kama210 Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 doszła wpłata dla Yedula - 40 zł - Migdalska Anna .... /05.07/ dziękujemy bardzo ... Quote
Ania Migdalska Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 nie ma za co:) jak tylko bede moglo wysle znowu!!!! jest boski !!!!!!!!!!! wyglada jak moj :)) Quote
anita_happy Posted July 18, 2011 Author Posted July 18, 2011 chłopak ma wyóznione allegro http://allegro.pl/show_item.php?item=1723632044 Quote
anita_happy Posted July 18, 2011 Author Posted July 18, 2011 joaaa napisał(a):No jeszcze nie czuje się dobrze, bo bez przerwy wylizuje sobie mosznę. aleś to obrazowo opisała:) Quote
argentynka Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Fajny psiak. Według mnie jest bardziej owczarkowy niż samojedzi, oczy znów haszczakowe :) Krew szpica w nim jednak też płynie. Ciekawa mieszanka. Jakby nie to, że mieszkam na 34m2 i mam już jednego psa (też dzięki dogomanii :)) od razu bym go wzieła. Mam nadzieje, ze znajdzie domek ! Pozdrawiam Aga Quote
Jetrel Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Jak Ozi traktuje koty i inne psy? Czy nadał by się do mieszkania? Quote
joaaa Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 [quote name='Jetrel']Jak Ozi traktuje koty i inne psy? Czy nadał by się do mieszkania? Jetrel, wszystko jest na wątku, nawet na zdjęciach. :) Ozini świetnie dogaduje się ze wszystkimi i jak najbardziej nadaje się do mieszkania, nawet chyba lepiej dla niego, bo on potrzebuje bliskiej obecności człowieka, nawet jak są otwarte drzwi na podwórko, to on leży przy mnie. Ale też człowiek dla Oziego to musi być ktoś aktywny, kto będzie miał czas i chęci na zabawę, spacery, bieganie i naukę z psem! Ozi nie jest kanapową przytulanką, potrzebuje dużo ruchu, zajęcia i bliskości człowieka. Quote
Aimez_moi Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Cudny jest.....i ma fajne spojrzenie.....:) Quote
joaaa Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 Ozini już całkowicie doszedł do siebie, rozkręca się i stał się psem stróżującym. Jak słyszy coś na dworze, to zaczyna szczekać, a głos ma piskliwy i zawodzący, więc jak zacznie, to można dostać szału. ;) Bodzia kocha nad życie, ale dogadał się też z Tiborem. Ozzy kocha Bodzia, a on na to pozwala łaskawie. ;) Quote
anita_happy Posted July 21, 2011 Author Posted July 21, 2011 [quote name='joaaa']Jetrel, wszystko jest na wątku, nawet na zdjęciach. :) Ozini świetnie dogaduje się ze wszystkimi i jak najbardziej nadaje się do mieszkania, nawet chyba lepiej dla niego, bo on potrzebuje bliskiej obecności człowieka, nawet jak są otwarte drzwi na podwórko, to on leży przy mnie. Ale też człowiek dla Oziego to musi być ktoś aktywny, kto będzie miał czas i chęci na zabawę, spacery, bieganie i naukę z psem! Ozi nie jest kanapową przytulanką, potrzebuje dużo ruchu, zajęcia i bliskości człowieka. joaa pięknei napisane!!! a te buziaki z BODZIEM!!!!! łoj..jak oz przyjechał to Bodzio go inaczej pocałował..potem Bajerek...i Pyśka bezzebna TEZ sie dołączyła!!smoczyca jedna... a teraz taka miłość.. nie ma to tamto..masz tolerancyjne stado gejków :P Quote
anita_happy Posted July 21, 2011 Author Posted July 21, 2011 23 czerwiec - OZ pojechał do hotelu - joaa wypisuj rachunek albo płacimy na koniec lipca /31 lipiec/ 31 dni plus 7 dni czerwca i potem oz płaci miesiecznie albo płacimy zawsze 23 kazdego miecha oby nie do konca świata Quote
joaaa Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 Ozzy lubi pogonić kota, nie w celu polowania, ale żeby pobiegać. Kot nie jest tym zachwycony, ale czasami sam zaczepia Oziego. Tibor, też lubi kota z bliska. ;) Ale kot nie lubi i pierze po ryju. Ozzy chciał pomóc Tiborowi, ale kot sobie poradził i zobaczcie jakie mają obaj miny. :D Quote
joaaa Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 No i świetna ilustracja psich sygnałów uspokajających: ;) -odwracanie głowy -oblizywanie -mrużenie oczu Quote
anita_happy Posted July 26, 2011 Author Posted July 26, 2011 a KOT jedyny ma w tym towarzystwie JAJA i sie nie przejmuje :) Quote
toyota Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 To niemożliwe, że tak kisicie Ozzy'ego w tym hoteliku. Przecież o tak pięknego psa to domki powinny się bić ! Quote
Ania Migdalska Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 hej bialasku :)) pozdrawiam :)) na drugi tydzien wysle jakis grosz :)) no i chcialam sie zapytac czy jesli zdecyduje sie go zaadoptowac (mysle o tym od kiedy wrocil z adopcji ,powodem zwlekania jest przeprowadzka z mazowieckiego w lubuskie) i osobiscie odbiore(ale dopiero za trzy do czterech tyg bedzie to mozliwe) (mieszkm w lubuskim) to czy mi go wydacie bez wizyty przed adopcyjnej?? no bo raczej to za daleko....mam jednego psa identycznego jak Oz wiec byliby jak bracia :)) z dziecmi tez mama nadzije piesek sie zgadza ,....posiadam dwoje myslalam w sumie ze szybko znajdzie domek od kiedy wrocil bo taki jest rozkoszny ale widze ze cos nie za bardzo wiec moze to przeznaczenie i czeka na moja rodzine :)) Quote
kama210 Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 ostatnio Anita miała parę telefonów w sprawie Yediego ... ale to niech ona dokładnie napisze na jakim etapie to jest ... Quote
Recommended Posts