Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kryminałem może byc dla ludzi, a psy kochac...różnie z ludziami jest, to zależy...
Satystyka jednak takich ludzi nie jest najlepsza więc lepiej posprawdzac skąd takie opinie...

Posted

Trzeba wizytę poadopcyjną na bank skołować! Żeby tylko szczeniaczek nie cierpiał!!!!
Toyotko to może lepiej zróbmy zbiórkę kasy, z bazarku imiennego już też trochę jest i ostrą selekcję róbmy. Psiaki u Pani są bezpieczne, ale w takich domkach nie wiadomo....:(

Posted

Marysiu, będę malucha jeszcze czipować, więc go zobaczę. Zadzwonię do Ciebie i powiem Ci co i jak.

A teraz mogłabym do Ciebie zadzwonić ?

Posted

Chciałabym, aby psiaki trafiły do ludzi, gdzie czułabym, że one mają tam być członkami rodziny ...

Muszę porobić im świeże zdjęcia, bo one teraz są jeszcze śliczniejsze...

Ale jutro niestety znów nie dam rady, bo jadę do suni.

Ps. Teraz Marysiu gruntownie znasz kuluary tych adopcji ;).

Posted

Nie jest łatwo, Toyotko robisz co możesz, supero robota! Patrzymy im na ręce i działamy dalej. Daj znać co u suni, mam nadzieje, że dziad dba o nią!
Edit:
Asiu masz zapchaną skrzynkę:)

Posted

Toyotko nie patrz na wygląd człowieka, tylko zobacz jego wnętrze, bo mimo takiego wyglądu może to być osoba o wielkim sercu. Poczekaj i daj mu szansę ok ? :) zobaczysz będzie dobrze. Nie martw się :)

Posted

Nie chodzi o wygląd, ale o jego kpiący wyraz twarzy pt. " dobra pogadaj sobie ja i tak wiem swoje ..." No, ale pani była grzeczna, więc psiaka dostali :p.

Posted

Czy mielibyśmy jakąś osobę w Gdyni do przeprowadzenia wizyty PA.

Pani wypełniła ankietę PA, na razie jestem z nią od tygodnia w kontakcie mailowym, ale poprosiłam, żeby zadzwoniła. Wizyta odbędzie się w domu, a nie na mieście.

Posted

Tak dziękuję. Już dostałam troszkę wcześniej umowę od Anity_happy i miałam już wszystko przygotowane, także maluchy poszły z umowami długimi na 3 strony ;). Najistotniejsze rzeczy jeszcze powtórzyłam po 5 razy, w razie jakby nie dali rady wszystkiego przeczytać ;).

Posted

[quote name='toyota']Czy mielibyśmy jakąś osobę w Gdyni do przeprowadzenia wizyty PA.

Pani wypełniła ankietę PA, na razie jestem z nią od tygodnia w kontakcie mailowym, ale poprosiłam, żeby zadzwoniła. Wizyta odbędzie się w domu, a nie na mieście.[/QUOTE]
Toyota,próbuje wysłać pw,opróżnij proszę skrzynkę.

Posted

Nie mam nikogo na razie w Gdyni.

Miałam bardzo fajny telefon. Pierwsze pytanie było :" Jakie warunki trzeba spełnić by adoptować szczeniaka ?" Zaproszenie na wizytę PA bez problemu. Pan sam zamierza przyjechać po szczeniaka z województwa opolskiego. Szok ! Bez porównania do wszystkich poprzednich telefonów...

Byłam dzisiaj u suni. Przywitała nas radośnie jak zwykle. Dostała puszkę jedzenia dla psów. Uzupełniłam zapas suchej karmy na cały tydzień.
Pan twierdzi, że nie tęskniła za szczeniakami.

Dopytywał kiedy ją zabiorę :cool3:.

Posted

[quote name='katarzyna09']Cantadorra jest z Gdyni,moze pomóc.Toyota ,proszę wyczyść skrzynkę.[/QUOTE]

Też właśnie ja miałam na myśli, bo sprawdzałam też na mapie pomocy dogo i jest tam kilka osób, ale nie znane dla mnie.

Posted

Toyotko uff, może wreszcie ktoś normalny zadzwoni!!!! Tę Gdynię sprawdź dokładnie!!!!! Suniaczek kochany, musimy ją szybko zabrać od dziadziska! Błagam Cię za jakiś czas zobacz co u tej bidy od kryminalisty;) Miałam okropny sen po naszej rozmowie....Trzeba ich przypilnować, szczeniaczka doglądać!

Posted (edited)

W sumie Opole jest ważniejsze, bo bardzo konkretny Pan stamtąd dzwoni i mailuje. Sam chce przyjechać po szczeniaczka i zaprasza na wizytę :).

Czy znamy kogoś z woj. opolskiego ?

Edited by toyota
Posted (edited)

To nie jest Opole, ale gdzieś blisko. Mam dostać dokładny adres na maila od p. Dawida ;).

Dzięki Anett !

Edited by toyota
Posted

[quote name='toyota']... od p. Dawida ;).
...[/QUOTE]

a to powinien jeszcze dzwonić p. Krzysztof, nie wiem skąd ale chciał też osobiście przyjechać zobaczyć szczeniaki w poniedziałek-wtorek

Posted

[quote name='Patmol']czy ten czarny piesek jest jeszcze do przygarnięcia?[/QUOTE]

Tak. Jeszcze zostało 6 maluchów. Jest jeden czarny piesek, są też czarne z białymi znaczeniami.