Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 336
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wiecie co, nie szukamy juz domu dla Tinki, ona już go znalazła...zostaje u nas:) Nie mogę jej oddać za bardzo ją kochamy:) Dziś w Platanie przekonałam się o tym na 100%, i choć wcześniej mieliśmy wątpliwości teraz juz ich nie mamy:) ale ogłoszenia dalej aktualne bo zamiast niej można proponować inne pieski no i szczeniaczki dalej szukają, wszytskie oprócz Rokiego który już w poniedziałek idzie do swojego domu stałego:D

Posted

majka12741 napisał(a):
Wiecie co, nie szukamy juz domu dla Tinki, ona już go znalazła...zostaje u nas:) Nie mogę jej oddać za bardzo ją kochamy:) Dziś w Platanie przekonałam się o tym na 100%, i choć wcześniej mieliśmy wątpliwości teraz juz ich nie mamy:) ale ogłoszenia dalej aktualne bo zamiast niej można proponować inne pieski no i szczeniaczki dalej szukają, wszytskie oprócz Rokiego który już w poniedziałek idzie do swojego domu stałego:D

WSPANIAŁE WIADOMOŚCI !!!! bardzo się cieszę !!! ;)
Wiedizałam że Roki jako pierwszy pójdzie do adopcji, jest poprostu śliczny ! :D

Posted

Czy Roki to ten grubasek na krótkich nóżkach? bo ten właśnie szczeniak skradł moje serce wczoraj, chociaż wszystkie te maluchy są przerozkoszne i przesłodkie :) Majka12741 miło było Cię poznać - to ja niosłam z tobą psiaka do auta :)

Posted

ma-ja napisał(a):
Czy Roki to ten grubasek na krótkich nóżkach? bo ten właśnie szczeniak skradł moje serce wczoraj, chociaż wszystkie te maluchy są przerozkoszne i przesłodkie :) Majka12741 miło było Cię poznać - to ja niosłam z tobą psiaka do auta :)

Bardzo bardzo żałuję że nie mogłam być na akcji i poznać te śliczne maluszki :( a tak chciałam je wymiziać ;)

Posted

ma-ja napisał(a):

Ja też się cieszę że Cię poznałam:) Nie Rokiego nie było na akcji, a ten który skradł Twoje serce to również mój ulubieniec czyli Aruś:) Dziś jedna rodzina była nim bardzo zainteresowana, zobaczymy czy coś z tego wyjdzie:). Wczoraj nie byłam na całej akcji bo musiałam odwieźć Tinkę ale byłam dziś i było bardzo miło, cieszę się że mogłam w niej uczesniczyć:) Szkoda że Marry nie było tez liczyłam na to że Cię poznam:)

Posted

Oto Roki (Albiś). Oczywiście mnie też było poznać Majkę12741 i odnowić/utrwalić znajomość z Angi, którą poznałabym po psiaku od razu, a tak to dopiero avatar mnie oświecił... ups... liczę na to, że Maja znajdzie domek u Ciebie :-)

Posted

Portreciki Tosi... Zakochany kundel... ona ma to samo spojrzenie, nieprawdaż?...

[video=youtube;1naIffWCh3U]http://www.youtube.com/watch?v=1naIffWCh3U&feature=related[/video]