majka12741 Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 Toffi-Midia przesyła pozdrowienia:D Mam cały czas wiadomości z jej nowego domku, ma się na prawdę super:) Podczas wekendu poznała kolegę Leksusa, którego bardzo polubiła i koleżankę Saszę-goldenkę z którą też się polubiły. Poza tym Midia zadowala swoich Państwa bo szybko się uczy, jest grzeczna i kochana:) Żeby wszystkie bezdomne psiaki trafiały do takich domów to ten świat byłby piękny... Quote
CatAngel Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 To ja ogłaszam te psiaki :o :o dopiero teraz zauważyłam :o No ładnie, ależ wyrosły :) :) :) Quote
majka12741 Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 :) w imieniu piesków dziękuję za ogłoszenia:) Quote
marra Posted July 14, 2011 Author Posted July 14, 2011 CatAngel napisał(a):To ja ogłaszam te psiaki :o :o dopiero teraz zauważyłam :o No ładnie, ależ wyrosły :) :) :) wyrosły i to jeszcze jak ;) Quote
halbina Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 tak, wyrosły, pora im do domków! A w sobotę i w niedzielę zapraszamy na kolejną akcję fundacyjną w Platanie w Zabrzu. Od 15.00 do 19.00. Quote
marra Posted July 15, 2011 Author Posted July 15, 2011 CatAngel dostała zapytanie dotyczące jednego z maluchów, podesłała mi namiary a ja napisałam żeby sprecyzowała Pani o którego konkretnie chodzi, jak się odezwie przekieruję do Ciebie Halbino albo do Majki :) Quote
angineuuka Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 marra napisał(a):CatAngel dostała zapytanie dotyczące jednego z maluchów, podesłała mi namiary a ja napisałam żeby sprecyzowała Pani o którego konkretnie chodzi, jak się odezwie przekieruję do Ciebie Halbino albo do Majki :) Kciuki trzymam ! halbina napisał(a):tak, wyrosły, pora im do domków! A w sobotę i w niedzielę zapraszamy na kolejną akcję fundacyjną w Platanie w Zabrzu. Od 15.00 do 19.00. ak by była pomoc potrzebna to pisać ;) :D Quote
halbina Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 pomoc zawsze mile widziana :-) i będzie Majka! Quote
majka12741 Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 halbina napisał(a):pomoc zawsze mile widziana :-) i będzie Majka! Tak będę :) Obowiązkowo:) Quote
halbina Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 Maja została dziś zaszczepiona trzeci raz, zostanie też zaczipowana. To ona ma szanse na domek. Mam nadzieję, że pan się nie zrazi tym, że musi chwilę poczekać... Jutro i w niedzielę akcja w Platanie. Zapraszamy! Quote
halbina Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 halbina napisał(a):Maja została dziś zaszczepiona trzeci raz, zostanie też zaczipowana. To ona ma szanse na domek. Mam nadzieję, że pan się nie zrazi tym, że musi chwilę poczekać... Jutro i w niedzielę akcja w Platanie. Zapraszamy! Pan nie chciał czekać, dostałam sms, że kupili dziś pieska... A akcja została odwołana, okazało się, że nikomu w zasadzie termin nie spasował... Ja mam remont, więc też nawaliłam dzisiaj... Quote
halbina Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 http://wyborcza.pl/duzy_kadr/56,97904,9957451,Pocalunek_zwierzecy,,17.html Czyż to nie Majka w objęciach gwiazdy?... Bernadette Peters adorowana przez pieska Nelly Newman podczas gali Broadway Barks - stowarzyszenia pomagającego bezdomnym zwierzętom w Nowym Jorku Quote
