Poziomka Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 Trafilam tu po banerku. Cudo nie psiak. I to z ulicy. Quote
anita_happy Posted April 20, 2011 Author Posted April 20, 2011 natalie1988 napisał(a):Trzymam kciuki za przedadopcyjną! tym samym dziękuję megi za przedadopcyjną Kasiu - wybacz :/ Yedul jutro jedzie do domu - dom przyjedzie po niego Szczerze - to czułam przez skóre, ze ten dom bedzie ok...Pan zadzwonił w sprawie yediego jak ten jeszcze nie był po praniu...była dobe po zabraniu z ulicy - biedne allegro bez miniaturki....i odzew od razu :/ ja juz płacze! cholera to taki mądry pies, ze az sie wierzyc nie chce, ze taki kumaty Quote
anita_happy Posted April 20, 2011 Author Posted April 20, 2011 Poziomka napisał(a):Trafilam tu po banerku. Cudo nie psiak. I to z ulicy. cudo - ładuje aparat i fote zrobie jak lezy w słońcu - to dopiero CUDO! Quote
KatarzynaJanik Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 anita_happy napisał(a):Yedul jutro jedzie do domu - dom przyjedzie po niego Szczerze - to czułam przez skóre, ze ten dom bedzie ok...Pan zadzwonił w sprawie yediego jak ten jeszcze nie był po praniu...była dobe po zabraniu z ulicy - biedne allegro bez miniaturki....i odzew od razu :/ Powodzenia więc psiakowi życzę! :) Oby już zawsze był bezpieczny i szczęśliwy! :) Quote
kama210 Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 anita_happy napisał(a):cudo - ładuje aparat i fote zrobie jak lezy w słońcu - to dopiero CUDO! masz najnowsze foty ?????? pokazuj ... trzymam kciuki za białasa ... .. anita nie zapomnij z wrażenia ... ...umowa - do koleżanki musisz lecieć druknąć ....:) Quote
anita_happy Posted April 20, 2011 Author Posted April 20, 2011 brzuch mnie boli juz na samą myśl... Quote
anita_happy Posted April 21, 2011 Author Posted April 21, 2011 pojechał... Pan przyjechał po gagatka... wszedł, a Yedol cieszył sie jak by człowieka znała i czekał na niego!!!kicał... potem Pan wytarmosił gagatka...i jak rozmawialiśmy o instrukcji obsługi psa - to YEDI lezał mu na stopach..podgryzał do zabawy i tarmoszenia.. no i wyszli!!! a jak wyszli to mnie YEDO wkurzył! głowa do góry...klata do przodu - ogon na plecy i szedł dumny przez osiedle pełne dzieci..nie patrzył na nikogo - patrzył w pana jak w obraz cholera rozkochał i poszedł sobie...nawet sie nie obejrzał! juz są w domu rodzina sie zapoznała..dzieci ok... obeszli ogródek - 800m :) obsikał teren.... teraz troche zdezorientowany - zaczaił, ze mnie nie ma hahahha Quote
Aimez_moi Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 Wiem jak to jest....... Pamietasz wielkiego Astona.....tez mial mnie gdzies..... Quote
anita_happy Posted April 21, 2011 Author Posted April 21, 2011 Aimez_moi napisał(a):Wiem jak to jest....... Pamietasz wielkiego Astona.....tez mial mnie gdzies..... no tak..ale to co innego... potem miałas go na watku... a tutaj - wrr..az głupio dzownic co chwile:/ ale długo sama nie bede - w Sadku rodzinka Gapy znalazła szczeniaka HUSKY! cholera! dzieciak... przez święta go przetrzymają, ale potem musimy zabrac - bo babcia wie, ze tylko na chwile :/ Quote
azalia Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 A można będzie licyć na informacje o pięknym Yedim z nowego domku? Quote
anita_happy Posted April 21, 2011 Author Posted April 21, 2011 azalia napisał(a):A można będzie licyć na informacje o pięknym Yedim z nowego domku? moze zaprosze rodzinke na Forum :) heh Quote
Domek Yediego Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 Od początku śledzimy to forum, jak tylko znależliśmy tego psiaka na allegro... Więc pozwoliłam sobie sama się zaprosić...:) Postaram się jak tylko czas pozwoli umieszczać aktualne zdjęcia Yediego - Oziego, bo chcemy go przechrzcić, bo nasz maluch łatwiej wymawia:) Jesteśmy zachwyceni psiakiem :loveu:, chyba już nas troszkę polubił. Jest kochany i mądry - ale o tym już zapewniała pani Anita. Zobaczymy jak będzie dalej,,, póki co - wszystkim życzymy Wesołych Swiąt:))) Quote
