toyota Posted June 4, 2011 Author Posted June 4, 2011 A jest szansa Toyotko żebym Ciebie mogła mieć w znajomych ? :loveu::oops:[/QUOTE] Wyślę Ci na PW mój profil i wyślij mi proszę zaproszenie ;). Ja jestem mało fejsbukowa ;). Quote
Iljova Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 Nie ma sprawy , dziękuję. Bardzo się cieszę :loveu::multi: :loveu: :multi::loveu::multi: Quote
toyota Posted June 5, 2011 Author Posted June 5, 2011 Mogilno już nieaktualne. Pani napisała sms- a , że mąż zrobił niespodziankę i przyniósł szczeniaka. Także nadal szukamy domu i to dla PREZESA ;). Quote
Iljova Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 To dla mnie jest niepoważne zachowanie. Tzn. że mąż tej pani nie wiedział, że jest już wybrany konkretny szczeniak ?!?!?! Szkoda, że tak wyszło biedny maluch :( Quote
Marycha35 Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 No trochę lipa.....No nic, szukamy dalej. Prezes musi mieć wyjątkową chatkę:) Quote
Atomowka Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 No to jeszcze tylko Prezes został na wydaniu? Super, było aż 8 kulek teraz został jeden. Wspaniałe wieści Quote
toyota Posted June 6, 2011 Author Posted June 6, 2011 Tak, tylko Prezio. Doberman p. Gosi warczy na niego, więc jest obawa, aby go nie ugryzł. Quote
Marycha35 Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Oj, Dobermanie, momento jeszcze!!! Prezio i sunia zostali....:( Quote
toyota Posted June 6, 2011 Author Posted June 6, 2011 Uzgodniłam z daśką, że zawiozę do niej sunię w weekend 18-19.06. :loveu: Wreszcie przyszedł czas na pomoc dla suczki. Wiadomo priorytetem były szczeniaki, aby znalazły domy jak najwcześniej, bo im starsze tym niestety zainteresowanie spada.. Przekazywanie maluchów zajęło trochę czasu, zrobiłam także sama kilka wizyt PA. Potem doszły mi jeszcze te dwa maluchy z króliczej klatki...Wczoraj zawiozłam ich mamę do DT. No i Atos z awatara też wymagał pilnej pomocy, bo groziła mu eutanazja. I też trzeba było go zawieźć do DT. Nie mogłam znaleźć czasu na transport suni :roll:. No i nie byłam u niej już 2 tygodnie. Tzn. opuściłam jeden jedyny czwartek, a w kolejny czwartek nikogo nie zastałam. Mam nadzieję, że sunia jeszcze tam jest. Strasznie się o nią martwię czy nie jest głodna... Quote
toyota Posted June 7, 2011 Author Posted June 7, 2011 W niedzielę i ponownie w poniedziałek czarny maluch, który ostatnio zamieszkał w Bydgoszczy odwiedził Lunę - Bydgoszczankę. Oczywiście psiaki brykały w ogródku, a potem Luna chciała iść z braciszkiem dalej ;). Quote
Iljova Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Ale fajnie !!!! :loveu: super żę się odwiedzają :loveu:. Bardzo sie cieszę Quote
Marycha35 Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Huraaa, huraaa, rodzeństwo ważna sprawka:) Toyotko ślę Ci najdłuższe BUZI jakie narodziło się na tym i na tamtym światku za pomoc dla suni:):):):):) B UUUUUUUUUUUUUUUU Z IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII Trzymam kciukacze, odetchnę jak od dziada ją porwiesz:) Brawka wielkie za to co robisz!!!!! Będę odliczać do 18.06. Przepraszam, że truję, ale może jak Ci się uda to powiadom dziada, że od 18.06 ma luzior. Quote
toyota Posted June 7, 2011 Author Posted June 7, 2011 Tak, w tym tygodniu koniecznie pojadę do dziada z karmą i mu o tym powiem. Quote
Iljova Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Toyotko chcialam wysłać Ci PW ale masz pełną skrzynkę Quote
Marycha35 Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Hi, hi, bo Toyota ma skrzynię skonstruowaną przez Japońców;) Quote
Atomowka Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 Jejku nie wierzę, jak mały misio himalajski Słodki jest Quote
toyota Posted June 8, 2011 Author Posted June 8, 2011 Byłam dzisiaj u suni. 2 tygodnie mnie nie było i wygląda okropnie. Sierść matowa i schudła bardzo. Niestety na suchym chlebie nawet tydzień od razu jest widoczny. Została uwiązana na łańcuch. Wczoraj kierowniczka schroniska powiedziała mi, że właściciel suni do niej dzwonił i krzyczał do słuchawki " kiedy wreszcie weźmiecie tą sukę ?" Kierowniczka z początku nie wiedziała nawet z kim rozmawia. Bezczelny dziad. Tyle tylko, że odetchnęłam z ulgą, że jej nie oddał gdzieś na wiochę. Quote
Marycha35 Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Asiu pakuję się i biegnę palnąć w to durne ryło!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Trzymajcie mnie!!! Co za bezdenna głupota i bezczelność! Na łańcuch to DNA pasuje, błagam. Zabierz suniaczka jak najszybciej, ja już odliczam!!!!!!! Szkoda, że mieszkam tak daleko, Stwórca mi świadkiem, że bym pojechała z Tobą i ocaliła siłą perswazji następne psy przed losem tej suni raz na zawsze. A Prezes powala:):) Quote
toyota Posted June 9, 2011 Author Posted June 9, 2011 W schronisku dziad i cała jego rodzina zostaną wpisani na "czarną listę". Kupiłam już dzisiaj suni ładną obrożę :). Daśka kochana będzie miała 4 cielaki do ogarnięcia. Quote
kaja69 Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 Dobrze pomyslane z ta "czarna listą".. przy okazji pospamuje i zaprosze na bazarki http://www.dogomania.pl/threads/209200-Biżuteria-na-moje-tymczasy-do-19.06-11-do-godz.22.00 i drugi http://www.dogomania.pl/threads/209152-Bajki-dla-najmłodszych-ale-mamusie-też-je-lubią-bazarek-do-dnia-15.06.2011 Quote
Marycha35 Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 Asieńko kochana jesteś. Suniaczek w obróżce, wreszcie jak normalna sunia:) Będzie bezpieczna:):):) Huraaa, już się nie mogę, jako ta sraczka typowa, doczekać;) Quote
Iljova Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 Jak nadejdzie ten moment to będzie wielka radość !!!!:loveu: Quote
Recommended Posts