NikaEla Posted October 29, 2013 Author Posted October 29, 2013 (edited) togaa napisał(a):A ta smukła blondyna to kto?:razz:Blondyna? smukła? ta na końcu smyczy ;) ? To ja , ale żeby blondyna??? Edited October 29, 2013 by Nikaragua Quote
NikaEla Posted October 31, 2013 Author Posted October 31, 2013 Poker napisał(a):Czyli smukła się zgadza ? :evil_lol:A żebyś wiedziała :) zwłaszcza jak zakładam dżinsy lub sukienkę przed kolano ;) Quote
NikaEla Posted November 11, 2013 Author Posted November 11, 2013 Nika wyspacerowana :) utaplana w błocie :) padła ;) Quote
togaa Posted November 11, 2013 Posted November 11, 2013 Nikaragua napisał(a):Nika wyspacerowana :) utaplana w błocie :) padła ;) A Ty ????:razz: Quote
NikaEla Posted November 12, 2013 Author Posted November 12, 2013 togaa napisał(a):A Ty ????:razz:wpadłam do domu, bo zarobione przed spacerem ciasto drożdżowe wychodziło już z miski ;) i upiekłam dwie ogromne strucle z jabłkami i dżemem :) Quote
mari23 Posted November 12, 2013 Posted November 12, 2013 Nikaragua napisał(a):wpadłam do domu, bo zarobione przed spacerem ciasto drożdżowe wychodziło już z miski ;) i upiekłam dwie ogromne strucle z jabłkami i dżemem :) ojej, aż mnie zakręciło w żołądku..... pycha.....mniam, mniam.... Quote
Mattilu Posted November 12, 2013 Posted November 12, 2013 Nikaragua napisał(a):wpadłam do domu, bo zarobione przed spacerem ciasto drożdżowe wychodziło już z miski ;) i upiekłam dwie ogromne strucle z jabłkami i dżemem :) I co z tego miala Nika? Sie pytam? Quote
NikaEla Posted November 12, 2013 Author Posted November 12, 2013 Mattilu napisał(a):I co z tego miala Nika? Sie pytam?ona i tak za gruba :) A jak ktoś na wierzchu (na stole , biurku, w otwartym plecaku na podłodze) zostawi coś smacznego (ciasto, kanapkę, herbatniki) to Nika nieomieszka się poczęstować pod naszą nieobecność. I tylko zbieram puste podarte woreczki śniadaniowe z podłogi ;) Quote
NikaEla Posted November 12, 2013 Author Posted November 12, 2013 Fotki z wczorajszego spaceru: Nika prawie cały czas latała luzem, ale fotki ma na smyczy ;) Quote
togaa Posted November 12, 2013 Posted November 12, 2013 Nikaragua napisał(a):wpadłam do domu, bo zarobione przed spacerem ciasto drożdżowe wychodziło już z miski ;) i upiekłam dwie ogromne strucle z jabłkami i dżemem :) To się nazywa młodość....;) Moja Igunia też jak foczka wygląda. Pojęcia nie mam ,czym się dożywia w ogrodzie? Quote
Korenia Posted November 12, 2013 Posted November 12, 2013 Nikaragua napisał(a):ona i tak za gruba :) A jak ktoś na wierzchu (na stole , biurku, w otwartym plecaku na podłodze) zostawi coś smacznego (ciasto, kanapkę, herbatniki) to Nika nieomieszka się poczęstować pod naszą nieobecność. I tylko zbieram puste podarte woreczki śniadaniowe z podłogi ;) Ja zawsze sobie myślałam, jak byłam mała, że fajnie mieć takiego psa co zje kanapkę, jak się nie chce jeść, a mama zmusza. Moja Amy stety i niestety nie z tych ;) Quote
NikaEla Posted November 17, 2013 Author Posted November 17, 2013 Wczoraj była spacerowa powtórka. Pojechaliśmy kilka kilometrów dalej, Nika wybiegała się po polach wśród lasu :) Niestety zapomnielismy wziąć aparatu Quote
mari23 Posted November 18, 2013 Posted November 18, 2013 fotki powyżej są tak piękne, że można je raz jeszcze obejrzeć zamiast tych "wczorajszych" ;) Quote
NikaEla Posted November 25, 2013 Author Posted November 25, 2013 Dziś na spacerze na górce koło domu Nika wytropiła bażanta. Na szczęście odleciał, ale po obejściu przez nas góry w koło znów go wywęszyła ( w innym miejscu) i pognała pędem.... ale znów odleciał z krzykiem :) Dobrze, że Nika nie umie latać :D Quote
mari23 Posted November 25, 2013 Posted November 25, 2013 Nikaragua napisał(a):Dziś na spacerze na górce koło domu Nika wytropiła bażanta. Na szczęście odleciał, ale po obejściu przez nas góry w koło znów go wywęszyła ( w innym miejscu) i pognała pędem.... ale znów odleciał z krzykiem :) Dobrze, że Nika nie umie latać :D ale bażant się zdziwił, myślał, że tylko psy myśliwskie są dla niego zagrożeniem ;) Quote
NikaEla Posted November 25, 2013 Author Posted November 25, 2013 I to prawie w środku miasta :) A Nika jest zdecydowanie myśliwskim psem :) Quote
NikaEla Posted December 15, 2013 Author Posted December 15, 2013 W piątek minęły 4 lata od przyjazdu NIKI do nas. Ale dopiero dziś sobie o tym przypomnieliśmy ;) Quote
Mattilu Posted December 15, 2013 Posted December 15, 2013 Bo w dobrym towarzystwie milo plynie czas :) najlepsze zyczenia z okazji rocznicy! Quote
NikaEla Posted December 21, 2013 Author Posted December 21, 2013 Już zaczęły się pojedyncze wybuchy (petardy, sztuczne ognie) i Nika szaleje. Daję jej StresOut, ale nie wierzę , że to wystarczy. Powoli głuchiemy od jej szczekania Quote
NikaEla Posted December 24, 2013 Author Posted December 24, 2013 Wet dał mi dla Niki hydrocortyzon [FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]Błogosławionych Świąt, pełnych dobrych myśli i cudownych chwil życzę wszystkim. [/FONT]:tree1: Quote
NikaEla Posted December 31, 2013 Author Posted December 31, 2013 Sylwestrowy spacer za miasto :) Co tam jest ciekawego? pójdę sprawdzić... może jeszcze kawałeczek no dobra, już wracam wolę poczekać na dole Quote
Recommended Posts