majka12741 Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 No trudno...może w Platanie będa miały więcej szczęścia:) Quote
halbina Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 Rozrabiaka i przytulak Roki (dla mnie Albiś...) - trzymać kciuki za domek! Quote
marra Posted June 2, 2011 Author Posted June 2, 2011 Ale piękne maluszki :) w Platanie napewno im sie poszczęści i migusiem znajdą domek :) trzymamy kciuki ;) Wrzućcie Leśną tu : http://www.dogomania.pl/threads/208597-Poszukiwany-mały-średni-pies-suka-z-DT-przyjacielski-do-dzieci-młody-lubelskie Ja nie mogę podlinkować zdjęć w pracy ;/ Quote
Księżniczka112 Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 Naprawdę słodkie ;** A co się stało temu dogowi?NA tylniej łapie ma ranę mam nadzieje ż e to nic poważnego. Quote
majka12741 Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 Wiecie co, nie szukamy juz domu dla Tinki, ona już go znalazła...zostaje u nas:) Nie mogę jej oddać za bardzo ją kochamy:) Dziś w Platanie przekonałam się o tym na 100%, i choć wcześniej mieliśmy wątpliwości teraz juz ich nie mamy:) ale ogłoszenia dalej aktualne bo zamiast niej można proponować inne pieski no i szczeniaczki dalej szukają, wszytskie oprócz Rokiego który już w poniedziałek idzie do swojego domu stałego:D Quote
angineuuka Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 no to świetnie ! :lol: . maluszki są cudne :loveu:, szkoda że mojego taty nie ma teraz w PL bo Maja była by już nasza .. :roll: . Quote
marra Posted June 4, 2011 Author Posted June 4, 2011 majka12741 napisał(a):Wiecie co, nie szukamy juz domu dla Tinki, ona już go znalazła...zostaje u nas:) Nie mogę jej oddać za bardzo ją kochamy:) Dziś w Platanie przekonałam się o tym na 100%, i choć wcześniej mieliśmy wątpliwości teraz juz ich nie mamy:) ale ogłoszenia dalej aktualne bo zamiast niej można proponować inne pieski no i szczeniaczki dalej szukają, wszytskie oprócz Rokiego który już w poniedziałek idzie do swojego domu stałego:D WSPANIAŁE WIADOMOŚCI !!!! bardzo się cieszę !!! ;) Wiedizałam że Roki jako pierwszy pójdzie do adopcji, jest poprostu śliczny ! :D Quote
sisay Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 Czy Roki to ten grubasek na krótkich nóżkach? bo ten właśnie szczeniak skradł moje serce wczoraj, chociaż wszystkie te maluchy są przerozkoszne i przesłodkie :) Majka12741 miło było Cię poznać - to ja niosłam z tobą psiaka do auta :) Quote
marra Posted June 5, 2011 Author Posted June 5, 2011 ma-ja napisał(a):Czy Roki to ten grubasek na krótkich nóżkach? bo ten właśnie szczeniak skradł moje serce wczoraj, chociaż wszystkie te maluchy są przerozkoszne i przesłodkie :) Majka12741 miło było Cię poznać - to ja niosłam z tobą psiaka do auta :) Bardzo bardzo żałuję że nie mogłam być na akcji i poznać te śliczne maluszki :( a tak chciałam je wymiziać ;) Quote
majka12741 Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 ma-ja napisał(a):Czy Roki to ten grubasek na krótkich nóżkach? bo ten właśnie szczeniak skradł moje serce wczoraj, chociaż wszystkie te maluchy są przerozkoszne i przesłodkie :) Majka12741 miło było Cię poznać - to ja niosłam z tobą psiaka do auta :) Ja też się cieszę że Cię poznałam:) Nie Rokiego nie było na akcji, a ten który skradł Twoje serce to również mój ulubieniec czyli Aruś:) Dziś jedna rodzina była nim bardzo zainteresowana, zobaczymy czy coś z tego wyjdzie:). Wczoraj nie byłam na całej akcji bo musiałam odwieźć Tinkę ale byłam dziś i było bardzo miło, cieszę się że mogłam w niej uczesniczyć:) Szkoda że Marry nie było tez liczyłam na to że Cię poznam:) Quote
halbina Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 Oto Roki (Albiś). Oczywiście mnie też było poznać Majkę12741 i odnowić/utrwalić znajomość z Angi, którą poznałabym po psiaku od razu, a tak to dopiero avatar mnie oświecił... ups... liczę na to, że Maja znajdzie domek u Ciebie :-) Quote
halbina Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 Portreciki Tosi... Zakochany kundel... ona ma to samo spojrzenie, nieprawdaż?... [video=youtube;1naIffWCh3U]http://www.youtube.com/watch?v=1naIffWCh3U&feature=related[/video] Quote
Recommended Posts