mmd Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 [quote name='Igiełka']Chce mieć dobry dom, ma piękne przepełnione ufnością oczy :lol:[/QUOTE] Znajdę mu dom, choćbym się miała w trąbkę zwinąć ;) Tak długo będę robić i kupować ogłoszenia aż znajdzie. Skoro on się postarał to teraz trzeba spłacić dług - grzeczny piesek :) Quote
Ellig Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 [quote name='mmd']Ma mu się na życie :)[/QUOTE] [quote name='Igiełka']Chce mieć dobry dom, ma piękne przepełnione ufnością oczy :lol:[/QUOTE] [quote name='mmd']Znajdę mu dom, choćbym się miała w trąbkę zwinąć ;) Tak długo będę robić i kupować ogłoszenia aż znajdzie. Skoro on się postarał to teraz trzeba spłacić dług - grzeczny piesek :)[/QUOTE] Tak ,jak Cie znam mmd to Ty pierwsza znajdziesz Rudiemu dom:) Quote
mmd Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Miałam prosić o ładne portretowe zdjęcie do ogłoszeń, ale własnie się trafiło - trochę przycięłam jedno z tych ostatnich i jest super. On już ma kupiony przeze mnie pakiet przed chorobą i "moje" gumtree nad którym będę czuwać. [attachment=1027:6645.attach] Quote
Igiełka Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 w takim razie nam pozostaje trzymać mocno kciuki za odzew ;) Quote
mmd Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Myślę, że ten tydzień nie ma co, ale później trzeba ruszyć poważnie z kampanią reklamową. Polatam po bazarkach szukać ogłoszeń, wyróżnię gumtree i tylko zostanie napadnięcie kogoś o allegro, ale znajdzie się ;) Bardzo się denerwowałam i teraz kapeć jestem ;) idę się zrelaksować, bazarek zostawiam Wam pod opieką :) Quote
WiosnaA Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Oczka weselsze ma Rudi:)...chce żyć psiaczek...będzie dobrze...musi być! Rudziaczku nie poddawaj się!!! Trzymamy kciuki bardzo mocno!!! Quote
Agata P Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 jak będa potrzebne ogłoszenia to dajcie znać chętnie zrobie maluchowi +allegro oczywiscie:smile: cały czas podczytuję wątek i mocno trzymam kciuki....... Quote
santino Posted July 3, 2011 Author Posted July 3, 2011 Jadę do Warszawy. Jak dojade o ludzkiej porze i nie padne to wszystko opisze. Najwazniejsze: lekarz powiedział ze powinien z tego wyjść!!! Quote
ludwa Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 a jakbyście miały kilka chętnych domów na rude psy, to też mam jednego do adopcji:) Ten sam typ. Mój poprzedni był też taki, więc mam słabość;) Quote
Ellig Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 [quote name='santino']Jadę do Warszawy. Jak dojade o ludzkiej porze i nie padne to wszystko opisze. Najwazniejsze: lekarz powiedział ze powinien z tego wyjść!!![/QUOTE] Trzymaj sie!:) Quote
Nikus Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Mam problemy z netem a tu takie wieści...Rudi jestem z Ciebie dumny:) z takimi opiekunkami nie ma prawa się nie udać:) Quote
Ellig Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 [quote name='Nikus']Mam problemy z netem a tu takie wieści...Rudi jestem z Ciebie dumny:) z takimi opiekunkami nie ma prawa się nie udać:)[/QUOTE] Tez mialam klopot z netem, wstawilam zdjecia i wszystko zniknelo.........Oby, Rudi trzymal sie tak dalej....:) Quote
Ellig Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 [quote name='Agata P']jak będa potrzebne ogłoszenia to dajcie znać chętnie zrobie maluchowi +allegro oczywiscie:smile: cały czas podczytuję wątek i mocno trzymam kciuki.......[/QUOTE] Dziekujemy bardzo, allegro na 100 % potrzebne Quote
avii Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 [quote name='mmd']Miałam prosić o ładne portretowe zdjęcie do ogłoszeń, ale własnie się trafiło - trochę przycięłam jedno z tych ostatnich i jest super. On już ma kupiony przeze mnie pakiet przed chorobą i "moje" gumtree nad którym będę czuwać. [/QUOTE] mmd może sie przyda :roll: [IMG]http://img64.imageshack.us/img64/411/rudy1zp.jpg[/IMG] i [IMG]http://img88.imageshack.us/img88/3937/rudy3j.jpg[/IMG] i duże [URL]http://img810.imageshack.us/img810/6693/rudy3.jpg[/URL] i jeszcze [IMG]http://img21.imageshack.us/img21/2913/rudy2r.jpg[/IMG] i duze [URL]http://img225.imageshack.us/img225/7749/rudy2.jpg[/URL] Quote
