Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Jola+Rani+Sari']Jestem na wezwanie Ellig. Proszę o dane do przelewu. Trzymaj się piesku![/QUOTE]
Jolu!Bardzo dziekuje!Zawsze mozna na Ciebie liczyc!:)Serdecznosci wielkie:)

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Witam wszystkich tak wielkiego serca...jestem na wezwanie mmd .....trzymaj się kochany pieseczku......wszystko będzie dobrze tyle serc o Tobie myśli i wierzę ,że masz dla kogo żyć ,więc wracaj jak najszybciej do zdrowia...a ja poproszę o nr.konta....ale wpłacę za parę dni...

Posted

To się zdarza bardzo rzadko, ale jak widać - jest możliwe.

Tu klecę dzieło:
[url]http://www.dogomania.pl/threads/210483[/url]

Proszę sobie podglądać i błagam - później podnoście przynajmniej, bo coś sie kiepsko czuję, ale mam nadzieję, że to tylko nerwy.

Posted

[quote name='Witusiowa Ewa']Witam wszystkich tak wielkiego serca...jestem na wezwanie mmd .....trzymaj się kochany pieseczku......wszystko będzie dobrze tyle serc o Tobie myśli i wierzę ,że masz dla kogo żyć ,więc wracaj jak najszybciej do zdrowia...a ja poproszę o nr.konta....ale wpłacę za parę dni...[/QUOTE]
Dziękuję z całego serca :)
Trzymanie kciuków bardzo potrzebne. Tak się martwię! Ze wszystkim sobie jakoś poradzimy, ale on musi walczyć.

Posted

[quote name='mmd']Możliwe, że wątrobowe - hepatil lub w tym typie.
Co mam napisać? Że zgłaszam go?[/QUOTE]
hepatilu trochę mam. Prawdopodobnie będę mogła Ci dać, ale to zależy od naszej wetki.
Polecam ludzki hepregen. Jest nieco tańszy, a skuteczniejszy.
Tzn. w wielu chorobach - skuteczniejszy.
Zgłosić możesz. Tyle, że ten bazarek nie jest duży, bo w zamyśle była dla Ciapulka.
Ciapulek zaginął i ten bazarek żyje własnym życiem
[B][URL="http://www.dogomania.pl/threads/209723-Ciapu%C5%9B-wyrzucony-9-m-czny-piesio-przera%C5%BCony%21-ZAGIN%C4%84%C5%81%21%21%21%21"]Ciapuś-wyrzucony 9 m-czny piesio, przerażony! -ZAGINĄŁ!!!![/URL][/B]

Posted

Ingo, dziękuję :) Tam już jest kilka psiaków zgłoszonych, jeden na pewno w jeszcze większej biedzie. Nie będziemy im odbierać szansy. Robię bazarek na Rudiego i mam zamiar coś utargować też.
Jeśli będą potrzebne leki to napiszę.
A na razie po prostu bądź z nami - z Rudim, z Santino - bo najgorzej samemu dźwigać nieszczęście.

Posted

[quote name='inga.mm']jakie leki potrzebne?
Może coś mam lub wykombinuję?
[/QUOTE]

ja mam to samo pytanie - jakie leki?
jeżeli "ludzkie" jakieś - mogę gratis załatwić, wątrobowe chyba mam nawet jakieś po Kreciku
[*]

i poproszę o nr konta - dużo nie mogę, ale choć trochę dorzucę Rudemu

zajrzałam tu na zaproszenie Nutusi, ze szczęśliwego wątku Azorka - oby i ten watek miał szczęśliwe zakończenie !

Posted

Słuchajcie - na razie Santino jest w Gdańsku u Rudiego i raczej ma ograniczony dostęp do internetu. Rudi jutro jedzie do całodobowej kliniki i pobędzie tam z tydzień. Dopiero jak wyjdzie - będzie wiadomo dokładnie co mu potrzeba, ale ponieważ wyszły uszkodzenia wątroby to na pewno cos z grupy tych leków. Co jeszcze - nie wiadomo. W ogóle teraz niewiele wiadomo, nawet czy biedak przeżyje. Nikt nie chce tego obiecać :(

Posted

[quote name='Nutusia']Mari - bardzo Ci dziękuję.
Mmd, jutro zobaczę, bo mam jakieś zdjęcia, jeśli coś się nada. A jeśli nie, to będzie na następny.[/QUOTE]
Dobrze, Nutusiu. Jestem do dyspozycji. Dobrze byłoby zrobić bazarki, bo obawiam się, że koszt kliniki i dotychczasowego leczenia będzie spory, a zawsze lepiej coś przehandlować niż ciągnąć z dogomaniaków żywą gotówkę.

Posted

Ja też jestem i tak jak mari23 wierzę że Rudi dostanie swoją szanse. Ta walka o jego zdrowie nie pójdzie na marne.
Z kasą trochę lipa ale chętnie będę podrzucał bazarki i jak Rudi już wyjdzie ze szpitala to też coś psince wyślę na konto.
Z mordki widać że to wojownik i nie da się byle choróbsku!Walcz psinko Cioteczki ci pomogą!

Posted

Brzośka - dzięki :)
Z Ellig - zaspamowałyśmy pół dogomanii :diabloti: Zazwyczaj tak nie rozrabiamy, ale teraz siła wyższa.
Mam nadzieję, że wszystko dobrze w Gdańsku.

Posted

[quote name='Szarotka']Przeczytam pozniej, dostalam wlasnie wiadomosc, ze moj ukochany Owca umarl .............:(:([/QUOTE]
Bardzo mi przykro.............
[*]