marra Posted July 18, 2011 Author Posted July 18, 2011 [quote name='halbina']http://wyborcza.pl/duzy_kadr/56,97904,9957451,Pocalunek_zwierzecy,,17.html Czyż to nie Majka w objęciach gwiazdy?... Bernadette Peters adorowana przez pieska Nelly Newman podczas gali Broadway Barks - stowarzyszenia pomagającego bezdomnym zwierzętom w Nowym Jorku dobre :) a foty w tych oknach świetne :D:D:D ja też będę miała kiedyś taki zapsiony i zakocony dom ;) Co do Majki no to niestety...nikt się już do mnie nie odezwał :( nienawidzę słów rzucanych na wiatr ;/ Quote
halbina Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 Witam, jestem zainteresowana adopcją szczeniaka o imieniu Ares. Mieszkam w mieszkaniu na czwartym piętrze z mężem i dwójką dzieci (10 i 2 lata). Miejscowość, w której mieszkam nosi nazwę Rogożnik. Jest to wieś. Mój blok stoi obok lasu i ląk. Opodal jest park z jeziorami. Mam ogródek dzialkowy. Wiem, jak należy opiekować się pieskami, ponieważ mialam już dwa. Kundelek żyl 10 lat i niestety w 2000 roku odszedl od nas z powodu raka nerki. Byl bardzo kochany. Drugi piesek zostal kupiony w sklepie zoologicznym. Niestety mial przepuklinę i wirusowe zapalenie jelit. Przez godzinę leżal pod kroplówkami, ale niestety... Jesteśmy gotowi na przyjęcie nowego czlonka rodziny i jesteśmy zakochani w Arusiu. My zmężem pracujemy, ale dziećmi opiekuje się moja mama i ona też już kocha Arusia. Bardzo proszę o szczególy adopcji. Pozdrawiam, podpis Obiecująco :-) Majka12471, kuj żelazo, póki gorące... Quote
majka12741 Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 A mamy nr tel. do tej Pani? Wygląda bardzo obiecująco, nic tylko trzeba się umówić na wizytę przedadopcyjną...:) Już czytałam pw i napisałam do tej Pani maila, z niecierpliwościa bęę czekac na odpowiedź, może w końcu do Areska uśmiechnie się szczęście:) Quote
halbina Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 przekazałam, co dostałam, telefonu nie było... Quote
majka12741 Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 Ja też trzymam, pani jeszcze nie odpisała. Pani odpisała bardzo pozytywnie, wstępnie zgadzają się na Umowę Adopcyjną i oczywiście na kastrację. Za tydzień rozpoczyna 4 tygodniowy urlop i wtedy pojadę do niej z Areskiem, jeśli wszystko pójdzie dobrze to nasz maluszek będzie miał nowy dom:) Quote
marra Posted July 20, 2011 Author Posted July 20, 2011 majka12741 napisał(a):Ja też trzymam, pani jeszcze nie odpisała. Pani odpisała bardzo pozytywnie, wstępnie zgadzają się na Umowę Adopcyjną i oczywiście na kastrację. Za tydzień rozpoczyna 4 tygodniowy urlop i wtedy pojadę do niej z Areskiem, jeśli wszystko pójdzie dobrze to nasz maluszek będzie miał nowy dom:) Wspaniałe wieści :) Quote
halbina Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Pozdrowionka od Tosi i jej państwa: Witam. Przesyłam w końcu kilka fotek Tośki. Tośka sprawuje się super,kupiliśmy książkę żeby lepiej odczytać potrzeby Tośki i ją tresować. Nauczyła się już komendy siad i przyjdź do mnie więc w parku może biegać sobie swobodnie bez smyczy. Tośka jest mądrym, kochanym,grzecznym pieskiem nie wyobrażamy sobie by jej u nas nie było:) Pozdrawiamy serdecznie. zaraz dorzucę zdjęcia... A jutro mocno zaciskamy kciuki za Maję... po 19.00 jedziemy do Biskupic, do pani, która adoptowała fundacyjną Frygę - kotkę... teraz zakochała się w Mai :-) Quote
majka12741 Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 Śliczna Tosia:D Ciesze się że wieści z domku w końcu dotarły i że sa tak dobre:) Za Majusie będę trzymać mocno kciuki, byłoby super gdyby i ona już znalazła swoje miejsce:) Póżniej jeszcze Aresik i będzie na prawdę cudowne zakończenie:) Quote
Recommended Posts