Ellig Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 [quote name='PACZEK']Ja też jestem i tak jak mari23 wierzę że Rudi dostanie swoją szanse. Ta walka o jego zdrowie nie pójdzie na marne. Z kasą trochę lipa ale chętnie będę podrzucał bazarki i jak Rudi już wyjdzie ze szpitala to też coś psince wyślę na konto. Z mordki widać że to wojownik i nie da się byle choróbsku!Walcz psinko Cioteczki ci pomogą![/QUOTE] dziekujemy!:) Quote
Ellig Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 [quote name='mmd']Brzośka - dzięki :) [/QUOTE]Dziekujemy :) Quote
Ellig Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Zapraszamy na bazarek dla Rudiego....Czekamy na wiesci.... http://www.dogomania.pl/threads/210483-YR-Escada-Gino-Rossi-Perfumowo-filmowo-i-ciuchowo-na-Rudiego-do-7-lipca/page3 Quote
Ellig Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 [quote name='Nutusia']Jestem i ja - dołączam się z kciukami. Bazar będę podnosić, a gdyby powstawał następny, dołączę się z fantami. Trzymaj się Uszatku![/QUOTE] Nutusia, wiesz co chce powiedziec................ Quote
Ellig Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 [quote name='Witusiowa Ewa']Witam wszystkich tak wielkiego serca...jestem na wezwanie mmd .....trzymaj się kochany pieseczku......wszystko będzie dobrze tyle serc o Tobie myśli i wierzę ,że masz dla kogo żyć ,więc wracaj jak najszybciej do zdrowia...a ja poproszę o nr.konta....ale wpłacę za parę dni...[/QUOTE] Bardzo dziekujemy!:) Quote
PACZEK Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Mam nadzieję że choć ciut lepiej bo wchodząc na wątek jednak niepokój jest Quote
Ellig Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 [quote name='PACZEK']Mam nadzieję że choć ciut lepiej bo wchodząc na wątek jednak niepokój jest[/QUOTE] Czekam na telefon, bardzo sie martwie............... Quote
Ellig Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 [quote name='Ellig']Czekam na telefon, bardzo sie martwie...............[/QUOTE]Santino nie moze dodzwonic sie do hotelu , nikt nie odbiera telefonu, jak tam dojedzie to da znac............... Quote
Ellig Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Santino dodzwonila sie do hotelu, powiedzieli ,ze Rudi nie wymiotowal i nie mial biegunki ale Ona musi to zobaczyc na wlasne oczy......... Quote
Igiełka Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 [quote name='Ellig'] Rudi musibyć dobrze, walcz piesku trzymam mocno kciuki i sercem jestem z Wami Quote
mmd Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 [quote name='Ellig']Santino dodzwonila sie do hotelu, powiedzieli ,ze Rudi nie wymiotowal i nie mial biegunki ale Ona musi to zobaczyc na wlasne oczy.........[/QUOTE] Jakoś mi to dobrze brzmi. Ja dostałam sms o 2 w nocy (jeszcze nie spałam) ale bez konkretów, no bo nic nowego nie było. Quote
Ellig Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 [quote name='mmd']Jakoś mi to dobrze brzmi. Ja dostałam sms o 2 w nocy (jeszcze nie spałam) ale bez konkretów, no bo nic nowego nie było.[/QUOTE] Santino bardzo dlugo nie mogla dodzwonic sie do hotelu, nikt nie odbieral, dlatego jest ostrozna w tym co mowia.Bedzie wiedziala wiecej okolo godz.12... Quote
mmd Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Już po niego jedzie. Dzięki wszystkim dobrym duszkom za pilnowanie bazarku :) No i chyba AniaGucio szykuje niespodziankę :) Ten wątek robi się taki optymistyczny - żeby jeszcze tylko maluch dołożył swoje Santino wie, co tu się dzieje i napisała: Dziękuję. Tyle osób o niego walczy, że musi się udać. Nie wyobrażam sobie inaczej Quote
AniaGucio Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Czy ktoś może mi podać na PW nr konta santino?? Chcę przelać 200zł z pieniędzy Rufusa na Rudi'ego! Quote
mmd Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 [quote name='AniaGucio']Czy ktoś może mi podać na PW nr konta santino?? Chcę przelać 200zł z pieniędzy Rufusa na Rudi'ego! Wysłane. Dzięki, Aniu :) Dzięki, Rufusku :) Quote
AniaGucio Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Pieniądze poszły, jutro będą na koncie santino! Rudi chłopie, trzymaj się!! Quote
Ellig Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Ostatnie informacje: Rudi jest silniejszy, ucieszyl sie na widok Santino, teraz jada do Kliniki w Wejherowie. Quote
Ellig Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 :angel:[quote name='AniaGucio']Pieniądze poszły, jutro będą na koncie santino! Rudi chłopie, trzymaj się!![/QUOTE] Ania, dziekujemy!!!!!!!!!!!!:)Dziekujemy Rufusie kochany!:) Quote
Nikus Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 [quote name='Ellig']Ostatnie informacje: Rudi jest silniejszy, ucieszyl sie na widok Santino, teraz jada do Kliniki w Wejherowie.[/QUOTE] uffffff....od rana podglądam i trzymam kciuki:) Trzymaj się Rudi- dasz radę:) Quote
inga.mm Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 nooo, coś fajnego na dzisiejszy deszczowy dzień. Rudi, musisz być taki silny jak Rudi Schubert. Może jeszcze nam pośpiewasz? Moja Tośka śpiewa do Różowej Pantery Quote
Ellig Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 [quote name='Nikus']uffffff....od rana podglądam i trzymam kciuki:) Trzymaj się Rudi- dasz radę:)[/QUOTE] Dziekuje Wam bardzo!:) Quote
Ellig Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 [quote name='inga.mm']nooo, coś fajnego na dzisiejszy deszczowy dzień. Rudi, musisz być taki silny jak Rudi Schubert. Może jeszcze nam pośpiewasz? Moja Tośka śpiewa do Różowej Pantery[/QUOTE] Tak musi byc, teraz ide na chwile do innej pracy i bede czuwac.... Quote
azalia Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Jak to dobrze,że Rudasek powolutko zdrowieje,będzie dobrze to dzielny,piękny chłopak. Quote
Recommended Posts