Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nawet nie zdajecie sobie sprawy jaka to przekochana suńka. Nic dziwnego, że ludzie się nią nie interesowali, fakt piękna nie jest, ale szkoda, że serducha nie widać z zewnątrz. Na pewno wiele ludzi chciałoby mieć taką psiapsiółę :razz: Szukamy więc domu dla Jagi!!!

Posted

Figo zawsze możesz wpaść tu do nas-do Lublina :razz:
A tak w ogóle to trzymajcie kciuki, bo jutro spotka się z nami pani zainteresowana Jagą! Mieszka z mężem i dwójką dzieci pod Lublinem, mają dwa koty i ogólnie robią dobre wrażenie-małżeństwa żyjącego blisko natury ;) Może coś z tego będzie. Może jak zobaczą Jagę, serducho im do niej zabije???? Trzymajcie kciuki!!!!!

Posted

Pojawiła się iskierka nadziei...?? :multi: W końcu...

Bardzo bardzo mocno wierzę w dobroć tych ludzi, Jaguś zasługujesz na ten domek, musi się udać :kciuki:

Do Lublina...?? Ciekawa propozycja - tylko kto mnie tam zawiezie :evil_lol: No chyba że ciuchcią, ale kasy na bilet brak... :niewiem:

Posted

Masza4 napisał(a):
Figo zawsze możesz wpaść tu do nas-do Lublina :razz:
A tak w ogóle to trzymajcie kciuki, bo jutro spotka się z nami pani zainteresowana Jagą! Mieszka z mężem i dwójką dzieci pod Lublinem, mają dwa koty i ogólnie robią dobre wrażenie-małżeństwa żyjącego blisko natury ;) Może coś z tego będzie. Może jak zobaczą Jagę, serducho im do niej zabije???? Trzymajcie kciuki!!!!!

Cały czas śledzę wątek choć się nie ujawniam za często, ale kciuki za Jage trzymam i nie puszczę :kciuki: :kciuki: :kciuki: moje dwa i jeden mojego małża ;)

Posted

chlip...Pani dzwoniła, ale niestety była wieeeeelka kolejka u lekarza, do którego przyjechała z dzieckiem. Nie dała rady pojawić się w klinice. Mamy spotkać się jakoś bliżej poniedziałku. Też miałam nadzieję, że Jagula spodoba się bardzo i może nawet od ręki znajdzie dom...No nic, poczekamy i zobaczymy co z tego wyniknie. Kciuków nie puszczać!

Mam dobre przeczucia...:oops:

Posted

[quote name='Masza4']chlip...Pani dzwoniła, ale niestety była wieeeeelka kolejka u lekarza, do którego przyjechała z dzieckiem. Nie dała rady pojawić się w klinice. Mamy spotkać się jakoś bliżej poniedziałku. Też miałam nadzieję, że Jagula spodoba się bardzo i może nawet od ręki znajdzie dom...No nic, poczekamy i zobaczymy co z tego wyniknie. Kciuków nie puszczać!

Mam dobre przeczucia...:oops:

jak najbardziej :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: trzymam, i trzeba być dobrej myśli