Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

On jest po wypadku i łapka nie jest całkiem sprawna. Ale wygląda na to, że nie trzeba będzie amputować.
Zapraszam serdecznie.
Co prawda od Krakowa to prawie 200km, ale dojazd niezły, bo to w bok od trasy Wwa-Kraków.

• Replies 240
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Macie filmik: "jak pies z kotem".
Nie wiem czy intencje kota są czysto zabawowe. ;)

[video=youtube;WiqrUAeYGmQ]http://www.youtube.com/watch?v=WiqrUAeYGmQ[/video]

Posted

chyba nie są :)))))))))) co mu po głowie chodziło ?? hehhe

Ozi to takie niewiniątko na filmikach i na zdjęciach ...
ale mały diabełek ...
musi miec zajęcie jak zostaje sam, mimo że u Aśi ma cały czas kocio- psie towarzystwo .. bo lubi sobie co nieco poobgryzać ... chłopaki po prostu nie lubi się nudzić ...

Posted

TEKST

OZI vel. ZIZOL zamieszkał w hotelu dla psów w okolicach Warszawy. Zizol to bardzo kontaktowy pies. Uwielbia się bawić z kotem. Do innych psów nastawiony jest pozytywnie. Lubi towarzystwo innych zwierząt - najlepiej gdyby w nowym domu był inny psi przyjaciel. Ozi to pies o niebanalnej urodzie, ale i ciekawym charakterze. Idealny jako kandydat do pracy z psem. To pies, który obserwuje otoczenie. Przy nim trzeba pilnować się - bo Ozi jest z tych psów, że jak Pana nie ma to On - jak mu się zechce otworzy sobie lodówkę i sam poczęstuje się kurczaczkiem.
Ozi jest to niespełna roczny samczyk - juz po kastracji.
CZEKA na odpowiedzialnego Człowieka, ktory nie szuka psa na kanapę...Ozi to pies, który okazuje emocje...gdyby mógł to by powiedział "Kocham Cię"...
Szuka kogoś kogo pokocha na lata.
Ozini świetnie dogaduje się ze wszystkimi i jak najbardziej nadaje się do mieszkania, nawet chyba lepiej dla niego, bo on potrzebuje bliskiej obecności człowieka, nawet jak są otwarte drzwi na podwórko, to on leży przy mnie.
Ale też człowiek dla Oziego to musi być ktoś aktywny, kto będzie miał czas i chęci na zabawę, spacery, bieganie i naukę z psem!
Ozi nie jest kanapową przytulanką, potrzebuje dużo ruchu, zajęcia i bliskości człowieka.
Piesek umie zachować się w domu, ładnie idzie na smyczy, jest karny i posłuszny. Juz po kastracji.

Posted

no ...... Ozi przez miesiąc nie był intensywnie ogłaszany bo miała dojść do skutku adopcja która nagle nie doszła do skutku ...
więc mamy nauczkę żeby nie liczyć na obiecanki i czekać tyle czasu ..

jeszcze jakby Ozi był w bezpłatnym DT.. to by się tak nie odczuło tego ... a tak to 300 zł w plecy .........
nie no super ....

Anita - wstawiam na FB zdjęcia Oziego jak byliśmy u Aski z Kacprem ...
zrobiłabyś kolaże - wiecej zdjęc uda się pokazać w ogłoszeniach
/ja wczoraj robiłam Lilce ../

wykupiłam pakiet ogłoszen na bazarku - 45 ogłoszen - 10 zł

to zdjecie mi sie podoba :

tu jeszcze znalazłam co Aska kiedyś napisała"

Ozini świetnie dogaduje się ze wszystkimi i jak najbardziej nadaje się do mieszkania, nawet chyba lepiej dla niego, bo on potrzebuje bliskiej obecności człowieka, nawet jak są otwarte drzwi na podwórko, to on leży przy mnie.
Ale też człowiek dla Oziego to musi być ktoś aktywny, kto będzie miał czas i chęci na zabawę, spacery, bieganie i naukę z psem!
Ozi nie jest kanapową przytulanką, potrzebuje dużo ruchu, zajęcia i bliskości człowieka.

poproszę Askę zeby tez coś od siebie dodała

Posted

joaaa napisał(a):
Anita, ale tu to jest Piśka nie Bodzio

ha ha ha
to ją rozjaśniło to zdjecie mocno!!!!!!!!!!!!!
chyba blask od OZA

no Piśka bezzębna smoczyca tez mu doope zorała jak wszycy zaczeli...hahahah
SMOCZYCA!!!---no no...czyli odmłodniała