalo,a co :cool3: Quote
moni12 Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Dusje ja nie wiem czy wiesz , ale ja mature zdałam wstyd się przyznac kiedy a teraz syn zdaje , ale tak przezywam:oops: bardziej niz swoją ,ze pisze , ze ja zdaje:diabloti: Quote
dusje Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 [quote name='moni12']Dusje ja nie wiem czy wiesz , ale ja mature zdałam wstyd się przyznac kiedy a teraz syn zdaje , ale tak przezywam:oops: bardziej niz swoją ,ze pisze , ze ja zdaje:diabloti:[/QUOTE] No wiem,przeciez niedawno "mialas" studniowke i straaaasznie zaganiana bylas,co zreszta dalo sie zauwazyc na dogo :cool3::evil_lol::lol: Quote
anita_happy Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 identico mamy w Szydłowcu - NA ULICY!!! nie da sie złapać małpa Quote
ocelot Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Chyba musimy jakąś zbórke robićna ten transport co kochani? szkoda by siedziała w schronisku... Trzymam kciuki za Wszystkich zdających matury:)I mamy takowych też:) Ja swoją wieki temu zdałam:)A za 6 lat moje dziecię, więc na razie stresu brak...:) Quote
dusje Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Czy Moni miala jechac z Ula Brzydula??? Wlasnie przeczytalam,ze Ula jedzie juz jutro! Moni,Wiesz cos wiecej??? :lol: Quote
IVV Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 jak mala dzis sie czuje ? te pierwsze 4 dni sa dosyc bolesne :( Quote
moni12 Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 [quote name='dusje']Czy Moni miala jechac z Ula Brzydula??? Wlasnie przeczytalam,ze Ula jedzie juz jutro! Moni,Wiesz cos wiecej??? :lol:[/QUOTE] Tak wiem , dzwoniłam do Anity.Ula jedzie jutro z Elmirą koszt 600 zł.za tydzien miała ją wieść jakas osoba z fb za free, ale znalała się sponsorka dla ulki i jedzie jutro albo w niedziele. Quote
dusje Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 [quote name='moni12']Tak wiem , dzwoniłam do Anity.Ula jedzie jutro z Elmirą koszt 600 zł.za tydzien miała ją wieść jakas osoba z fb za free, ale znalała się sponsprka dla ulki i jedzie jutro albo w niedziele.[/QUOTE] To jak z mala Moni? Quote
moni12 Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 No najlepiej zebrac na transport jak pisała Ocelot ja dam 50 zeta lub przewioze Moni jakis odcinek drogi.Lece na fb żebrac haha. Quote
moni12 Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 No byłby transport do Poznania 14 maja i 30 maja . Kurcze a moze by Moni jakis hotelik przetrzymał kilka dni az Brydzia ja odbierze. Quote
handzia Posted May 6, 2011 Author Posted May 6, 2011 [quote name='moni12']Dusje ja nie wiem czy wiesz , ale ja mature zdałam wstyd się przyznac kiedy a teraz syn zdaje , ale tak przezywam:oops: bardziej niz swoją ,ze pisze , ze ja zdaje:diabloti:[/QUOTE] Moni, ja byłam pewna, że to Ty zdajesz :lol:, aleś mnie nabrała :eviltong::lol: Ale i tak powodzenia życzę ;) I tak sobie po cichu myślalam, jak Ty jeszcze na dogo czas znajdujesz?:crazyeye: A Brydzia mi się spodobała od razu :) i wiedziałam, że się odezwie :multi:, ma się tą intuicję :evil_lol: Quote
dusje Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 [quote name='moni12']No byłby transport do Poznania 14 maja i 30 maja . Kurcze a moze by Moni jakis hotelik przetrzymał kilka dni az Brydzia ja odbierze. To Moni nie zalapie sie na jutro? Zaraz, na watku Uli jakas babka proponowala jej dowoz darmowo,moze wiec ona zabierze Moni? Idzie o przyszly tydzien.marakota to jej nick. Z drugiej strony : Brydzia, ile mozesz wylozyc na transport? Pytam szczerze, bo jak wiesz, jest tutaj mnostwo psow w potrzebie a nasze sakiewki swieca pustkami.Moni na szczescie w juz bezpiecznym schronisku ale na nasza pomoc czekaja psy z mordowni w calej Polsce i tam potrzeba duzo kasy.Optuje za przeznaczeniem kazdej zlotowki wlasnie na te psiaki bez szans na DS - dopoki nie wyjda na DT.Przepraszam, pisze prosto z mostu ale taka rzeczywistosc. Quote
brydzia1 Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 Hello:) Kochane, ja Was od razu pzrepraszam, iż nie bywam regularnie na dogomanii:( ale ja ciągne dwa etaty, plus swój biznes a teraz narzeczony rozkręca jeszcze swój:( i ja nie mam czasu na NIC:( także jak mnie nie ma jeden caly długi dzien, to nie martwcie się:lol: JA JESTEM, nie wycofuję się. Do tego na początku podałam Swoj prywanty nr tel ( nie wiem czy tak mozna na fromu?:roll::roll: ale to zrobiłam) i dzwońcie do mnie....gdyby sprawa była pilna Jęsli chodzi o pieniążki....napiszę szczeże tak jak wy szczeże zapytałyście....17 czerwca mamm wesele.....i każda zarobiona zlotówka idzie na ten cel:lol: ja oferuje część drogi- transport od poznania ( czyli juz około oszczedzamy 230 km) oraz 100zł . dobra oferta?:oops: Quote
brydzia1 Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 Teraz doczytałam ze "marakota" oferuje transport za darmo....czy już wiecie cos na ten temat???? Najważniejsze pytanie, JAK SIE CZUJE MONI???????????? Quote
dusje Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 Bardzo dobra Twoja oferta Brydziu :lol: Kombinujemy dalej,zeby mala dojechala jak najszybciej :multi: Musi sie udac :lol: Quote
Recommended Posts