Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 240
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Szarotka napisał(a):
Gdyby nie bokser to mialabys szachownice:):) i taki spokoj :):)
a ten maly parowkowaty bialy z bezowa latka to ma cos z nozkami ??

He, he, boksery były pierwsze, we wszystkich umaszczeniach, a czarnych psów nigdy nie miałam, dopiero teraz tymczasowicze. :)
No, zapomniałam o dogu Feniksie (płaszczowym), ale on tez był najpierw tymczasowiczem.

Mały biały to Rambuś, dziadulek zabrany z obory od Arktyki, okresowo utyka na przednią łapkę, ale poza tym jest ok.

Posted

On jest bohaterem pierwszego filmu i jest bialy, wiec na poczatku pomyslalam, ze to Yedi tak sie jako zmienil i stracil animusz ;);)
Masz sporo tego przychowku i tak pokojowo zyja razem.

Posted

No sporawo, 13 sztuk. :D

W tym jeden mój dog, 5 moich tymczasowiczów, 4 tymczasowiczów z SOS bokserom i 3 hotelowiczów (na razie ;) ).
A pokojowo muszą żyć, w każdym razie większość.
Mam dużą siłę przekonywania. :)

Posted

No nie wszystkie.
Jest stado kuchenne (tu właśnie mieszka Ozzy), mój dog, 2 kojcowe (te czarne), doberman i Mania z Kastorem(bokserka i cc).
Stado kuchenne chodzi z dogiem, kojcowymi i dobermanem (z wyjątkiem jednego z SOS), ale dog nie chodzi z dobermanem i kojcowymi.
Mania i Kastor chodzą zupełnie osobno, ale Mania też chodzi z dogiem.

Trochę to skomplikowane. :D

Posted

Jak to w jednym miejscu? :)
Że się nie rozbiegają po ogrodzie?
Kiedy biegają, to biegają, a jak ja z nimi chodzę, to wolą być koło mnie, bo zawsze może im coś skapnąć. ;)

[video=youtube;CTwMcrEVGEw]http://www.youtube.com/watch?v=CTwMcrEVGEw[/video]

Posted

Ozzy ma nowego kolegę-Bońka. Na początku nie zachował się najlepiej, bo piskliwie mu ubliżał.
Ale Bono zniósł wszystko ze stoickim spokojem. :)

Posted

joaaa napisał(a):
Ten największy, w typie cane corso. :)

Z rozowa lapka ?? a co mu jest?, ale masz ladne stado :):)pewnie jestes daleko od Krakowa ??
Zjezdzam na troche 1 wrzesnia i mam nadzieje, odwiedzic pare stad, jak ktos bedzie w okolicy:):)