Nikus Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 [quote name='Ellig']Wyslalam tez nr konta santino:)[/QUOTE] poszło na to właśnie konto:) trzymamy z Livką kciuki za psiaka:) Quote
mmd Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Żyje :) Wysłałam sms do Santino i dostałam odpowiedź: Trochę lepiej ale nadal bardzo słaby.Ale widać poprawę w stosunku do tego co było 2 dni temu" Quote
Ellig Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 [quote name='mmd']Żyje :) Wysłałam sms do Santino i dostałam odpowiedź: Trochę lepiej ale nadal bardzo słaby.Ale widać poprawę w stosunku do tego co było 2 dni temu"[/QUOTE] Santino napisala, ze Rudi zyje, na razie wciaz lekarze nie potrafia okreslic jego stanu zdrowia, nic konkretnego. O godz, 15 po wzieciu kroplowek bedzie wiecej informacji.:shake: Quote
Ellig Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 [quote name='Nikus']poszło na to właśnie konto:) trzymamy z Livką kciuki za psiaka:)[/QUOTE] Bardzo Wam dziekuje!:)Jestescie Kochani:) Quote
Ellig Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Rudiego bedzie trzeba przewiesc do Wejherowa do lecznicy ze szpitalem.... Quote
Nikus Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 [quote name='mmd']Żyje :) Wysłałam sms do Santino i dostałam odpowiedź: Trochę lepiej ale nadal bardzo słaby.Ale widać poprawę w stosunku do tego co było 2 dni temu"[/QUOTE] [quote name='Ellig']Santino napisala, ze Rudi zyje, na razie wciaz lekarze nie potrafia okreslic jego stanu zdrowia, nic konkretnego. O godz, 15 po wzieciu kroplowek bedzie wiecej informacji.:shake:[/QUOTE] Musimy wierzyć i wierzymy,że wszystko będzie dobrze-trzymaj się Rudi...czekamy na wieści po 15-tej... Quote
Ellig Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 [quote name='Nikus']Musimy wierzyć i wierzymy,że wszystko będzie dobrze-trzymaj się Rudi...czekamy na wieści po 15-tej...[/QUOTE] Musimy wierzyc ! Quote
Panca Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 ufffff..jesli przezyl to MUSI byc juz tylko lepiej ..wciaz trzymam kciuki Quote
majowa Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 twardziel z niego i tyle ja wierzę, że będzie dobrze Quote
WiosnaA Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Kciuki cały czas trzymamy za Rudiego. Dzięki Elu za nr.konta,przelew zrobiłam. Quote
Ewa Marta Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Ale mi żal psiaka, trzymam kciuki za niego bardzo mocno!!! Quote
Ellig Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 [quote name='WiosnaA']Kciuki cały czas trzymamy za Rudiego. Dzięki Elu za nr.konta,przelew zrobiłam.[/QUOTE] Aniu, bardzo, bardzo Wam dziekujemy! Quote
Ellig Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 [quote name='Ewa Marta']Ale mi żal psiaka, trzymam kciuki za niego bardzo mocno!!![/QUOTE] Dziekujemy! Quote
Ellig Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Rudi trzyma sie, nadal dostaje srodki przeciw wymiotne, przeciwkrwotoczne, nawadniajace. Teraz wyszedl na krotki spacer z santino, poniewaz nie zalatwil sie, lekarze licza ,ze moze na trawie mu sie uda.Jutro zostanie na przewieziony do kliniki w Wejherowie, gdzie bedzie pod opieka weterynarzy 24h. Nadal rokowania sa ostrozne. Quote
ludwa Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Kurcze ale go dopadło... A w piątek rozmawiałam ze znajomą, że przecież dorosłe psy nawet jak przechodzą parwo to znacznie lżej. Jak widać są wyjątki... Koszmar jakiś Quote
santino Posted July 2, 2011 Author Posted July 2, 2011 Dziękuje Ci Ellig! Dodam tylko ze lekarz zwrócił uwagę ze jego poprawa jest przede wszytkim wynikiem tego ze od 3 dni przez cały dzień ladowane są w niego kroplowki. Powiedział ze nie jest w stanie teraz stwierdzić czy na pewno z tego wyjdzie. Jutro jedzie do wejherowa. Jutro wracam do Warszawy. Dziękuje bardzo Wam wszystkim za pomoc o wsparcie. Sama nie dalabym rady. Quote
Panca Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 nawadnianie i imizol to w tej chwili jedyne rozwiazanie.Jesli ma silny organizm( a zakladam ze ma) to wyjdzie z tego..mam jeszcze pytanie:czy mocz byll brunatny albo byla w nim krew?trzym sie Santino! Quote
Estrella Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Nie było mnie 3 dni i takie wiadomości :( santino trzymajcie się! Quote
Ellig Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Zdjecia z dzisiaj [img]http://images43.fotosik.pl/953/fb70d3326dc2a0f8gen.jpg[/img] [img]http://images37.fotosik.pl/916/84fdaf7497cd0133gen.jpg[/img] [img]http://images50.fotosik.pl/963/3b021af1546bd3abgen.jpg[/img] Quote
Panca Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 bosh...jaki bidul:( i te uszka po sobie...:(((zwalczy ta zaraze !!!!!!musi!!!! Quote
Ellig Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 [quote name='santino']Dziękuje Ci Ellig! Dodam tylko ze lekarz zwrócił uwagę ze jego poprawa jest przede wszytkim wynikiem tego ze od 3 dni przez cały dzień ladowane są w niego kroplowki. Powiedział ze nie jest w stanie teraz stwierdzić czy na pewno z tego wyjdzie. Jutro jedzie do wejherowa. Jutro wracam do Warszawy. Dziękuje bardzo Wam wszystkim za pomoc o wsparcie. Sama nie dalabym rady.[/QUOTE] Po 21 zawsze mozesz dzwonic do mmd bedziemy na zmiane dyzurowac....Trzymajcie sie! Quote
mmd Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 [quote name='Ellig']Po 21 zawsze mozesz dzwonic do mmd bedziemy na zmiane dyzurowac....Trzymajcie sie![/QUOTE] Już wie, mówiłam. Nie wytrzymałam i zadzwoniłam zapytać. Uszaty, masz się trzymać bo: 1. Majstruję bazar 2. Bardzo mi się spodobałeś i nie pozwolisz, żebym się zapłakała 3. Inni też się zapłaczą. Rozmawiałam tez z Santino, że do bazarku dołączę jej fanty. Wkleję później link, a kto może niech podnosi. Quote
Ellig Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 [quote name='mmd']Już wie, mówiłam. Nie wytrzymałam i zadzwoniłam zapytać. Uszaty, masz się trzymać bo: 1. Majstruję bazar 2. Bardzo mi się spodobałeś i nie pozwolisz, żebym się zapłakała 3. Inni też się zapłaczą. Rozmawiałam tez z Santino, że do bazarku dołączę jej fanty. Wkleję później link, a kto może niech podnosi.[/QUOTE] Cudnie, dziekuje!:) Quote
Panca Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 [quote name='mmd']Już wie, mówiłam. Nie wytrzymałam i zadzwoniłam zapytać. Uszaty, masz się trzymać bo: 1. Majstruję bazar 2. Bardzo mi się spodobałeś i nie pozwolisz, żebym się zapłakała 3. Inni też się zapłaczą. Lubię to cytujac fejsbuka Quote
Jola i Czterołapy Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Jestem na wezwanie Ellig. Proszę o dane do przelewu. Trzymaj się piesku! Quote
Recommended Posts