Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czy ktoś wie, czy Prezes ma jeszcze jakieś ogłoszenia ?

Chyba już wszystko wygasło, bo kompletnie nie ma żadnego telefonu ani maila w jego sprawie, aż dziwne :roll:.

Posted

toyota napisał(a):
Czy ktoś wie, czy Prezes ma jeszcze jakieś ogłoszenia ?

Chyba już wszystko wygasło, bo kompletnie nie ma żadnego telefonu ani maila w jego sprawie, aż dziwne :roll:.

Mogę mu napisać jakiś tekst, chcecie? :)

Posted

[FONT=Verdana]Uroczy, 3 miesięczny Prezes do adopcji[/FONT]

[FONT=Verdana][/FONT]
[FONT=Verdana]Witaj dobry człowieku,[/FONT]
[FONT=Verdana]Mówią na mnie Prezes – wiesz? Nie wiem jeszcze co to właściwie znaczy, ale jak pańcia coś ode mnie chce to tak właśnie mówi. Pańcia mówi także, że jestem u niej tylko na domku tymczasowym i jak najszybciej musi mi znaleźć nowy domek, taki, w którym zostanę już na zawsze, do końca swoich dni – może właśnie Ty chcesz mi go podarować? Napiszę więc troszkę o sobie. Jestem bardzo przyjacielskim, wesołym, lubiącym dzieci psiakiem, urodziłem się razem z siódemką rodzeństwa na ulicy, nikt mnie wtedy nie kochał, ale teraz jest już inaczej, teraz wiem co to dobry człowiek, wiem, że ręka człowieka jest czymś dobrym. Będę psiakiem sporej wielkości, mniej więcej owczarka niemieckiego. [/FONT]
[FONT=Verdana]Jeśli właśnie Ty chcesz mnie pokochać to proszę, skontaktuj się:[/FONT]

Posted

Dziękuję Boróweczko16.

W pierwszym poście wkleiłam zdjęcia Prezia do ogłoszeń, Borówka16 napisała fajny tekst.

Bardzo proszę o pomoc w ogłoszeniach :Help_2:.

Posted

toyota napisał(a):
Dziękuję Boróweczko16.

W pierwszym poście wkleiłam zdjęcia Prezia do ogłoszeń, Borówka16 napisała fajny tekst.

Bardzo proszę o pomoc w ogłoszeniach :Help_2:.

Nie ma za co, lubię pisać teksty, polecam się na przyszłość :);)

Posted

No to Boróweczko kochana jak tak lubisz pisać teksty to napisz jakiś ładny tekst dla suni mamusi tych maluchów, a ja zrobię jej wydarzenie na FB.
Jeszcze potrzeba kogoś chętnego kto zrobi bazarek na imię dla suni, bo przecież nie może tak być żeby go nie miała.
Bo czasu trochę zostało ale trzeba szukać jakiegoś miejsca dla niej teraz, a nie na ostatnia chwilę, bo później będzie to wielki problem.

Posted

Iljova napisał(a):
No to Boróweczko kochana jak tak lubisz pisać teksty to napisz jakiś ładny tekst dla suni mamusi tych maluchów, a ja zrobię jej wydarzenie na FB.
Jeszcze potrzeba kogoś chętnego kto zrobi bazarek na imię dla suni, bo przecież nie może tak być żeby go nie miała.
Bo czasu trochę zostało ale trzeba szukać jakiegoś miejsca dla niej teraz, a nie na ostatnia chwilę, bo później będzie to wielki problem.

Wieczorkiem jej napiszę :)

Posted

W sobotę byłam z sunią na zastrzyku,dostała antybiotyk,P.Wet mówi,że ładnie się zagoiło.Sunia oderwała listwę ozdobną przy drzwiach...ciekawe co jeszcze wyjdzie do sierpnia:-) Sunia już przestaje powolutku ciągnąć smyczkę na spacerkach i biegnie kłapnąć każdego psiaka,który wchodzi do naszej sypialni...traktuje pokój na wyłączność;-)
Bardzo lubi dzieci....mamy sąsiadki syna z porażeniem i podchodziła do Niego,byle tylko pogłaskać:-)
Jest bardzo bystra:-) szybko się uczy i kocha ludzików:-)
To pierwszy psiak,który jest u mnie i nie ma smutnych oczu:-)
domku jej trzeba szukać!!!

Posted

Dziewczyny jestem już
Mam teraz urwanie głowy, pisze pracę lic i jeszcze nowa praca więc mniej mnie na dogo
Wieści super, Luna piękna, mamusia zdrowa, tekst fajowy dla Prezesa
Nie mogę obiecac,że zrobię ogłoszenia Prezesowi bo jak wiecie jeszcze króliczkom nie zrobiłam :(
Póki co staram się ogarnąc wszystko

Posted

Atomowko, jeśli znajdziesz czas to priorytetem są ogłoszenia dla Prezesa, bo znajoma się niecierpliwi i koszty jego utrzymania są dużym obciążeniem.

Króliczek już został tylko jeden i nie jest to pilne. Ma poza tym allegro od Dark Water.

Niestety oprócz Ciebie nie ma nikogo kto by zechciał je zrobić, pewnie nie wszyscy to potrafią.

Posted

Soema ma zapchaną skrzynkę. Będę jeszcze próbować.

Daśka, napisz proszę jakie witaminy chciałabyś zamówić dla suni i jeśli zamawiasz je na allegro to daj linka. A jak u weta, to napisz ile kosztują.