Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 464
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ocelot']Mogłaby jechac ze szwami, jednak nie wiadomo jak będzie sie czuła po zabiegu.[/QUOTE]
lepiej odczekac te kilka dni ,szkoda ryzykowac jej zdrowia i zycia....

Posted

ja tu byłam ale nic nie pisałam
nauczyłam sie nie pisac zbyt wiele, mniej klotni wtedy;-)
co do samej Moni, za transportem rozglądac sie trzeba a i owszem, jesli bedzie platny to skarpeta yorkowa doklada sie 50zł:-) tylko prosze jakby co o upomnienie sie u mnie na PW

Posted

Sluchajcie, wyslalam PW do cyga-fryga,ktora w tym tygodniu jedzie z Zywca do Slupska /chyba,ze juz byla i wrocila/. Zapodala,ze jedzie przez Gniezno a jesli tak - to na moja logike powinna rowniez jechac przez Lodz.

Podalam jej link do watku Moni :lol:

Posted

Dusje dzięki i piszcie cioteczki wszystko co moze pomóc Moni, my tu zgodne jesteśmy:lol: Kurcze nie było dzis Ocelot i nic nie wiemy czy była ta sterylka i jak Moni.

Posted

Jest w ten weekend albo przyszły transport psa do Szczecinka < ale ja nie bardzo się orientuje , moze by połączyc ? Nie ma brydzi i nie wiemy czy moze gdzies po małą wyjechac. Jest jeszcze jedna opcja poprocic elmire , ona wozi psy, ale wtedy kaska na transport.

Posted

Otrzymalam odp.od Cyga.Sunia musialaby dotrzec do Kalisza lub Gniezna i tam zaczekac na cyge.Transport dojdzie do skutku,jesli sprawy cygi uloza sie pomyslnie.Moni,proponuje Ci pozostanie w kontakcie z cyga-fryga :lol: Moze dogadacie sie telefonicznie/musialabys poprosic cyge o nr tel/ Ja z wiadomych Ci wzgledow nie dzwonie :eviltong:

Moze w miedzyczasie wypali inny transport? Czy ktos juz zalozyl watek na transportowym? :lol: Jakas osoba szuka na ogolnym transportowym miejsca dla koszatniczki do Szczecina.

Posted

[quote name='moni12']Jest w ten weekend albo przyszły transport psa do Szczecinka < ale ja nie bardzo się orientuje , moze by połączyc ? Nie ma brydzi i nie wiemy czy moze gdzies po małą wyjechac. Jest jeszcze jedna opcja poprocic elmire , ona wozi psy, ale wtedy kaska na transport.[/QUOTE]

Z Darlowa jakies 106 km, czyli blizej niz dalej

Posted

Dusje a kiedy by to było ? czyli co trzeba by Jowite do Gniezna dostarczyc?Watek na transportowym nie załozony bo ja nie umię . Moze ktos pomoze?

Posted

[quote name='moni12']Dusje a kiedy by to było ? czyli co trzeba by Jowite do Gniezna dostarczyc?Watek na transportowym nie załozony bo ja nie umię . Moze ktos pomoze?[/QUOTE]

Jesli dobrze rozumiem - w przyszlym tygodniu ewentualnie.

Watek moge zalozyc, ale skad bedzie wyjezdzac? Z Tomaszowa?

Posted

sie dziekuje . kurcze martwi mnie troche nieobecność brydzi , bo moze my sie głowimy a Ona zrezygnowała z Moni jak ostatnio miałam przypadek z Jowita , ze pani prosiła dowiesc Jowite , dała swój numer telefonu i nagle wykasowała swoje posty i tyle Ja widzieli, no i ocelot milczy jak zaklęta.

Posted

[quote name='moni12']Jasne i jutro maturę zdaje z matmy:mad::mad::mad: dzis juz po polskim wysiadam , a tu jeszcze tak sie boje o Moni.[/QUOTE]
Powodzenia, Moni :)Wszystko będzie dobrze, a Brydzia się odezwie, (dobrze jej z postów patrzyło;)) zobaczysz...

Posted

W sprawie transportu odezwal sie Psi Ratownicy.Gotow zawiezc sunke.Transport odplatny.Poprosilam go,zeby wszedl na watek Moni i blizej przedstawil oferte.

Ocelot,sunia juz po sterylce? Brydzia,gdzie jestes? :lol: