joaaa Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 On jest po wypadku i łapka nie jest całkiem sprawna. Ale wygląda na to, że nie trzeba będzie amputować. Zapraszam serdecznie. Co prawda od Krakowa to prawie 200km, ale dojazd niezły, bo to w bok od trasy Wwa-Kraków. Quote
Szarotka Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 Napewno bede jechala do Warszawy, ale to pociagiem. Teraz lece z moja sunia do chiropraktora. Miziania dla stada :):) Quote
joaaa Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Macie filmik: "jak pies z kotem". Nie wiem czy intencje kota są czysto zabawowe. ;) [video=youtube;WiqrUAeYGmQ]http://www.youtube.com/watch?v=WiqrUAeYGmQ[/video] Quote
kama210 Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 chyba nie są :)))))))))) co mu po głowie chodziło ?? hehhe Ozi to takie niewiniątko na filmikach i na zdjęciach ... ale mały diabełek ... musi miec zajęcie jak zostaje sam, mimo że u Aśi ma cały czas kocio- psie towarzystwo .. bo lubi sobie co nieco poobgryzać ... chłopaki po prostu nie lubi się nudzić ... Quote
azalia Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 A to ci kocurek rudasek,a Ozi jak grzecznie leży,jakby się bał. Quote
joaaa Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 Stały punkt obserwacyjny, kurcze. Efekt połamane kwiatki i powylewane wszystko na stole. ;) Quote
anita_happy Posted September 1, 2011 Author Posted September 1, 2011 bo jak kot wygląda to OZ tez - nie śmiej sie!!!! Quote
joaaa Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 "Jak pies z kotem" cz.2 [video=youtube;hB9GWH9_Ic4]http://www.youtube.com/watch?v=hB9GWH9_Ic4[/video] Quote
anita_happy Posted September 5, 2011 Author Posted September 5, 2011 czy ci dwaj to wychodzą sami z tych pieleszy czy musisz ich exmitowac sama!!!no przeginaja chłopaki..przeginają!!!! Quote
anita_happy Posted September 5, 2011 Author Posted September 5, 2011 jak ja sobie przypomne jak kolega BODZIO!!!złoił skórkę oziemu to az dziw bierze [video]http://www.youtube.com/user/joaaa0605#p/u/3/O2RJz6Dm8cQ[/video] Quote
Aimez_moi Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Mala niespodzianka dla naszych psiakow....... http://www.dogomania.pl/threads/214365-Dla-Szydłowiaków.-Różne-różności....-Zajrzyj-proszę-)-Do-18.09.11r-g.-22-00 Quote
anita_happy Posted September 13, 2011 Author Posted September 13, 2011 TEKST OZI vel. ZIZOL zamieszkał w hotelu dla psów w okolicach Warszawy. Zizol to bardzo kontaktowy pies. Uwielbia się bawić z kotem. Do innych psów nastawiony jest pozytywnie. Lubi towarzystwo innych zwierząt - najlepiej gdyby w nowym domu był inny psi przyjaciel. Ozi to pies o niebanalnej urodzie, ale i ciekawym charakterze. Idealny jako kandydat do pracy z psem. To pies, który obserwuje otoczenie. Przy nim trzeba pilnować się - bo Ozi jest z tych psów, że jak Pana nie ma to On - jak mu się zechce otworzy sobie lodówkę i sam poczęstuje się kurczaczkiem. Ozi jest to niespełna roczny samczyk - juz po kastracji. CZEKA na odpowiedzialnego Człowieka, ktory nie szuka psa na kanapę...Ozi to pies, który okazuje emocje...gdyby mógł to by powiedział "Kocham Cię"... Szuka kogoś kogo pokocha na lata. Ozini świetnie dogaduje się ze wszystkimi i jak najbardziej nadaje się do mieszkania, nawet chyba lepiej dla niego, bo on potrzebuje bliskiej obecności człowieka, nawet jak są otwarte drzwi na podwórko, to on leży przy mnie. Ale też człowiek dla Oziego to musi być ktoś aktywny, kto będzie miał czas i chęci na zabawę, spacery, bieganie i naukę z psem! Ozi nie jest kanapową przytulanką, potrzebuje dużo ruchu, zajęcia i bliskości człowieka. Piesek umie zachować się w domu, ładnie idzie na smyczy, jest karny i posłuszny. Juz po kastracji. Quote
kama210 Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 no ...... Ozi przez miesiąc nie był intensywnie ogłaszany bo miała dojść do skutku adopcja która nagle nie doszła do skutku ... więc mamy nauczkę żeby nie liczyć na obiecanki i czekać tyle czasu .. jeszcze jakby Ozi był w bezpłatnym DT.. to by się tak nie odczuło tego ... a tak to 300 zł w plecy ......... nie no super .... Anita - wstawiam na FB zdjęcia Oziego jak byliśmy u Aski z Kacprem ... zrobiłabyś kolaże - wiecej zdjęc uda się pokazać w ogłoszeniach /ja wczoraj robiłam Lilce ../ wykupiłam pakiet ogłoszen na bazarku - 45 ogłoszen - 10 zł to zdjecie mi sie podoba : tu jeszcze znalazłam co Aska kiedyś napisała" Ozini świetnie dogaduje się ze wszystkimi i jak najbardziej nadaje się do mieszkania, nawet chyba lepiej dla niego, bo on potrzebuje bliskiej obecności człowieka, nawet jak są otwarte drzwi na podwórko, to on leży przy mnie. Ale też człowiek dla Oziego to musi być ktoś aktywny, kto będzie miał czas i chęci na zabawę, spacery, bieganie i naukę z psem! Ozi nie jest kanapową przytulanką, potrzebuje dużo ruchu, zajęcia i bliskości człowieka. poproszę Askę zeby tez coś od siebie dodała Quote
anita_happy Posted September 13, 2011 Author Posted September 13, 2011 no ładnie tu wyszedł..taki laszlo Quote
Szarotka Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Ale ladnie sie dziela tym fotelem :):) Quote
anita_happy Posted September 16, 2011 Author Posted September 16, 2011 WYCINASZ SAD?????? a tutaj padłam! jak sobie przypomne jak ten niewinny BODZIO!!!!!!!!!złoił doope Białasowi na wejsciu!!! to az wierzyc sie nie chce.. Quote
joaaa Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Anita, ale tu to jest Piśka nie Bodzio Quote
anita_happy Posted September 17, 2011 Author Posted September 17, 2011 joaaa napisał(a):Anita, ale tu to jest Piśka nie Bodzio ha ha ha to ją rozjaśniło to zdjecie mocno!!!!!!!!!!!!! chyba blask od OZA no Piśka bezzębna smoczyca tez mu doope zorała jak wszycy zaczeli...hahahah SMOCZYCA!!!---no no...czyli odmłodniała Quote
joaaa Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 W piątek była u nas Furciaczek, zrobiła duuuuuuuuuużo zdjęć: Quote
Recommended Posts