toyota Posted April 27, 2011 Author Posted April 27, 2011 Atomowka napisał(a):No widzisz ja niestety będę w Bydgoszczy ale 3 maja właśnie, a i tak szczerze nie wiem czy miałabym chwilę,żeby zajrzeć do babeczki Toyota ja mogę zrobić bazar imienny na szczyle. Tylko nie wiem czy wiem, który jest pies a która sunia Już są zdjęcia podpisane na pierwszej stronie w poście 6 :). Quote
toyota Posted April 27, 2011 Author Posted April 27, 2011 Iljova napisał(a):*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_* A wiesz w jakiej dzielnicy ? Ul. Nakielska. Sprawdziłam na mapie, jest baaaardzo długa ;). Quote
toyota Posted April 27, 2011 Author Posted April 27, 2011 Aleksandrów Kujawski zrezygnował z psinki. Jeszcze im nawet nie wspomniałam o wizycie PA, także przyczyna jakaś inna... Quote
Atomowka Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 Jest bazar dla psiurów,mam nadzieję,że nic nie pomyliłam Proszę Toyotą pospamuj trochę po wątkach, albo porozsyłaj zaproszenia na bazar na PW może coś się uda zebrać http://www.dogomania.pl/threads/206819-Chcesz-by%C4%87-chrzestnym-W-ko%C5%84cu-masz-szans%C4%99!-Bazar-dla-8-miu-bezimiennych-szczylk%C3%B3w?p=16777929#post16777929 Quote
Marycha35 Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 Ja jutro umawiam się na wizytę w Łodzi:) Oby Glusie domki fajocha znalazły! Quote
toyota Posted April 27, 2011 Author Posted April 27, 2011 Marysiu, ten Pan z Łodzi dzwoni już prawie codziennie i wypytuje o szczeniaczka, jest uprzedzony o wizycie i nie może się doczekać ;). Quote
toyota Posted April 27, 2011 Author Posted April 27, 2011 Jeszcze jutro zadzwonię do Ciebie, bo po tych rozmowach wiem już o co szczególnie trzeba by Pana wypytać i co mu doradzić ;). Quote
toyota Posted April 28, 2011 Author Posted April 28, 2011 Zamknęli nam bazar :(. Czy na wątku też są zdjęcia w złym rozmiarze ? Czy tylko na bazarku są inne wymogi ? Ktoś wie, bo ja zupełnie niekumata jestem , a może trzeba byłoby je zmniejszyć... Quote
Atomowka Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 Tak fotki są za duże, zaraz je zmiejsze, ale o co chodzi z tym tytułem to nie wiem Zaraz poczytam i zrobię jeszcze raz Quote
chita Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 w tytule musi byc data i godzina zakonczenia-chyba o to chodzilo... Quote
Atomowka Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 No wiem właśnie,że musi napisałam do moda czy o to mu konkretnie chodziło Ale na tym bazarku data końca była zależna od daty 1-szej licytacji. Bo od 1-szej licytacji bazar miał trwać tydzień Więc kurde jaką miałam datę wpisać, jak jej sama jeszcze nie znałam? No trudno zrobię jeszcze raz z określoną data Quote
PaulinKa030894 Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 Czyli podsumowując ile piesków ma iść do adopcji ? Jeśli już konkretnie coś wiadomo ? Ktoś wgl zajmuje się ogłoszeniami dla maluchów i ich mamuśki na DS ? Quote
Marycha35 Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 Oooo, się zdziwiłam, że nam bazarek ciachnęli. A ja wątek porozsyłałam...ups;) Toyotko z Panem się umówiłam na niedzielę, no zobaczymy co to za domek potencjalny! Quote
Iljova Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 Toyota czytałaś mojego maila bo na PW nie mogłam wysłać Ci wiadomości ,więc napisałam maila Quote
