anita_happy Posted October 17, 2011 Author Posted October 17, 2011 [quote name='Szarotka']Podhalanka ............[/QUOTE] tak to ta sama, o kt pisałąm DO CIEBIE pół roku temu...urodziła - jej szczyle..hmm...padły chyba...teraz ma znowu cieke!!!ale jest spokojna!! kazda próba łapania - zakonczona fiaskiem...nawet na sedalin /6 tabl/!!!! mniej więcej wiemy gdzie koczuje...pudzian robi klatkę łapke z tatą...jak sie nie wyrobią..sedalin w zelu dostanie...nie ma sznas, ze znowu bedzie z bebzolem latac! jest słodka - widac ją na pierwszym filmiku Quote
Szarotka Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 Az sie boje zagladac tyle ich jest. Jak ja zlapiecie pomoge zbierac pieniadze na dogo. Tyle tylko, ze od 2 listopada do 6 jestem w drodze do domu. Quote
kama210 Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 to ta bida ... ona nie daje się dotknąć ... koczuje w rowie koło obwodnicy Szydłowca - trasa E-7 na kraków ... zdjęcia z konca sierpnia ... Quote
Szarotka Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 Mam nadzieje, ze ja zlapiecie, a ja bede molestowac dogo o pieniadze. Quote
anita_happy Posted October 17, 2011 Author Posted October 17, 2011 [quote name='Szarotka']Mam nadzieje, ze ja zlapiecie, a ja bede molestowac dogo o pieniadze.[/QUOTE] oby sie dała złapac..ale szanse są 1 na 100...1 dla nas Quote
Szarotka Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 E wierze w Was:):) Musi sie dac zlapac. Proponuje na kielbaske. Quote
azalia Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 Mam wielką nadzieję,że testowanie Oziego wypadnie pomyślnie.Przeraża mnie ta ilość bezdomnych psów w Szydłowcu,przecież to nie jest wielkie miasto,dlaczego ich jest tam tak dużo? Quote
anita_happy Posted October 17, 2011 Author Posted October 17, 2011 [quote name='azalia']Mam wielką nadzieję,że testowanie Oziego wypadnie pomyślnie.Przeraża mnie ta ilość bezdomnych psów w Szydłowcu,przecież to nie jest wielkie miasto,dlaczego ich jest tam tak dużo?[/QUOTE] do okoła są WSIE..a w szydłwocu targi 2 razy w tygodniu! Quote
anita_happy Posted October 17, 2011 Author Posted October 17, 2011 [quote name='Szarotka']E wierze w Was:):) Musi sie dac zlapac. Proponuje na kielbaske.[/QUOTE] kiełbaske to ona ma w nosie..zjadła ostatnio kilo podudzi z kuraka z tymi 6 sedalinami!!!to była masakra...teraz jest chudzitka!!!smutnawa..moze głodna...polecili nam sedalin zel! Quote
pudzian321 Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 [quote name='Szarotka']E wierze w Was:):) Musi sie dac zlapac. Proponuje na kielbaske. Zlapana nie na sedalin a na tzw. zywca:) wczoraj dostala sedalin, ale nic jej nie wzielo a dzis dzieki uprzejmosci pani ktora ja dokarmiala udalo sie ja zamknac w ogrodku. na dowod ze zlapana 2 zdjecia jak lezy u mnie w przedpokoju. Quote
Szarotka Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 To teraz rozumiem dlaczego Pudzian chciala do mnie wyslac pw. Skrzynka odetkana:):) I co teraz z sunia ?? Tu mamy podobny przypadek, tez podhalanka u mestudio: http://www.dogomania.pl/threads/216257-Wyg%C5%82odzona-stara-suka-owczarek-podhala%C5%84ski-porzucona-na-polach.-Pom%C3%B3%C5%BCcie!!! Trzeba by zalozyc nowy watek. Quote
pudzian321 Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 no wlasnie w tej sprawie probowalem pw napisac. bo chcialem sie pochwalic ze ja wreszcie dorwalismy:D a sedalin wczoraj mogl ja zlapac, tyle ze uciekla w pola a tam kilkadziesiat hektarow lak do przeczesania a nas 4 osoby nierealne. a dlaczego tak twierdze bo jak ja udalo mi sie juz wniesc po schodach na 3 pietro i jak ja polozylem w przepokoju bo dalej nie dalem rady tak ona sobie spi. tylko od czasu do czasu spojrzy w lewo zobaczyc czy stan osberwujacych ja oczu sie zmienia czy nie w parwo to samo. a najgorsza jest Gangrena (tzn, Nana szczeniak na DT). Ojciec polozyl podhalance kawalek kielbaski pod pysk a podhalanka sie na niej polozyla, A Gangrena jak zwykle nie najedzona siedzi raz z jednej strony raz z drugiej i warczy raz na psa raz na kielbase:D kabaret Quote
kama210 Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 wątek podhalanki - http://www.dogomania.pl/threads/216650-*szyd%C5%82owiec*bezDOMA-bezPA%C5%83SKA-suka-owczarka-podhalana-na-ulicy-5-miesi%C4%99cy-%C5%82apania-i.. Quote
argentynka Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 Orientuje się ktoś co słychać u Oziego? Już dawno nic o nim nie słychać. Jakieś wieści z domu, zdjęcia? Quote
czakira Posted April 18, 2016 Posted April 18, 2016 Chciałam bardzo przeprosić za swoje zachowanie te parę lat temu. Teraz bardziej interesując się sprawami adopcji wiem jak jest to ciężkie. Nie mam nic na swoje usprawiedliwienie, chociaż może tylko to, że bardzo brakowało mi w domu psiaka. Suczka, którą wtedy spontanicznie adoptowałam właśnie chrapie obok mnie :) Ma już 5 lat i cieszę się, że wyszło jak wyszło :) Jest naszym oczkiem w głowie a przez pierwszy rok życia biegała po polach pod Warszawą i bała się ludzi. Quote
Recommended Posts