Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 336
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

majka12741 napisał(a):
Ja też się cieszę że Cię poznałam:) Nie Rokiego nie było na akcji, a ten który skradł Twoje serce to również mój ulubieniec czyli Aruś:) Dziś jedna rodzina była nim bardzo zainteresowana, zobaczymy czy coś z tego wyjdzie:). Wczoraj nie byłam na całej akcji bo musiałam odwieźć Tinkę ale byłam dziś i było bardzo miło, cieszę się że mogłam w niej uczesniczyć:) Szkoda że Marry nie było tez liczyłam na to że Cię poznam:)

Nie martw się majka nic straconego ;) pod koniec czerwca ma być kolejna akcja więc mam nadzieje że się "uwidzimy" ;) w sobotę miałam szaleństwo "psio-budowe" :D czyli kapiele psów, czyszczenie i malowanie budy żeby była czyściutka i piekna, ;) od tego czasu ...pies śpi przed budą :D a w niedziele gości.

olivetshka napisał(a):
Jestem zauroczona i totalnie zakochana w Tośce :loveu:

bierzesz ? :P

Posted

Na Areska były dwie ale takie że od razu odpadły...ludzie nie chcą kastrować...Na sam koniec jak już wszytsko było spakowane przyszła rodzina z małym dzieckiem i też bardzo Aresik im się spodobał, mieli się wczoraj zgłosić do pani Kasi po ankietę, dziś sie dowiem czy byli bo za chwilę jadę z maluchami na szczepienie. Jeżeli byli po ankietę to raczej cos z tego będzie bo wydawali się odpowiednią rodziną dla naszego maluszka, przynajmniej takie robili wrażenie. Pan na początku tez nie był za kastracją ale wytłumaczyłam dlaczego to jest takie ważne i chyba zrozumiał bo powiedział że w takim razie wykastrują, tak więc trzymcie kciuki:). Nie wiem tylko co z naszymi dziewczynkami bo na nie chyba nie było ani jednej ankiety chyba że cos przeoczyłam ale o to też dziś wypytam panią Kasie.

Posted

Czy ogłoszenia dla maluchów można też zrobić na inne województwo? Mogę im troszkę dołożyć na Wrocław - jeśli chcecie, oczywiście.
Z doświadczenia wiem, że szeroki odzew jest stąd.

Posted

majka12741 napisał(a):
Na Areska były dwie ale takie że od razu odpadły...ludzie nie chcą kastrować...Na sam koniec jak już wszytsko było spakowane przyszła rodzina z małym dzieckiem i też bardzo Aresik im się spodobał, mieli się wczoraj zgłosić do pani Kasi po ankietę, dziś sie dowiem czy byli bo za chwilę jadę z maluchami na szczepienie. Jeżeli byli po ankietę to raczej cos z tego będzie bo wydawali się odpowiednią rodziną dla naszego maluszka, przynajmniej takie robili wrażenie. Pan na początku tez nie był za kastracją ale wytłumaczyłam dlaczego to jest takie ważne i chyba zrozumiał bo powiedział że w takim razie wykastrują, tak więc trzymcie kciuki:). Nie wiem tylko co z naszymi dziewczynkami bo na nie chyba nie było ani jednej ankiety chyba że cos przeoczyłam ale o to też dziś wypytam panią Kasie.

No to trzymamy kciukasy za Areska :) a z dziewczynkami to tak zawsze...ludzie chcą psa ale sterylka już nie. Mieliśmy takie problemy z Fridą, Primą i April, chętni byli...ale co z tego.

Posted

Pan po ankiete przyszedł więc jest duża szansa, ale ten domek musi być na prawdę dobrze sprawdzony bo Aruś to mój ulubieniec i musze mieć 110% pewności że dobrze trafi:) Na Prime też wiem że była teraz ankieta więc może jej się uda.