Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zdjęcie super:):):) Jak na pocztówkę: Dama z... psem:) Asiu a gdzie Prezes teraz jest? Nadal u tej Pani Zdaniozmiennej?;)
Swoją drogą Prezio będzie w nowym domku rozrzucał skarpetki, jak na samca przystało! No cudne ma te łapki:) I krawacik też jest, hi, hih.

Posted

Zabieram ją w niedzielę.

Dziewczyny czy umiecie zaprosić więcej ludzi na wątek ?
Nie może tak być, żeby daśka została z kosztami utrzymania suni zupełnie sama.
Ona ma 3 wielkie psy ( 2 ON- ki i rottka ) i teraz dojdzie jej jeszcze nasza sunia. Ja żywię ją już ponad 2 miesiące. Również szczeniaki były na moim utrzymaniu. Nie jestem w stanie dłużej tego udźwignąć. Potrzebujemy pomocy :(.

Sunia potrzebuje środków finansowych na szczepienie, sterylizację i karmę. DT jest bezpłatny, ale tylko do sierpnia.

Posted

Borówka16 napisał(a):
Toyota, wrzucić na FB apel o pomoc finansową?

Tak chodzi o pomoc finansową tylko dla suni.

Mam nadzieję dzisiaj jechać na wizytę PA dla Prezia do Świecia. Czekam jeszcze na telefon od zainteresowanego domu.

Posted

Atomowka napisał(a):
Toyota jedynym wyjściem jest rozsyłanie wątku na innych wątkach
Ja finansowo nie pomogę, nawet 1 zł nie mam ale to pisałam od razu

Oczywiście każdy pomaga jak może ;). A dzięki Twoim ogłoszeniom mamy super domki ( ewentualnie całkiem przyzwoite ) :loveu:.

Posted

toyota napisał(a):
Tak chodzi o pomoc finansową tylko dla suni.

Mam nadzieję dzisiaj jechać na wizytę PA dla Prezia do Świecia. Czekam jeszcze na telefon od zainteresowanego domu.

trzymam kciuki! toc to kolo mnie:) ja juz kiedys pisalam ze sie chetnie dorzuce, nie wiele ale zawsze cos, tylko najpredzej za tydzien bo czekam na przelew;)