Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='PACZEK']Ja też jestem i tak jak mari23 wierzę że Rudi dostanie swoją szanse. Ta walka o jego zdrowie nie pójdzie na marne.
Z kasą trochę lipa ale chętnie będę podrzucał bazarki i jak Rudi już wyjdzie ze szpitala to też coś psince wyślę na konto.
Z mordki widać że to wojownik i nie da się byle choróbsku!Walcz psinko Cioteczki ci pomogą![/QUOTE]
dziekujemy!:)

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Nutusia']Jestem i ja - dołączam się z kciukami. Bazar będę podnosić, a gdyby powstawał następny, dołączę się z fantami. Trzymaj się Uszatku![/QUOTE]
Nutusia, wiesz co chce powiedziec................

Posted

[quote name='Witusiowa Ewa']Witam wszystkich tak wielkiego serca...jestem na wezwanie mmd .....trzymaj się kochany pieseczku......wszystko będzie dobrze tyle serc o Tobie myśli i wierzę ,że masz dla kogo żyć ,więc wracaj jak najszybciej do zdrowia...a ja poproszę o nr.konta....ale wpłacę za parę dni...[/QUOTE]
Bardzo dziekujemy!:)

Posted

[quote name='PACZEK']Mam nadzieję że choć ciut lepiej bo wchodząc na wątek jednak niepokój jest[/QUOTE]
Czekam na telefon, bardzo sie martwie...............

Posted

[quote name='Ellig']Czekam na telefon, bardzo sie martwie...............[/QUOTE]Santino nie moze dodzwonic sie do hotelu , nikt nie odbiera telefonu, jak tam dojedzie to da znac...............

Posted

Santino dodzwonila sie do hotelu, powiedzieli ,ze Rudi nie wymiotowal i nie mial biegunki ale Ona musi to zobaczyc na wlasne oczy.........

Posted

[quote name='Ellig']Santino dodzwonila sie do hotelu, powiedzieli ,ze Rudi nie wymiotowal i nie mial biegunki ale Ona musi to zobaczyc na wlasne oczy.........[/QUOTE]
Jakoś mi to dobrze brzmi.
Ja dostałam sms o 2 w nocy (jeszcze nie spałam) ale bez konkretów, no bo nic nowego nie było.

Posted

[quote name='mmd']Jakoś mi to dobrze brzmi.
Ja dostałam sms o 2 w nocy (jeszcze nie spałam) ale bez konkretów, no bo nic nowego nie było.[/QUOTE]
Santino bardzo dlugo nie mogla dodzwonic sie do hotelu, nikt nie odbieral, dlatego jest ostrozna w tym co mowia.Bedzie wiedziala wiecej okolo godz.12...

Posted

Już po niego jedzie.

Dzięki wszystkim dobrym duszkom za pilnowanie bazarku :)
No i chyba AniaGucio szykuje niespodziankę :)

Ten wątek robi się taki optymistyczny - żeby jeszcze tylko maluch dołożył swoje

Santino wie, co tu się dzieje i napisała:
Dziękuję. Tyle osób o niego walczy, że musi się udać. Nie wyobrażam sobie inaczej

Posted

[quote name='AniaGucio']Czy ktoś może mi podać na PW nr konta santino?? Chcę przelać 200zł z pieniędzy Rufusa na Rudi'ego!
Wysłane. Dzięki, Aniu :) Dzięki, Rufusku :)

Posted

:angel:[quote name='AniaGucio']Pieniądze poszły, jutro będą na koncie santino!

Rudi chłopie, trzymaj się!![/QUOTE]
Ania, dziekujemy!!!!!!!!!!!!:)Dziekujemy Rufusie kochany!:)

Posted

[quote name='Ellig']Ostatnie informacje: Rudi jest silniejszy, ucieszyl sie na widok Santino, teraz jada do Kliniki w Wejherowie.[/QUOTE]

uffffff....od rana podglądam i trzymam kciuki:) Trzymaj się Rudi- dasz radę:)

Posted

nooo, coś fajnego na dzisiejszy deszczowy dzień.
Rudi, musisz być taki silny jak Rudi Schubert.
Może jeszcze nam pośpiewasz?
Moja Tośka śpiewa do Różowej Pantery

Posted

[quote name='Nikus']uffffff....od rana podglądam i trzymam kciuki:) Trzymaj się Rudi- dasz radę:)[/QUOTE]
Dziekuje Wam bardzo!:)

Posted

[quote name='inga.mm']nooo, coś fajnego na dzisiejszy deszczowy dzień.
Rudi, musisz być taki silny jak Rudi Schubert.
Może jeszcze nam pośpiewasz?
Moja Tośka śpiewa do Różowej Pantery[/QUOTE]
Tak musi byc, teraz ide na chwile do innej pracy i bede czuwac....