Marycha35 Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Co za skończony debil tyle jej złego w życiu narobił, żeby go szlag trafił!!!!! Sorka Dziewczynki, ale jakim prawem???? Te psiaki to mają przechlapane odkąd człek je oswoił:( Quote
Iljova Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Na FB ma pytanie gdzie domek Prezesa i prośbę o więcej info Quote
Marycha35 Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Oj Iluś, pewnie trzeba czekać na Asiaka:) Nasz japoniec wie wszystko;) Quote
toyota Posted July 2, 2011 Author Posted July 2, 2011 Prezes zamieszkał w Toruniu wraz z 10- cio letnią małą suczką i dwoma kotami. Mieszka w kamienicy z małym prywatnym ogródkiem. Jest to rodzina wielopokoleniowa: babcia, pani, pan, syn 13-letni, młoda pani i młody pan, 3,5 letnia dziewczynka. Ta młodsza rodzinka wkrótce przeprowadzi się do swojego domu. W domu cały czas ktoś jest. Wszyscy bardzo zwierzolubni łącznie z babcią, która chciałaby, aby Prezio urósł koniecznie duży :). Quote
Basia1244 Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Jeśli potrzeba ogłoszeń -zapraszam na bazarek - dochód przeznaczony na utrzymanie i leczenie oneczki Emki http://www.dogomania.pl/threads/209418-Bazarek-og%C5%82oszeniowy-na-hoteik-dla-Emki-i-leczenie-Livii Quote
Marycha35 Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 [quote name='toyota']Prezes zamieszkał w Toruniu wraz z 10- cio letnią małą suczką i dwoma kotami. Mieszka w kamienicy z małym prywatnym ogródkiem. Jest to rodzina wielopokoleniowa: babcia, pani, pan, syn 13-letni, młoda pani i młody pan, 3,5 letnia dziewczynka. Ta młodsza rodzinka wkrótce przeprowadzi się do swojego domu. W domu cały czas ktoś jest. Wszyscy bardzo zwierzolubni łącznie z babcią, która chciałaby, aby Prezio urósł koniecznie duży :).[/QUOTE] Cuuudeńko, naczekał się Prezesssso, ale warto było:) Asiu a ta Pani, która psiaczki trzymała odetchnęła, że już pustki;) Quote
Marycha35 Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Oj, Ludkowie kochani, looknijcie proszę do tego zapłakanego psiny. Może ktoś ma jakiś pomysł na pomoc: http://www.dogomania.pl/threads/208741-Gdy-umiera-ukochany-pan-psie-serce-nie-ma-ju%C5%BC-dla-kogo-bi%C4%87.Kulek-t%C4%99skni-w-schronisku./page7 Quote
toyota Posted July 2, 2011 Author Posted July 2, 2011 [quote name='Marycha35'] Asiu a ta Pani, która psiaczki trzymała odetchnęła, że już pustki;)[/QUOTE] Pozostawię to bez komentarza :ekmm:. Pomimo presji, zachowałam jednak zimną krew i nie skorzystałam z kilku kojcowych propozycji :cool3:. Quote
Marycha35 Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 I dlatego nieustająco z Łodzi nadaję BUZI:):):) A powiedz jeszcze tylko proszę jak ten maluszek u ludzi z Grudziądza, ten pierwszy wydany. Wiesz, tam była kwestia wyglądu kryminalisty;) Quote
toyota Posted July 2, 2011 Author Posted July 2, 2011 Dopiero zbadam ten temat w przyszłym tygodniu. Od jakiegoś czasu co tydzień jeżdżę z jakimś psiakiem w trasę, a w tygodniu w wolne dni robię wizyty PA. Oprócz tych 8 maluchów z wątku, wyadoptowałam jeszcze jednego z króliczej klatki oraz "złapałam" jeszcze 2 domki przy okazji dla szczeniaczków Kaji69 ( w jednym też byłam na wizycie PA i potem z Kają69 przekazać malucha). No i do niedawna jeździłam jeszcze karmić raz w tygodniu sunię, która jest u daśki. Quote
Marycha35 Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Acha Aśku, czyli zaczęłaś wakacje.........Odsapnij i spokojnie. Jak będziesz miała info to podaj, my poczekamy grzecznie;):) Quote
Iljova Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Jak fajnie że króliczek i od Kaji 2 szczeniaki mają domki. Super ! Teraz pora na sunie, żeby miała domek :) Quote
toyota Posted July 3, 2011 Author Posted July 3, 2011 [quote name='Iljova']Jak fajnie że króliczek i od Kaji 2 szczeniaki mają domki. Super ! Teraz pora na sunie, żeby miała domek :)[/QUOTE] Od Kaji69 znalazła domki cała 5. One też miały swoje ogłoszenia. Tyle, że Kaja69 ma już następne 4 sztuki maluchów :(. No i dorosłe tymczasy ... Quote
Iljova Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 To jest to udaje się wyadoptować psiaki, a na ich miejsce przybywają już następne to poprostu "nie kończąca się opowieść" Quote
Atomowka Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Fajowe zdjęcia suni, jaka radosna jest i jak dla mnie to ona onkowata trochę jest :P Quote
kaja69 Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Zagladam po małej przerwie,ale widzę ,że usprawiedliwioną mam nieobecność :) To prawda co Asia napisała,wyadoptowałam piątke a doszła mi szóstka,w tym cztery szczeniorki... Ciekawam kiedy Asi przybęda kolejne,tak by juz wypadało,ze powinny się zjawic lada moment:cool3: Quote
toyota Posted July 4, 2011 Author Posted July 4, 2011 Z domkiem Prezesa jestem w ciągłym kontakcie. Pani dzwoni co drugi dzień i dziękuje mi za tak wspaniałego psa :). Została kupiona Purina dla niego, ale Prezio nie chce jej jeść. Nic dziwnego skoro miał już zaserwowaną wątróbkę, żołądeczki i nie pamiętam co tam jeszcze :). Dzwoniłam też do tego "kontrowersyjnego" domu w Grudziądzu, brzydko napisałam o tym panu, wiem ;). Miałam dzisiaj kolejny sensowny telefon o szczeniaka (koniecznie chcą dużego docelowo) ,więc zapytałam ten domek z Grudziądza, czy wszystko jest o'k, bo jeśli nie dają rady, to mam chętnego na psiaka. Jednak pani oburzona odpowiedziała, że kochają Dżekiego :) Nie mogli się doczekać i go zaczipowali sami ( podała mi nr czipa ) i oczywiście jest już zaszczepiony szczepionką 5 - składnikową. Pytała kiedy go zaszczepić na wściekliznę. Czyli wszystko tam jest o' k. Na moją prośbę pani wkleiła też zdjęcie zrobione już jakiś czas temu -Jackie :) : Quote
Marycha35 Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Asieńko to jest pycha:):):) Chwała Ci za to:) Błagam Cię looknij na ten wątek, podziel się proszę doświadczeniem, bo tam powtórka z rozrywki....Może ten domek zechce kluchę stamtąd:) http://www.dogomania.pl/threads/208737-potrzebne-pilnie-DOMKI-lub-pieniazki-na-DT-dla-suni-i-7-malych./page15 Oczywiście zapraszam wszystkich do lookania, doradzania:) Quote
Recommended Posts