Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A jest szansa Toyotko żebym Ciebie mogła mieć w znajomych ? :loveu::oops:[/QUOTE]

Wyślę Ci na PW mój profil i wyślij mi proszę zaproszenie ;).

Ja jestem mało fejsbukowa ;).

Posted

Mogilno już nieaktualne. Pani napisała sms- a , że mąż zrobił niespodziankę i przyniósł szczeniaka.
Także nadal szukamy domu i to dla PREZESA ;).

Posted

To dla mnie jest niepoważne zachowanie. Tzn. że mąż tej pani nie wiedział, że jest już wybrany konkretny szczeniak ?!?!?!
Szkoda, że tak wyszło biedny maluch :(

Posted

Uzgodniłam z daśką, że zawiozę do niej sunię w weekend 18-19.06. :loveu: Wreszcie przyszedł czas na pomoc dla suczki.

Wiadomo priorytetem były szczeniaki, aby znalazły domy jak najwcześniej, bo im starsze tym niestety zainteresowanie spada.. Przekazywanie maluchów zajęło trochę czasu, zrobiłam także sama kilka wizyt PA.

Potem doszły mi jeszcze te dwa maluchy z króliczej klatki...Wczoraj zawiozłam ich mamę do DT.
No i Atos z awatara też wymagał pilnej pomocy, bo groziła mu eutanazja. I też trzeba było go zawieźć do DT.

Nie mogłam znaleźć czasu na transport suni :roll:.

No i nie byłam u niej już 2 tygodnie. Tzn. opuściłam jeden jedyny czwartek, a w kolejny czwartek nikogo nie zastałam. Mam nadzieję, że sunia jeszcze tam jest. Strasznie się o nią martwię czy nie jest głodna...

Posted

W niedzielę i ponownie w poniedziałek czarny maluch, który ostatnio zamieszkał w Bydgoszczy odwiedził Lunę - Bydgoszczankę. Oczywiście psiaki brykały w ogródku, a potem Luna chciała iść z braciszkiem dalej ;).

Posted

Huraaa, huraaa, rodzeństwo ważna sprawka:) Toyotko ślę Ci najdłuższe BUZI jakie narodziło się na tym i na tamtym światku za pomoc dla suni:):):):):) B UUUUUUUUUUUUUUUU Z IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
Trzymam kciukacze, odetchnę jak od dziada ją porwiesz:)
Brawka wielkie za to co robisz!!!!!
Będę odliczać do 18.06. Przepraszam, że truję, ale może jak Ci się uda to powiadom dziada, że od 18.06 ma luzior.

Posted

Byłam dzisiaj u suni.
2 tygodnie mnie nie było i wygląda okropnie. Sierść matowa i schudła bardzo. Niestety na suchym chlebie nawet tydzień od razu jest widoczny. Została uwiązana na łańcuch.

Wczoraj kierowniczka schroniska powiedziała mi, że właściciel suni do niej dzwonił i krzyczał do słuchawki " kiedy wreszcie weźmiecie tą sukę ?" Kierowniczka z początku nie wiedziała nawet z kim rozmawia. Bezczelny dziad.
Tyle tylko, że odetchnęłam z ulgą, że jej nie oddał gdzieś na wiochę.

Posted

Asiu pakuję się i biegnę palnąć w to durne ryło!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Trzymajcie mnie!!! Co za bezdenna głupota i bezczelność! Na łańcuch to DNA pasuje, błagam. Zabierz suniaczka jak najszybciej, ja już odliczam!!!!!!! Szkoda, że mieszkam tak daleko, Stwórca mi świadkiem, że bym pojechała z Tobą i ocaliła siłą perswazji następne psy przed losem tej suni raz na zawsze.
A Prezes powala:):)

Posted

W schronisku dziad i cała jego rodzina zostaną wpisani na "czarną listę".

Kupiłam już dzisiaj suni ładną obrożę :).

Daśka kochana będzie miała 4 cielaki do ogarnięcia.