Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Toffi-Midia przesyła pozdrowienia:D Mam cały czas wiadomości z jej nowego domku, ma się na prawdę super:) Podczas wekendu poznała kolegę Leksusa, którego bardzo polubiła i koleżankę Saszę-goldenkę z którą też się polubiły. Poza tym Midia zadowala swoich Państwa bo szybko się uczy, jest grzeczna i kochana:)
Żeby wszystkie bezdomne psiaki trafiały do takich domów to ten świat byłby piękny...

• Replies 336
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

CatAngel napisał(a):
To ja ogłaszam te psiaki :o :o dopiero teraz zauważyłam :o

No ładnie, ależ wyrosły :) :) :)

wyrosły i to jeszcze jak ;)

Posted

CatAngel dostała zapytanie dotyczące jednego z maluchów, podesłała mi namiary a ja napisałam żeby sprecyzowała Pani o którego konkretnie chodzi, jak się odezwie przekieruję do Ciebie Halbino albo do Majki :)

Posted

marra napisał(a):
CatAngel dostała zapytanie dotyczące jednego z maluchów, podesłała mi namiary a ja napisałam żeby sprecyzowała Pani o którego konkretnie chodzi, jak się odezwie przekieruję do Ciebie Halbino albo do Majki :)

Kciuki trzymam !
halbina napisał(a):
tak, wyrosły, pora im do domków!
A w sobotę i w niedzielę zapraszamy na kolejną akcję fundacyjną w Platanie w Zabrzu. Od 15.00 do 19.00.

ak by była pomoc potrzebna to pisać ;) :D

Posted

Maja została dziś zaszczepiona trzeci raz, zostanie też zaczipowana. To ona ma szanse na domek. Mam nadzieję, że pan się nie zrazi tym, że musi chwilę poczekać...
Jutro i w niedzielę akcja w Platanie. Zapraszamy!

Posted

halbina napisał(a):
Maja została dziś zaszczepiona trzeci raz, zostanie też zaczipowana. To ona ma szanse na domek. Mam nadzieję, że pan się nie zrazi tym, że musi chwilę poczekać...
Jutro i w niedzielę akcja w Platanie. Zapraszamy!

Pan nie chciał czekać, dostałam sms, że kupili dziś pieska...
A akcja została odwołana, okazało się, że nikomu w zasadzie termin nie spasował... Ja mam remont, więc też nawaliłam dzisiaj...

Posted

[quote name='halbina']http://wyborcza.pl/duzy_kadr/56,97904,9957451,Pocalunek_zwierzecy,,17.html

Czyż to nie Majka w objęciach gwiazdy?...
Bernadette Peters adorowana przez pieska Nelly Newman podczas gali Broadway Barks - stowarzyszenia pomagającego bezdomnym zwierzętom w Nowym Jorku

dobre :) a foty w tych oknach świetne :D:D:D ja też będę miała kiedyś taki zapsiony i zakocony dom ;)
Co do Majki no to niestety...nikt się już do mnie nie odezwał :( nienawidzę słów rzucanych na wiatr ;/

Posted

Witam,
jestem zainteresowana adopcją szczeniaka o imieniu Ares. Mieszkam w mieszkaniu na czwartym piętrze z mężem i dwójką dzieci (10 i 2 lata). Miejscowość, w której mieszkam nosi nazwę Rogożnik. Jest to wieś. Mój blok stoi obok lasu i ląk. Opodal jest park z jeziorami. Mam ogródek dzialkowy. Wiem, jak należy opiekować się pieskami, ponieważ mialam już dwa. Kundelek żyl 10 lat i niestety w 2000 roku odszedl od nas z powodu raka nerki. Byl bardzo kochany. Drugi piesek zostal kupiony w sklepie zoologicznym. Niestety mial przepuklinę i wirusowe zapalenie jelit. Przez godzinę leżal pod kroplówkami, ale niestety...
Jesteśmy gotowi na przyjęcie nowego czlonka rodziny i jesteśmy zakochani w Arusiu. My zmężem pracujemy, ale dziećmi opiekuje się moja mama i ona też już kocha Arusia.

Bardzo proszę o szczególy adopcji.

Pozdrawiam,

podpis

Obiecująco :-) Majka12471, kuj żelazo, póki gorące...

Posted

A mamy nr tel. do tej Pani? Wygląda bardzo obiecująco, nic tylko trzeba się umówić na wizytę przedadopcyjną...:)

Już czytałam pw i napisałam do tej Pani maila, z niecierpliwościa bęę czekac na odpowiedź, może w końcu do Areska uśmiechnie się szczęście:)

Posted

Ja też trzymam, pani jeszcze nie odpisała.

Pani odpisała bardzo pozytywnie, wstępnie zgadzają się na Umowę Adopcyjną i oczywiście na kastrację. Za tydzień rozpoczyna 4 tygodniowy urlop i wtedy pojadę do niej z Areskiem, jeśli wszystko pójdzie dobrze to nasz maluszek będzie miał nowy dom:)

Posted

majka12741 napisał(a):
Ja też trzymam, pani jeszcze nie odpisała.

Pani odpisała bardzo pozytywnie, wstępnie zgadzają się na Umowę Adopcyjną i oczywiście na kastrację. Za tydzień rozpoczyna 4 tygodniowy urlop i wtedy pojadę do niej z Areskiem, jeśli wszystko pójdzie dobrze to nasz maluszek będzie miał nowy dom:)

Wspaniałe wieści :)

Posted

Pozdrowionka od Tosi i jej państwa:

Witam.
Przesyłam w końcu kilka fotek Tośki.
Tośka sprawuje się super,kupiliśmy książkę żeby lepiej odczytać potrzeby Tośki i ją tresować.
Nauczyła się już komendy siad i przyjdź do mnie więc w parku może biegać sobie swobodnie bez smyczy.
Tośka jest mądrym, kochanym,grzecznym pieskiem nie wyobrażamy sobie by jej u nas nie było:)
Pozdrawiamy serdecznie.

zaraz dorzucę zdjęcia...

A jutro mocno zaciskamy kciuki za Maję... po 19.00 jedziemy do Biskupic, do pani, która adoptowała fundacyjną Frygę - kotkę... teraz zakochała się w Mai :-)

Posted

Śliczna Tosia:D Ciesze się że wieści z domku w końcu dotarły i że sa tak dobre:)
Za Majusie będę trzymać mocno kciuki, byłoby super gdyby i ona już znalazła swoje miejsce:) Póżniej jeszcze Aresik i będzie na prawdę cudowne zakończenie:)