NikaEla Posted June 11, 2014 Author Posted June 11, 2014 Patmol napisał(a):i gdzie zdjęcia ze spaceru?w aparacie męża.... tez jeszcze nie widziałam Quote
NikaEla Posted June 16, 2014 Author Posted June 16, 2014 Mattilu napisał(a):Ale tam u Was ladnie!Byłam tam pierwszy raz :) mając psa człowiek odkrywa okolice :) Quote
Patmol Posted June 16, 2014 Posted June 16, 2014 bardzo ładna okolica moja Sweetie nie chciałaby chyba wcale wyjść z taaakiej wody Quote
NikaEla Posted June 16, 2014 Author Posted June 16, 2014 Patmol napisał(a):bardzo ładna okolica moja Sweetie nie chciałaby chyba wcale wyjść z taaakiej wodyTam jest zakaz wchodzenia, bo to stawy rybne :) Ale psy nie umieją czytać ;) Sweetie może by Ci złowiła rybkę na grilla ;) Quote
Patmol Posted June 16, 2014 Posted June 16, 2014 Sweetie nie łowi niczego -ona się brzydzi takim jedzeniem ale uwielbia wodę, każdą, włącznie z błotem Quote
NikaEla Posted June 21, 2014 Author Posted June 21, 2014 Wczoraj Nika goniła myszkę po podwórku, ale na moje krzyki dała spokój :) no, a myszka schowała się pod samochód :) Quote
togaa Posted June 21, 2014 Posted June 21, 2014 Zabawna ta Twoja Nika. Taki łobuziak z niej. ;) Niby grzeczna panienka, a co rusz coś zbroi i jakiś numer wytnie.:evil_lol: Quote
NikaEla Posted July 15, 2014 Author Posted July 15, 2014 (edited) Spacerek w parku i trochę za parkiem :) pomyśleć, że to ciągle Wrocław :) i to wcale ni daleko od centrum polowanie: Edited July 21, 2014 by Nikaragua Quote
mari23 Posted July 15, 2014 Posted July 15, 2014 piękne spacerkowe fotki :) podziwiałam już na Fb, jak dodawałam fotkę mojego "szczura" Quote
NikaEla Posted July 21, 2014 Author Posted July 21, 2014 Jest tak gorąco, że po kwadransie spaceru po osiedlu Nika kładzie się w przedpokoju na kaflach i długo dyszy .... Quote
NikaEla Posted July 23, 2014 Author Posted July 23, 2014 Przejrzałam wątek i odkryłam, że zniknęły WSZYSTKIE ZDJĘCIA !! oprócz tych ostatnich :( Quote
mari23 Posted July 23, 2014 Posted July 23, 2014 [quote name='Nikaragua']Przejrzałam wątek i odkryłam, że zniknęły WSZYSTKIE ZDJĘCIA !! oprócz tych ostatnich :([/QUOTE] tyle pięknych fotek "wcięło" ?????? :( :( Quote
Korenia Posted July 23, 2014 Posted July 23, 2014 [quote name='Nikaragua']Przejrzałam wątek i odkryłam, że zniknęły WSZYSTKIE ZDJĘCIA !! oprócz tych ostatnich :([/QUOTE] Imageshack czystkę pewnie na serwerach robił :( Quote
NikaEla Posted July 24, 2014 Author Posted July 24, 2014 [quote name='Korenia']Imageshack czystkę pewnie na serwerach robił :([/QUOTE]chyba tak no trudno.... Quote
NikaEla Posted August 2, 2014 Author Posted August 2, 2014 [quote name='mari23']tyle pięknych fotek "wcięło" ?????? :( :([/QUOTE]mam nadzieję, że z tegorocznego wakacyjnego wyjazdu będą nowe :) Quote
Mattilu Posted August 4, 2014 Posted August 4, 2014 [quote name='Nikaragua']mam nadzieję, że z tegorocznego wakacyjnego wyjazdu będą nowe :)[/QUOTE] My tez takowa mamy :) Quote
NikaEla Posted August 23, 2014 Author Posted August 23, 2014 (edited) Wróciliśmy po dwóch tygodniach urlopu.... ;) Jak to wspaniale rano na piżamkę narzucić kamizelkę i wyjść z psem za płot na spacer.... Bez ubierania się, bez smyczy... marzenie..... Bardzo dużo spacerowaliśmy (pogoda była mało plażowa), Nika jak w zeszłym roku szczeka na fale próbując je ugryźć ;) Zdjęcia będą jak mąż zgra z aparatu, ale znając go to nie wcześniej niż za tydzień... ;) Nika przed domem [IMG]http://s29.postimg.org/shj375tmf/Czarny_M_yn_2014_1.jpg[/IMG] i na spacerze w lesie, z liściem na pysiu ;) [IMG]http://s18.postimg.org/ywe132b8p/Czarny_M_yn_2014_9.jpg[/IMG] Edited August 25, 2014 by Nikaragua Quote
mari23 Posted August 25, 2014 Posted August 25, 2014 [quote name='Nikaragua']Wróciliśmy po dwóch tygodniach urlopu.... ;) Jak to wspaniale rano [B]na piżamkę narzucić kamizelkę i wyjść z psem za płot na spacer.... Bez ubierania się[/B], bez smyczy... marzenie..... /[QUOTE] a jak się na piżamkę nie założy kamizelki - trzeba Gripex brać ( właśnie połknęłam okropną tabletkę), sama sobie jestem winna niestety:shake: a Nika śliczna, cudna..... ta "moja" rzeczywiście podobna bardzo :) Quote
Rudzia-Bianca Posted August 25, 2014 Posted August 25, 2014 [quote name='Nikaragua']Przejrzałam wątek i odkryłam, że zniknęły WSZYSTKIE ZDJĘCIA !! oprócz tych ostatnich :([/QUOTE] Z fb można wklejać - kopiuj obrazek- wklej :) [quote name='Nikaragua']Wróciliśmy po dwóch tygodniach urlopu.... ;) Jak to wspaniale rano na piżamkę narzucić kamizelkę i wyjść z psem za płot na spacer.... Bez ubierania się, bez smyczy... marzenie..... Bardzo dużo spacerowaliśmy (pogoda była mało plażowa), Nika jak w zeszłym roku szczeka na fale próbując je ugryźć ;) Zdjęcia będą jak mąż zgra z aparatu, ale znając go to nie wcześniej niż za tydzień... ;) [/QUOTE] Oj cudnie mieliście :) czekamy na więcej zdjęć :) Quote
Mattilu Posted August 26, 2014 Posted August 26, 2014 jak na urlopie, to tylko z liściem na pysiu :-) Quote
NikaEla Posted August 26, 2014 Author Posted August 26, 2014 Rudzia-Bianca napisał(a): Oj cudnie mieliście :) czekamy na więcej zdjęć :)Zdjęcia będą , cierpliwie czekamy .... Quote
Recommended Posts