mmd Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Avii - dzięki za przybycie :) Cudnie zrobione te foty. Wielkie dzięki! Rudi chyba zaczyna mieć szczęście. Ale się Santino ucieszy z tego ruchu (chociaz trochę kablowałam ;) ) Quote
Agata P Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 [quote name='Ellig']Dziekujemy bardzo, allegro na 100 % potrzebne[/QUOTE] nie ma sprawy chociaż tak pomoge,rozumiem że allegro takie do ogłoszeń bo cegielkowego niestety nie umiem(jeszcze nigdy nie robiłam:oops: do ogloszeń bedzie mi potrzebny tekst(znajdę na wątku?) zdjęcia sobie "pozbieram" Quote
Panca Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 czulam ze sie uda:D! genialnie!!!!to piekny,oryginalny pies i na pewno mu znajdziemy dom, ja obiecuje szukac:) Quote
mmd Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 [quote name='Agata P']nie ma sprawy chociaż tak pomoge,rozumiem że allegro takie do ogłoszeń bo cegielkowego niestety nie umiem(jeszcze nigdy nie robiłam:oops: do ogloszeń bedzie mi potrzebny tekst(znajdę na wątku?) zdjęcia sobie "pozbieram"[/QUOTE] Tu jest sklecony przeze mnie z różnych kawałków. [URL]http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-Nikt-nie-ma-takich-uszu-A-Rudi-nie-ma-domu-a-chcialby-miec-W0QQAdIdZ293568489[/URL] Wiecie co - wyróżniłam mu to ogłoszenie - może ktoś się zakocha w tydzień i pojedzie chłopina do domu ;) Miło by było, no nie? [quote name='Panca']czulam ze sie uda:D! genialnie!!!!to piekny,oryginalny pies i na pewno mu znajdziemy dom, ja obiecuje szukac:)[/QUOTE] Na pewno znajdziemy :) On jest śliczny i ma dobry charakter :) Quote
Ellig Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 [quote name='Agata P']nie ma sprawy chociaż tak pomoge,rozumiem że allegro takie do ogłoszeń bo cegielkowego niestety nie umiem(jeszcze nigdy nie robiłam:oops: do ogloszeń bedzie mi potrzebny tekst(znajdę na wątku?) zdjęcia sobie "pozbieram"[/QUOTE] " Rudi to około roczny psiak, który został przez nas znaleziony (podczas weekendowego pobytu nad morzem) Kulał na tylną łapę, lekarz zdiagnozował problem z kością udową. Kość była pęknięta, odprysk kości tkwi w nodze i go uwierał. Przy pomocy dobrych ludzi udało nam się zebrać część pieniędzy na operację Rudiego, która została przeprowadzona 2 czerwca 2011 r. To cudowny bezproblemowy wesoły psiak. Fantastycznie dogaduje się z innymi pieskami. Jest wyjątkowo przyjacielski i nie wykazuje żadnej agresji. Dzielnie zniósł operację i wszelkie niedogodności jakie się z nią wiązały. Obecnie łapka się już goi, psiak zaczyna na nią stawać i jest w pełni gotowy do tego, by zabrać go do prawdziwego kochającego domu już na zawsze. Bardzo proszę o pomoc w znalezieniu mu domu, bo on naprawdę na to zasługuje." Quote
Agata P Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 ok to ogłoszenia zrobię mu jutro ,fajny psiak domek na pewno się szybko znajdzie Quote
WiosnaA Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 [quote name='mmd'] ......Rudi chyba zaczyna mieć szczęście.....[/QUOTE] Madziu,Rudi ma szczęście ,bo spotkał santino.....uszka do góry Rudiku! Masz tyle wspaniałych cioteczek i wujków przy sobie...tylko wyzdrowiej szybciutko,by ciotki za te uszka mogły tarmosić;) Quote
akucha Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Jestem u ślicznego rudzielca nadmorskiego. Cioci Ellig się nie odmawia :lol: Poproszę o numer konta. Trzymam mocno za niego! Quote
Witusiowa Ewa Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Cieszymy się,, rudasku,, kochany,że wracasz do zdrowia......piękne zdjęcia Rudiego.....na pewno znajdzie szybko kochający domek....tego z całego serca życzymy... Quote
brzośka Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 wspaniałe wieści o lepszym zdrówku chłopaka! teraz już tylko dobrze będzie :) Quote
Recommended Posts