Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Co za skończony debil tyle jej złego w życiu narobił, żeby go szlag trafił!!!!! Sorka Dziewczynki, ale jakim prawem???? Te psiaki to mają przechlapane odkąd człek je oswoił:(

Posted

Prezes zamieszkał w Toruniu wraz z 10- cio letnią małą suczką i dwoma kotami. Mieszka w kamienicy z małym prywatnym ogródkiem.
Jest to rodzina wielopokoleniowa: babcia, pani, pan, syn 13-letni, młoda pani i młody pan, 3,5 letnia dziewczynka. Ta młodsza rodzinka wkrótce przeprowadzi się do swojego domu.
W domu cały czas ktoś jest. Wszyscy bardzo zwierzolubni łącznie z babcią, która chciałaby, aby Prezio urósł koniecznie duży :).

Posted

[quote name='toyota']Prezes zamieszkał w Toruniu wraz z 10- cio letnią małą suczką i dwoma kotami. Mieszka w kamienicy z małym prywatnym ogródkiem.
Jest to rodzina wielopokoleniowa: babcia, pani, pan, syn 13-letni, młoda pani i młody pan, 3,5 letnia dziewczynka. Ta młodsza rodzinka wkrótce przeprowadzi się do swojego domu.
W domu cały czas ktoś jest. Wszyscy bardzo zwierzolubni łącznie z babcią, która chciałaby, aby Prezio urósł koniecznie duży :).[/QUOTE]

Cuuudeńko, naczekał się Prezesssso, ale warto było:)
Asiu a ta Pani, która psiaczki trzymała odetchnęła, że już pustki;)

Posted

[quote name='Marycha35']
Asiu a ta Pani, która psiaczki trzymała odetchnęła, że już pustki;)[/QUOTE]

Pozostawię to bez komentarza :ekmm:.

Pomimo presji, zachowałam jednak zimną krew i nie skorzystałam z kilku kojcowych propozycji :cool3:.

Posted

I dlatego nieustająco z Łodzi nadaję BUZI:):):)
A powiedz jeszcze tylko proszę jak ten maluszek u ludzi z Grudziądza, ten pierwszy wydany. Wiesz, tam była kwestia wyglądu kryminalisty;)

Posted

Dopiero zbadam ten temat w przyszłym tygodniu.

Od jakiegoś czasu co tydzień jeżdżę z jakimś psiakiem w trasę, a w tygodniu w wolne dni robię wizyty PA. Oprócz tych 8 maluchów z wątku, wyadoptowałam jeszcze jednego z króliczej klatki oraz "złapałam" jeszcze 2 domki przy okazji dla szczeniaczków Kaji69 ( w jednym też byłam na wizycie PA i potem z Kają69 przekazać malucha).
No i do niedawna jeździłam jeszcze karmić raz w tygodniu sunię, która jest u daśki.

Posted

[quote name='Iljova']Jak fajnie że króliczek i od Kaji 2 szczeniaki mają domki. Super !
Teraz pora na sunie, żeby miała domek :)[/QUOTE]

Od Kaji69 znalazła domki cała 5. One też miały swoje ogłoszenia.

Tyle, że Kaja69 ma już następne 4 sztuki maluchów :(. No i dorosłe tymczasy ...

Posted

Zagladam po małej przerwie,ale widzę ,że usprawiedliwioną mam nieobecność :)
To prawda co Asia napisała,wyadoptowałam piątke a doszła mi szóstka,w tym cztery szczeniorki...
Ciekawam kiedy Asi przybęda kolejne,tak by juz wypadało,ze powinny się zjawic lada moment:cool3:

Posted

Z domkiem Prezesa jestem w ciągłym kontakcie. Pani dzwoni co drugi dzień i dziękuje mi za tak wspaniałego psa :).
Została kupiona Purina dla niego, ale Prezio nie chce jej jeść. Nic dziwnego skoro miał już zaserwowaną wątróbkę, żołądeczki i nie pamiętam co tam jeszcze :).

Dzwoniłam też do tego "kontrowersyjnego" domu w Grudziądzu, brzydko napisałam o tym panu, wiem ;).
Miałam dzisiaj kolejny sensowny telefon o szczeniaka (koniecznie chcą dużego docelowo) ,więc zapytałam ten domek z Grudziądza, czy wszystko jest o'k, bo jeśli nie dają rady, to mam chętnego na psiaka.
Jednak pani oburzona odpowiedziała, że kochają Dżekiego :) Nie mogli się doczekać i go zaczipowali sami ( podała mi nr czipa ) i oczywiście jest już zaszczepiony szczepionką 5 - składnikową. Pytała kiedy go zaszczepić na wściekliznę. Czyli wszystko tam jest o' k.

Na moją prośbę pani wkleiła też zdjęcie zrobione już jakiś czas temu -Jackie :) :