moni12 Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Kombinuj , kombinuj . Jesteśmy wdzięczne za kazdą podpowiedz i pomoc. Ja tez myślę na sto sposobów. Quote
IVV Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 [quote name='ocelot']Mogłaby jechac ze szwami, jednak nie wiadomo jak będzie sie czuła po zabiegu.[/QUOTE] lepiej odczekac te kilka dni ,szkoda ryzykowac jej zdrowia i zycia.... Quote
moni12 Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 ho ho ho , ale dziś cisza u Moni, nikt nie trzymał kciuków za sterylkę?!!! Quote
sacred PIRANHA Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 ja tu byłam ale nic nie pisałam nauczyłam sie nie pisac zbyt wiele, mniej klotni wtedy;-) co do samej Moni, za transportem rozglądac sie trzeba a i owszem, jesli bedzie platny to skarpeta yorkowa doklada sie 50zł:-) tylko prosze jakby co o upomnienie sie u mnie na PW Quote
dusje Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Sluchajcie, wyslalam PW do cyga-fryga,ktora w tym tygodniu jedzie z Zywca do Slupska /chyba,ze juz byla i wrocila/. Zapodala,ze jedzie przez Gniezno a jesli tak - to na moja logike powinna rowniez jechac przez Lodz. Podalam jej link do watku Moni :lol: Quote
moni12 Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Dusje dzięki i piszcie cioteczki wszystko co moze pomóc Moni, my tu zgodne jesteśmy:lol: Kurcze nie było dzis Ocelot i nic nie wiemy czy była ta sterylka i jak Moni. Quote
moni12 Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Jest w ten weekend albo przyszły transport psa do Szczecinka < ale ja nie bardzo się orientuje , moze by połączyc ? Nie ma brydzi i nie wiemy czy moze gdzies po małą wyjechac. Jest jeszcze jedna opcja poprocic elmire , ona wozi psy, ale wtedy kaska na transport. Quote
dusje Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Otrzymalam odp.od Cyga.Sunia musialaby dotrzec do Kalisza lub Gniezna i tam zaczekac na cyge.Transport dojdzie do skutku,jesli sprawy cygi uloza sie pomyslnie.Moni,proponuje Ci pozostanie w kontakcie z cyga-fryga :lol: Moze dogadacie sie telefonicznie/musialabys poprosic cyge o nr tel/ Ja z wiadomych Ci wzgledow nie dzwonie :eviltong: Moze w miedzyczasie wypali inny transport? Czy ktos juz zalozyl watek na transportowym? :lol: Jakas osoba szuka na ogolnym transportowym miejsca dla koszatniczki do Szczecina. Quote
dusje Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 [quote name='moni12']Jest w ten weekend albo przyszły transport psa do Szczecinka < ale ja nie bardzo się orientuje , moze by połączyc ? Nie ma brydzi i nie wiemy czy moze gdzies po małą wyjechac. Jest jeszcze jedna opcja poprocic elmire , ona wozi psy, ale wtedy kaska na transport.[/QUOTE] Z Darlowa jakies 106 km, czyli blizej niz dalej Quote
moni12 Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Dusje a kiedy by to było ? czyli co trzeba by Jowite do Gniezna dostarczyc?Watek na transportowym nie załozony bo ja nie umię . Moze ktos pomoze? Quote
dusje Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 [quote name='moni12']Dusje a kiedy by to było ? czyli co trzeba by Jowite do Gniezna dostarczyc?Watek na transportowym nie załozony bo ja nie umię . Moze ktos pomoze?[/QUOTE] Jesli dobrze rozumiem - w przyszlym tygodniu ewentualnie. Watek moge zalozyc, ale skad bedzie wyjezdzac? Z Tomaszowa? Quote
moni12 Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Mozna z Tomaszowa lub ja ją moge podrzucic pod Warszawke, trudno jakos namówie męza. Quote
dusje Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 sie napisalo http://www.dogomania.pl/threads/207258-Szukamy-dla-malej-suni-TOMASZOW-MAZ.-Wwa-SLUPSK-DARLOWO-I-OKOLICE?p=16820911#post16820911 Quote
moni12 Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 sie dziekuje . kurcze martwi mnie troche nieobecność brydzi , bo moze my sie głowimy a Ona zrezygnowała z Moni jak ostatnio miałam przypadek z Jowita , ze pani prosiła dowiesc Jowite , dała swój numer telefonu i nagle wykasowała swoje posty i tyle Ja widzieli, no i ocelot milczy jak zaklęta. Quote
moni12 Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Jasne i jutro maturę zdaje z matmy:mad::mad::mad: dzis juz po polskim wysiadam , a tu jeszcze tak sie boje o Moni. Quote
handzia Posted May 4, 2011 Author Posted May 4, 2011 [quote name='moni12']Jasne i jutro maturę zdaje z matmy:mad::mad::mad: dzis juz po polskim wysiadam , a tu jeszcze tak sie boje o Moni.[/QUOTE] Powodzenia, Moni :)Wszystko będzie dobrze, a Brydzia się odezwie, (dobrze jej z postów patrzyło;)) zobaczysz... Quote
dusje Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Polamania dlugopisu,Moni :lol::multi:i nie zapominaj,ze jakbys nie liczyla to i tak w naszych kieszeniach pustki,hihi Quote
dusje Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 W sprawie transportu odezwal sie Psi Ratownicy.Gotow zawiezc sunke.Transport odplatny.Poprosilam go,zeby wszedl na watek Moni i blizej przedstawil oferte. Ocelot,sunia juz po sterylce? Brydzia,gdzie jestes? :lol: Quote
IVV Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 co z MONI ? martwi mnie ta cisza......:roll: czy ma moze ktos telefon do Ocelot ? Quote
ocelot Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Moni dzisiaj miała jednak sterylkę, dzwoniłam pół godz. temu do schroniska, dziewczyna sie już wybudziła. Quote
dusje Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Uff,no to chlopow juz nie bedzie przyciagala :evil_lol::lol: Quote
moni12 Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Oj to Moni juz po . Super , tylko Brydzi brak . A jaki Dusje byłby koszt transportu prze psi ratownicy? Quote
Recommended Posts