Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak jak pisała Obraczus - byłyśmy tam dzisiaj z klatką, którą przywiozła [B]Ania012[/B] (Ania! Dzięki!)
Psiaki się nie pokazały... Chcemy ponowić akcję pojutrze. Potrzebne nam osoby do 1,5h-2h dyzurów przez pól dnia.
Malvaa - też już nie liczę na to, że pozostałe 2 maluch się odnajdą...

Ps.Fiera mogłabyś przygarnąć również mamę? Oczywiście do 06.05. Co zrobimy poźniej?

Posted

[quote name='Agnieszka_K']jak czwartek to mogę się zapisać na dyżur od ok 14-15 ;)[/QUOTE]
Super!
Ja będę dostępna dopiero po 18-tej (do 20.00). Kto może podjechać pomiędzy 15.00 a 18.00?

Posted

Hej. Jaka szkoda że wczoraj Wam się nie udało. Ja w czwartek mogę od 17 do oporu razem z Olą. Wczoraj rodzinka się pochowała, a dziś o 7 jak jechałam do pracy cała trójka wygrzewała kości w słońcu na płytach.

Posted

Tak, matkę i malucha miałam wziąć, bo przecież jak ich rozdzielimy to matka dopiero będzie szczekać na wszystkich dookoła z tęsknoty za małym. Ale co po 06.05.? Ja nie dam rady, wyjeżdżam na 4 dni, nikt z sąsiadów raczej nie zgodzi się doglądać mojej "psiarni" a przecież bez opieki i nadzoru ich nie zostawię... Powodzenia we czwartek, oby coś się znalazło na potem, tylko nie schron:(

Posted

[quote name='malvaaa']a jesli mama sie wpakuje pierwsza w klatke za jedzeniem, to co wtedy z malym?[/QUOTE]

No właśnie... Oto jest pytanie.
Mamy bez malucha moim zdaniem raczej nie zabierzemy. Ona swietnie orientuje się w terenie i na razie sobie poradzi. Trzeba będzie myśleć o niej wkrótce (kolejna cieczka=kolejne szczeniaki).
Poza tym trzeba pamiętać, że klusek może być uFiery jedynie do przyszłego piątku.

Posted

Czyli łapanka jutro aktualna. Ja będę ok 17. Mam nadzieję że uda nam się i malucha i matkę złapać, bo bez niego jej serce pęknie i tak już dwoje ( chyba ) straciła.

Posted

[quote name='malvaaa']czyli co robimy jak mama pierwsza wejdzie, albo tatus :)?[/QUOTE]

Z tego, co zauważyłam - Tatuś do żarełka i do ludzi jest ostatni w kolejce :)
Jesli mamcia wejdzie pierwsza - uważam, że trzeba ją wypuścić (pytanie, czy wtedy wejdzie kiedykolwiek) i czekać na malucha.

Posted

[quote name='Zośka74']Czyli łapanka jutro aktualna. Ja będę ok 17. Mam nadzieję że uda nam się i malucha i matkę złapać, bo bez niego jej serce pęknie i tak już dwoje ( chyba ) straciła.[/QUOTE]

Zośka, ale już teraz musisz myśleć co zrobić z małym, jeśli nie znajdzie dt do piatku.

Posted

[quote name='Abrakadabra']Zośka, ale już teraz musisz myśleć co zrobić z małym, jeśli nie znajdzie dt do piatku.[/QUOTE]

z maluchem to mniejszy problem, gorzej chyba z suczką czy dla niej jest jakiś dt na dłużej?

Posted

podtrzymuje - mogę być od 14 ;) mój nr 505 361 321 - dajcie znać co i jak bo ja będę pierwsza tak? Atomówka jeśli nie masz nic innego to towarzystwo do koczowania mi się przyda:)
kto przywiezie klatkę i o której?