marra Posted June 20, 2011 Author Posted June 20, 2011 W życiu nie wymyśliłabym lepszego imienia dla tego białasa :D to poprostu urodzony KOKOS !!!! świetne fotki, widze że maluszki brykają po lecznicy zadowolone. Gdzie te domki :( Quote
halbina Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 Mam fajny domek dla Tosi, w Zabrzu na ul. Niedziałkowskiego. Państwo z dwiema córeczkami. Jutro wieczorem przekażemy psiaka. Reklamuję wszystkie nasze psiaki :-) Quote
marra Posted June 21, 2011 Author Posted June 21, 2011 halbina napisał(a):Mam fajny domek dla Tosi, w Zabrzu na ul. Niedziałkowskiego. Państwo z dwiema córeczkami. Jutro wieczorem przekażemy psiaka. Reklamuję wszystkie nasze psiaki :-) Halbina to koło mnie, na PW napisz jak się nazywają może znam ;) i trzymam kciuki ! Quote
marra Posted June 22, 2011 Author Posted June 22, 2011 halbina napisał(a):wrzuciłam Ci na gg, mam nadzieję, że ok? Kurcze nie znam ich :D nazwisko znane ale dosyć częste w związku z tym mogło mi się przewinąć wszędzie. Może gdybym ich zobaczyła :D Halina a kiedy wizyta przedadopcyjna ? Quote
halbina Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 ja byłam u tych państwa z psiakiem, czyli wizyta zrobiona :-) Quote
marra Posted June 25, 2011 Author Posted June 25, 2011 halbina napisał(a):ja byłam u tych państwa z psiakiem, czyli wizyta zrobiona :-) Czyli wszystko wypadło dobrze, ciesze się ;) to który łobuz nam jeszcze został ?? Quote
halbina Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 U mnie ten czarny mały zboniec... a tak było na grillu u Formicy: szukają domków... ta biała miała złamaną łapkę... Quote
majka12741 Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Na domek nadal czekaja również Toffi i Aruś...czy te ogłoszenia które robiła CatAngel sa jakoś odnawiane czy trzeba nowe załatwić? Quote
marra Posted June 27, 2011 Author Posted June 27, 2011 majka12741 napisał(a):Na domek nadal czekaja również Toffi i Aruś...czy te ogłoszenia które robiła CatAngel sa jakoś odnawiane czy trzeba nowe załatwić? Ja odnawiam cały czas więc są na bierząco :) czyli zostały nam 3 szczeniaki od Leśnej, biały ze złamaną łapką i ten szczeniak wilczurkowaty tak ?? Widze impreza prozwierzęca udana ;) a Alina z tymi danonkami wymiata :D:D:D Nataniel wygląda jak kopia Nadziei :D no i Piotrka oczywiście. Quote
angineuuka Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 https://lh5.googleusercontent.com/-5CNt2-cHx_8/TgXczsHx1pI/AAAAAAAACgU/7EXaCqe7yGY/s512/DSC_0177.JPG <- tego Kotka / jak się nie mylę/ moja Misia nie dawno pogoniła :D Buu , Było tyle chętnych na szczeniory i nic? :( Gdzie trafiła Prima? :) Quote
halbina Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 nie wiem dokładnie, ale ma dobrze... a ktoś był zakochany w Mai bardzo na akcji... ona wciąż do wzięcia... Frida rozrabia u Formicy na całego, mała Mordka tulaśna, ale gips pożarła dwa razy... Maja nęka kota... z wzajemnością - ot takie zabawy z Pomponią... do tego bystra i przytulaśna, ale pora jej do domku własnego jak i jej rodzeństwu... Ogłoszenia CatAngel można odnawiać, można też szarpnąć się na nową partię... przemyślę sprawę, bo naprawdę taka inwestycja sie opłaca, ale trzeba też trafić z terminem ogłoszenia... Quote
majka12741 Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Ja moge opłacić nowe ogłoszenia, może coś to da. Już myślałam że Toffi znajdzie domek bo pewnemu panu bardzo się spodobała i podobno planowali z żoną adopcję szczeniaka, jak się niestety okazało tylko pan to planował a żona się nie zgodziła:( A czy Roki i Tosia znaleźli dom dzięki tym ogłoszeniom czy w inny sposób? I jak tam Tosia w nowym domku? Są jakies wieści?? Quote
majka12741 Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Proszę trzymać mocno kciuki za nowy domek dla Toffi... Z ankiety i rozmowy telefonicznej wszystko wygląda obiecująco, dziś wizyta przedadopcyjna na której wszystko się okaże... Quote
marra Posted July 4, 2011 Author Posted July 4, 2011 No to trzymamy !!!!!!!!!!!!!! super :D koniecznie pisz jak się wszystko udało :) Quote
majka12741 Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Dziewczyny udało się!!! Toffi ma domek!!! :):):) Jak na moje oko będzie w nim bardzo szczęśliwa:) Quote
halbina Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Super, gratuluję! a wieści i fotki będą? Kto jeszcze szuka domku? Majka i?... Quote
Recommended Posts