Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sunia już u daśki, można powiedzieć, że w raju :).

Wygląda dosyć marnie. U daśki zapewne będzie tyła z dnia na dzień ;).

Rottweiler Mateo i ON- ka Daśka przyjęli ją gościnnie. ON-ka Sara została zamknięta, bo zapoznanie jej z psim gościem to dłuższa ceremonia ;).

Dziad zadowolony, że pozbył się kłopotu.

Posted

Asiula ślę Ci łódzki, dłuuuuuuuugi, siarczysty BUZIAK:):):) Dziękuję Ci. Na bank ocaliłaś jej życie. Teraz zbieramy kasiorrrę:) I czekamy na domek dla Prezesa, kluchy kochanej:)

Posted

Sunia trochę mnie pilnowała u daśki. Widać, że czuła się ze mną bezpiecznie.
Ale w takim miejscu na pewno szybko się zaaklimatyzuje. Wreszcie sobie pobiega. Matti i Daśka są skore do zabawy.
No i nareszcie nie będzie głodna :).

Posted

Cioteczki sunia miewa się wspaniale:-)
Wczoraj jak Toyotka wyjechała,to trochę pod drzwiami siedziała,ale po czasie jej minęło.....i chyba się pokochałyśmy:-)
Kiedy mój TZ wrócił,to poznałyśmy ją z Sarunią......Sara oczywiście chciała ją dziabnąć,ale pokazałam jej palcem,że nie wolno..(Sarunia nie słyszy) i od wczoraj jest super:-)
Dziewczynka dostała swoją kołderkę i nockę spędziła z nami w sypialni:-)
Jest taka wspaniała i kochana i wogóle ahy,ehy:-)
Wogóle to bardzo jest zapatrzona w mojego Adama nawet do łazienki Go odprowadza.....jejkuuuu jaka Ona słodka:-)

Posted

a tak wogóle,to Ona jest taka malutka przy pozostałych psiakach,choć potrafi ząbki pokazać,ale szybko jej mówimy,ze nie wolno i tłumaczymy,że to jej nowe stado i takie zachowanie nie będzie tolerowane

Posted

daśka napisał(a):
Sunia z owczarka to raczej niewiela ma...tak jak rozmawiałyśmy z Toyotą więcej w Niej z huskyego

Nom, dokładnie, nie wiem kto mądry rzucił hasło, że ONkowata - to zwykła duża suka, mieszaniec.
Daśko, strasznie się cieszę, że ma DT u Ciebie :)

Posted

Borówka16 napisał(a):
Nom, dokładnie, nie wiem kto mądry rzucił hasło, że ONkowata - to zwykła duża suka, mieszaniec.
Daśko, strasznie się cieszę, że ma DT u Ciebie :)

Kto mądry wie, że Onkowata=patrz zdjęcie naszej suczki....;)