Marycha35 Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 A mnie Toyotko rozłączyło i mam info, że jesteś poza zasięgiem. Poszukiwania Asi trwają;) Quote
toyota Posted April 28, 2011 Author Posted April 28, 2011 Wróciłam od szczeniorów. Wyglądają cudnie - grube puchate niedźwiadki. W weekend porobię im trochę aktualnych zdjęć. Mam nadzieję, że nie będą za bardzo zestresowane przeprowadzką... Quote
wiolabiszop Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 Mam kilka propozycji z imionami więc czekam na bazarek imienny.:))) Quote
olivetshka Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 Cioteczki, proszę zaglądnijcie na wątek szczeniorki ON z kojca, u której zieje pustkami, i która pomimo swej urody nie ma ani jednego zapytania z ogłoszeń. Przewinęła się nawet myśl o uśpieniu... ;( Może znacie kogos, kto chciałby sliczną sunieczkę w typie ON?: [url]http://www.dogomania.pl/threads/205376-Szczeniak-w-typie-ON-z-kojca-szuka-domu[/url] Quote
PaulinKa030894 Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 Patrze tutaj wszystko się rozkreca super :) jestem tutaj codziennie zaglądam do szczylków oraz ich mamuśki jużdokladnie wiadomo czy sunia bedzie miala DT ? I ile szczeniakow ma iśćdo oddania ? ile na nich jest zainteresowanych? Quote
paulinken Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 Macie już kogoś na wizytę w Bydgoszczy? Czy szczyle nie są za małe, żeby iść już 3 maja? Quote
daśka Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 Przeżyłam istną batalię z netem,ale mam nadzieje,że będzie chodził,zaglądam więc niecierpliwie,żeby popatrzeć na kuleczki futrzaste:-) Quote
toyota Posted April 29, 2011 Author Posted April 29, 2011 Jutro zabieramy szczeniaki z działki, bo mam taką umowę z właścicielem. On nie zgodzi się trzymać ich ani dnia dłużej. Poza tym nie są tam zupełnie bezpieczne , bo z każdym dniem są bardziej ruchliwe, wychodzą już z domku działkowego, a tam jest takie bajorko - pozostałość po oczku wodnym. One są wypuszczane tylko jak ten pan jest na miejscu, ale widać, że jest on bardzo zmęczony, chodzi do pracy naprawdę bardzo daleko na piechotę i pracuje fizycznie. Nie mam zaufania, że dopilnuje szczeniaki. Tak więc maluchy zostaną oddzielone od matki jutro w wieku 6 tygodni. Postaram się, żeby już jutro zostały zaszczepione i 2 pierwsze poszłyby do DS we wtorek. Chodzi o to, że w pierwszych 3 dniach po szczepieniu organizm jest osłabiony i lepiej, aby były wszystkie razem i w domu gdzie nigdy nie było chorych na wirusówki zwierząt. Po 3 dniach od szczepienia jeden z nich trafi do Bydgoszczy do domku z ogródkiem. Drugi szczeniak trafi do mieszkania na osiedlu w Grudziądzu. Jeżeli wizyta w Łodzi wypadnie o'k to trzeci maluch pojedzie najprawdopodobniej w następny weekend do DS. Na razie nie ma lepszych domów, są telefony, ale dzwonią " buraki ". Był jeden telefon od pana z okolic Warszawy - osoba "na poziomie", ale szczeniak miałaby zamieszkać w budzie. Budy są nawet 2, bo jednego psa pan musiał oddać, a drugi padł w wieku 7 lat. Pan w dodatku chce suczkę i uważa, że ma tak dobre ogrodzenie, że nie ma problemu w razie cieczki. Sam zaproponował, żeby sprawdzić warunki, ale nie wiem czy jest sens próbować mu coś wytłumaczyć ? Quote
paulinken Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 A co z tą panią z Bydgoszczy? Był ktoś na wizycie? Czasem też nie do budy? Quote
Recommended Posts