kama210 Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 super ... takie domki które sie same zapraszają są ... the best ... witamy serdecznie ... ... pilnujcie Yediego- Oziego jak oczka w głowie ... to mądry i myślący pies ... ... u mnie zwiał z ogródka jak został sam na parę godzin ... skubaniec chyba wskoczył na budę mojego psa / a ma spadzisty dach / i przeskoczył przez ogrodzenie ... i prosimy o zdjęcia i stałe relacje ... ... super ... super ... dziękujemy .... ... jakby były problemy z wstawieniem zdjęć to można je wysłać na @ - [email protected] Quote
anita_happy Posted April 22, 2011 Author Posted April 22, 2011 Jak to bywa - 24 h po wydaniu psa - mam przekichane!! bo się stresuje!!!zanim pies sie dopasuje do domu no i dziś jak zobaczyłam nieodebrane połaczenie - Yedi domek!!to zamarłam... zresztą 7.30 tez zamarłam jak fon dzwonił - a to bianka dzwoniła!!!!ZABIC..zabic...zabić... ale przechodzę do tematu - Ydedol.Ozzy dzis już pokazał, ze myśli - przelookał ogrodzenie i został złapany na gorącym uczynku - poszedł zwiedzać okolice!!! ale wrócił! małpiszon jeden... u mnie już wykumał sobie - ze mozna mój płot przeskoczyc - juz sobie odległosc skoku ustalał, ale mu sie oberwało słownei pare jobów... OSZ to gagatek domek witamy ---- WITAMYYYY BAJJDZOOOOO i plosimy o info - co jakiś czaS:)) Quote
azalia Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 Witam serdecznie domek Yediego-Oziego i bardzo się cieszę,że będą relacje i zdjęcia pięknego piesia.Dziękujemy serdecznie za życzenia świąteczne i życzymy Wam również Zdrowych,wspaniałych Świąt Wielkanocnych! święta napewno będą w tym roku przyjemniejsze i weselsze w towarzystwie Oziego. Quote
anita_happy Posted April 23, 2011 Author Posted April 23, 2011 Święto Wielkiej Nocy to czas otuchy i nadziei. Czas odradzania się wiary ...Życzymy WSZYSTKIM dwunożnym i czterołapnym aby te Święta przyniosły radość nam wszystkim...aby każdy kolejny dzień wypełniony był miłością i wiarą w lepsze jutro...WSPÓLNIE damy radę :smile: POMAŻEMY, że JEDNOŚCI moc i siła... Quote
anita_happy Posted April 26, 2011 Author Posted April 26, 2011 dzwonić czy nie dzwonić - o to jest pytanie Quote
Energy Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 anita_happy napisał(a):dzwonić czy nie dzwonić - o to jest pytanie I tak zadzwonisz:diabloti::evil_lol: Quote
Domek Yediego Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 Witamy ! Gagatek:diabloti: z Oziego jest naprawdę niezły. Wędrownik zwiedził już podwórko sąsiada i zapoznał nowych kolegów. Jest bardzo inteligentną bestyjką, szybko łapiacą i uczącą się. Ma też straszny charakterek, w nocy z poniedziałku na wtorek uparł się spać na dworze i nie było siły aby go do domu zaprosić. Siedział pod swoją ulubioną tują i przewracał oczami "nie chcę, nie chcę". Rozmawialiśmy z naszym znajomym weterynarzem i po długim weekendzie Ozi ma wizytę. POZDRAWIAMY:) Quote
anita_happy Posted April 27, 2011 Author Posted April 27, 2011 no Gagatek - ja nie dzwonie - bo to teraz RODZINKA Ozieego programuje....jak bedą problemy - to jestem pod fonem... a to, ze psiak mega kumaty to móiłammm :) co zobaczy to powtórzy...jak by go alfabetu nauczyc to bedzie gadał te oczy są magiczne - ale móią samo przez sie - I LIKE PROBLEMS :) Quote
azalia Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 Domku Yediego,odezwij się prosimy,co tam słychać u kochanego gagatka? Quote
anita_happy Posted June 13, 2011 Author Posted June 13, 2011 azalia napisał(a):Domku Yediego,odezwij się prosimy,co tam słychać u kochanego gagatka? WRACA Z ADOPCJI- NAROZRABIAŁ juz od ponad dwóch tyg trwała "walka" z jego charakterem.. uparł sie na auto włascicieli... zabawy w mechanika - poprzegryzał kanle i wtrysk paliwa w aucie..RAz...dWA...TRZY!!! jedyną opcja na wyleczenie - była obroza elektryczna - chcieliśmy wypozyczyc - ale niestety - Rodzinka boi sie tego... Boi się tez o swoje zycie..bo co bedzie jak Ozzy mechanik przegryzie hamulce??? narozrabiał... ogród tez przerobił po swojemu Pies z charakterem - do pracy..po prostu ... potrzeba mu domu co go zmęczy psychicznie... Quote
Recommended Posts