toyota Posted May 1, 2011 Author Posted May 1, 2011 Mam nadzieję, że Marycha35 przeżyła wizytę PA ;). Dziewczyny- Bygdoszczanki, czy orientujecie się ile w Bydgoszczy kosztuje zaczipowanie psa ? Quote
Iljova Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 Ja nie mam pojęcia niestety i dzisiaj nie mam możliwości żeby sie dowiedzieć. Quote
toyota Posted May 1, 2011 Author Posted May 1, 2011 Dostałam info od Marysi - Łódź to MASAKRA- brud, smród i melina :smhair2:. Quote
Iljova Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 No cóż smutne to, ale nic nie poradzimy i trzaba szukać dalej :-( Quote
Marycha35 Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 Dziewczynki coś strasznego w Łodzi, dobrze, że byłam z koleżanką, bo jak wyszłam to myślałam, że mi się to przyśniło wszystko!!!! Niestety Łódź odpada:( Toyotko błagam Cię dziada kontroluj z sunią, bo nie ufam mu, żeby tylko tej biduli się nic nie stało!!! Może uda się ją zabrać szybciej od niego..... Brawo Toyotko, że maluszki już bezpieczne:) Quote
toyota Posted May 1, 2011 Author Posted May 1, 2011 Koresponduję z Panią z Gdyni w sprawie szczeniaka. Na razie wszystko brzmi dobrze, ale pani niestety nie raczy zadzwonić :roll:. Na pytanie o możliwość przeprowadzenia wizyty, odpowiedziała, że ma remont i może spotkać się poza domem. Co z takim "przypadkiem " zrobić ? Quote
azalia Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 A czy szczeniaczka przyjmie na czas remontu?o jeśli po,to wizyta też może być po remoncie.Mogłaś powiedzieć toyoto,że Ci remont nie przeszkadza,chyba cegły na głowę nie lecą. Quote
Marycha35 Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 hi, hih, słusznie;) Już mi coś śmierdzi.... Toyotko masz zapchaną skrzynkę:) Quote
daśka Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 [quote name='azalia']A czy szczeniaczka przyjmie na czas remontu?o jeśli po,to wizyta też może być po remoncie.Mogłaś powiedzieć toyoto,że Ci remont nie przeszkadza,chyba cegły na głowę nie lecą.[/QUOTE] to nie Toyota była na wizycie...... Quote
daśka Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 moim zdaniem Olać poprostu....nie wiadomo kto to jest i jak sobie wyobraża psiaka w remoncie,że tak to ujmę Quote
daśka Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 [quote name='daśka']to nie Toyota była na wizycie......[/QUOTE] Ale Cioteczko mogę pojechać tam ja :-) Quote
Marycha35 Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 Ludziki proszę podpiszcie się: http://www.petycje.pl/petycja/6663/petycja_w_sprawie_orzeczenia_bezwzglednej_kary_poz bawienia_wolnozci_.html Quote
Iljova Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 Niewiem ale jeśli ktoś szuka jakiś wymówek to już mi się nie podoba Toyota dziewczyny mają rację, niewiem czy warto sobie głowę zawracać, chyba że Daśka skontaktuje się z nią w sprawie wizyty i zobaczymy czy w końcu się zgodzi (chociaż wątpię). Quote
toyota Posted May 1, 2011 Author Posted May 1, 2011 Iljova, czy mogłabyś dać mi znać jutro jak najszybciej, czy w Bydgoszczy czipy są bezpłatne ? Może znasz jakiegoś kompetentnego weta, który by to wiedział ? I jeszcze potrzebuję jakiś fajny wzór umowy adopcyjnej dla szczeniaka... Quote
Hala Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 Moim zdaniem (choć oczywiscie mogę sie mylić) kobieta ma coś do ukrycia. A jak chce cos ukryć..to szczeniak nie dla niej. ;) Quote
Marycha35 Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 [quote name='toyota']Iljova, czy mogłabyś dać mi znać jutro jak najszybciej, czy w Bydgoszczy czipy są bezpłatne ? Może znasz jakiegoś kompetentnego weta, który by to wiedział ? I jeszcze potrzebuję jakiś fajny wzór umowy adopcyjnej dla szczeniaka...[/QUOTE] Toyotko poszukam, popytam:) Quote
Iljova Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 Mam nadzieję że będzie czynny gabinet, jest weterynarz o którym, wiem że ma ogromne serce dla zwierząt, zobaczę jak będzie otwarte to zapytam. Quote
Marycha35 Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 Matko, jakie to są do schrupania kluchy cudne, no normalnie Glusie:):):) Toyotko a jak im w nowym miejscu się podoba? I jak sunia bez dzieci...:( Quote
azalia Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 Szczeniaczki przecudne,a nie tęsknią za mamą,a ona za nimi? Quote
Recommended Posts