Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Atomowka napisał(a):
No widzisz ja niestety będę w Bydgoszczy ale 3 maja właśnie, a i tak szczerze nie wiem czy miałabym chwilę,żeby zajrzeć do babeczki
Toyota ja mogę zrobić bazar imienny na szczyle. Tylko nie wiem czy wiem, który jest pies a która sunia

Już są zdjęcia podpisane na pierwszej stronie w poście 6 :).

Posted

Iljova napisał(a):
*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*
A wiesz w jakiej dzielnicy ?

Ul. Nakielska. Sprawdziłam na mapie, jest baaaardzo długa ;).

Posted

Zamknęli nam bazar :(.

Czy na wątku też są zdjęcia w złym rozmiarze ? Czy tylko na bazarku są inne wymogi ? Ktoś wie, bo ja zupełnie niekumata jestem , a może trzeba byłoby je zmniejszyć...

Posted

No wiem właśnie,że musi napisałam do moda czy o to mu konkretnie chodziło
Ale na tym bazarku data końca była zależna od daty 1-szej licytacji. Bo od 1-szej licytacji bazar miał trwać tydzień
Więc kurde jaką miałam datę wpisać, jak jej sama jeszcze nie znałam?
No trudno zrobię jeszcze raz z określoną data

Posted

Wróciłam od szczeniorów. Wyglądają cudnie - grube puchate niedźwiadki.
W weekend porobię im trochę aktualnych zdjęć. Mam nadzieję, że nie będą za bardzo zestresowane przeprowadzką...

Posted

Cioteczki, proszę zaglądnijcie na wątek szczeniorki ON z kojca, u której zieje pustkami, i która pomimo swej urody nie ma ani jednego zapytania z ogłoszeń.
Przewinęła się nawet myśl o uśpieniu... ;(
Może znacie kogos, kto chciałby sliczną sunieczkę w typie ON?:
[url]http://www.dogomania.pl/threads/205376-Szczeniak-w-typie-ON-z-kojca-szuka-domu[/url]

Posted

Patrze tutaj wszystko się rozkreca super :)
jestem tutaj codziennie zaglądam do szczylków oraz ich mamuśki jużdokladnie wiadomo czy sunia bedzie miala DT ?
I ile szczeniakow ma iśćdo oddania ? ile na nich jest zainteresowanych?

Posted

Jutro zabieramy szczeniaki z działki, bo mam taką umowę z właścicielem. On nie zgodzi się trzymać ich ani dnia dłużej. Poza tym nie są tam zupełnie bezpieczne , bo z każdym dniem są bardziej ruchliwe, wychodzą już z domku działkowego, a tam jest takie bajorko - pozostałość po oczku wodnym. One są wypuszczane tylko jak ten pan jest na miejscu, ale widać, że jest on bardzo zmęczony, chodzi do pracy naprawdę bardzo daleko na piechotę i pracuje fizycznie. Nie mam zaufania, że dopilnuje szczeniaki.

Tak więc maluchy zostaną oddzielone od matki jutro w wieku 6 tygodni. Postaram się, żeby już jutro zostały zaszczepione i 2 pierwsze poszłyby do DS we wtorek. Chodzi o to, że w pierwszych 3 dniach po szczepieniu organizm jest osłabiony i lepiej, aby były wszystkie razem i w domu gdzie nigdy nie było chorych na wirusówki zwierząt.
Po 3 dniach od szczepienia jeden z nich trafi do Bydgoszczy do domku z ogródkiem. Drugi szczeniak trafi do mieszkania na osiedlu w Grudziądzu.
Jeżeli wizyta w Łodzi wypadnie o'k to trzeci maluch pojedzie najprawdopodobniej w następny weekend do DS.

Na razie nie ma lepszych domów, są telefony, ale dzwonią " buraki ".

Był jeden telefon od pana z okolic Warszawy - osoba "na poziomie", ale szczeniak miałaby zamieszkać w budzie. Budy są nawet 2, bo jednego psa pan musiał oddać, a drugi padł w wieku 7 lat. Pan w dodatku chce suczkę i uważa, że ma tak dobre ogrodzenie, że nie ma problemu w razie cieczki. Sam zaproponował, żeby sprawdzić warunki, ale nie wiem czy jest sens próbować mu coś wytłumaczyć ?