Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Działka ma się świetnie,jest moim kolejnym szpiegiem;-) Coś nie tyje,ale to chyba dlatego,że nie przepada za makaronem.Ja jestem zabiegana z banku do pracy,od jednej do drugiej i nie mam sił odpalać komputera.
Podaję mój nr gdyby ktoś chciał na bierząco zapytać 666-317-028,wystarczy wysłać smsa oddzwonię
P.S.Działka już zostaje w domu z całym stadem:-)
P.S. II rozwaliła fotel,wytargała z niego całą gąbkę
PS III Nie ma dla niej drzwi nie do otworzenia,skacze na klamkę tak długo,aż dopnie swego i wyjdzie:-)
Czasami pryska od domu i urządzamy pościg:-)
Sunia jest bardzo ufna wobec nas,stała się karna rozumie nie wolno fe itd
Chwila pracy z nią i efekt będzie niesamowity,polecałabym ją ludziom którzy szukają psiaka strózującego,oczywiście z noclegami w domu.Bardzo ładnie informuje szczekaniem obecność obcych.
Mieszkanie również jest dla Niej ,choć potrzebuje dużo ruchu,za to ładnie sygnalizuje chęć wyjścia na dwór:-) nie narobiła w domu nigdy:-)

Posted

Mozna ją wyadoptować każdej dobrej duszyczce,ale przyszły właściel powinien chcieć z Nią nadal pracować.Na szczęście szybko się uczy,wobec ludzi jest uległa,ale wobec innych psów wykazuje "terytorialność" tzn biegnie z zębami,kiedy leży u nas w sypialni i któryś z psiaków chce wejść.Nie gryzie,ale ostrzega,co oczywiście kończy się słowami nie wolno i jest dobrze.Napewno trzeba z Nią jeszcze pracować.Nic innego nie można jej zarzucić:-)

Posted

Dasieńko dziękujemy, cholera same straty masz w domku!!!! Działko Gałganie, się ogarnij i nie niszcz już!!!! No ten fotel wypatroszony to już sobie wyobrażam......;) Tyle dobrego, że sunica w domku nie sika i nie grzmoci:):):)

Posted

Proszę o pomoc w znalezieniu domu dla malej suni. " Przytuliła się " do pięknego domu, ale nie jest tam bezpieczna, ponieważ wybiega pod ogrodzeniem na ulicę. Potrzebuję dla niej ogłoszeń.
http://www.dogomania.pl/threads/211408-Ma%C5%82a-mloda-suczka-na-ulicy.-Prosz%C4%99-o-pomoc-w-ogloszeniach-!-Potrzebny-DS-lub-DT.?p=17281950#post17281950

Niestety chyba stałam się w okolicy znana z pomocy bezdomnym psom i mam teraz zgłoszenia telefoniczne :razz:, a sama mam 6 psów i kota w dwupokojowym mieszkaniu.

Posted

przepraszam za off, ale dziś do koleżanki do pracy przez otwarte drzwi w biurze przydreptała malutka sunia szczeniak, jeszcze mleczne ząbki, czy może ktoś miałby jakiś pomysł na nią? Tradycyjnie Mszczonów pod Warszawą.... Zapowiada się na malutką sunię z dłuższym włosem.

Posted

Sonia już tam została wczoraj. Pani ma kilka psów i małego kotka. Sonia na widok kota oszalała ze szczęścia i go wylizała. Z psami też dobrze.

Może daśka coś więcej napisze, bo nie chcę czegoś pokręcić.

Potrzebne będą pieniądze na szczepienie Soni (wścieklizna + wirusówki), bo Sonia nie ma nic w książeczce zdrowia oprócz odrobaczenia.

Posted

Rozmawiałam dzisiaj z daśką i nie mam niestety dobrych wieści.

Domek jeszcze wczoraj oddał Sonię. Daśka musiała po nią pojechać.

Sonia intensywnie zaczepiała do zabawy mniejsze od siebie pieski właścicielki. Pani powiedziała, że sobie z nią nie radzi, a nawet , że się jej boi.

Sytuacja jest tragiczna. Sonia 8 sierpnia traci tymczas u daśki.
Przyznam szczerze, że myślałam, że Sonia może być w DT do końca sierpnia. Potrzebujemy ogłoszeń i nowego DT dla niej.