Księżniczka112 Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 No to Gradulacje Marta drugi piesek i jescze napweno słodziutki :** Quote
marra Posted June 8, 2011 Author Posted June 8, 2011 majka12741 napisał(a):A tak wogóle Marra ja Tobie też gratuluje bo doczytałam że Mrówka zostaje u Ciebie na stałe:) To super:) To ja może sprostuję od razu. Mrówka nie mieszka ze mną, została na zawsze w DT to prawda, ale nie w moim a u mojej znajomej która znalazła ją przy drodze i się w niej zakochała i nie oddała ;) U mnie miał być Lisek który usilnie uciekał z DS 3 razy, nie poddawał się chłopak ;) już przy trzecim oddawaniu miałam roztargane serce ale stwierdziłam że do 3 razy sztuka a DS bardzo się starał, nie poddawali się ani nie zrazili jego ucieczkami :) Od tego czasu nie wrócił ;) w związku z tym jestem dalej szczęśliwą posiadaczką dwóch swoich starszych psiaków :D Bobka i Dżoka ;) żadnych "nowości" :P Quote
marra Posted June 8, 2011 Author Posted June 8, 2011 ewunian napisał(a):czyżby to była akcja w SCC (te foty...) :) ? Nie wiem co to SCC ale akcja była w Centrum Handlowym Platan ;) Quote
majka12741 Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 Sorki Marra, faktycznie źle doczytałam...:/ Zdjęcia super:) Quote
ewunian Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 SCC - Silesia City Center (Katowice) - też tam robią adopcje psiaków ehhh... nie trafiłam. ale przynajmniej jaki(e)ś psiak(i) domy znalazły... Quote
halbina Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Takie: "Witam :) Piesek jest z nami dopiero pierwszy dzień, ale już się czuje jak u siebie :) Jest jeszcze piękniejszy niż na zdjęciach :) Ciągle się przytula i całuje. Oczywiście prześlę zdjęcia pieska w nowym domku :) Pozdrawiam serdecznie :) " Quote
marra Posted June 10, 2011 Author Posted June 10, 2011 halbina napisał(a):Takie: "Witam :) Piesek jest z nami dopiero pierwszy dzień, ale już się czuje jak u siebie :) Jest jeszcze piękniejszy niż na zdjęciach :) Ciągle się przytula i całuje. Oczywiście prześlę zdjęcia pieska w nowym domku :) Pozdrawiam serdecznie :) " :happy1::happy1::happy1: Quote
majka12741 Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 Cudowne wiadomości:D Oby wszystkim się tak poszczęściło:) Quote
halbina Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 Zaszczepiłyśmy dziś obie panny... pora im do domków... A u Formicy szczeniak w gipsie... Quote
marra Posted June 14, 2011 Author Posted June 14, 2011 halbina napisał(a):Zaszczepiłyśmy dziś obie panny... pora im do domków... A u Formicy szczeniak w gipsie... No pora pora :( ja odnowiłam parę ogłoszeń już, może ktoś się zdecyduje :) Quote
halbina Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 Na razie na nk mam zapytanie, czy Toffi jest do adopcji... Quote
majka12741 Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 No mogłoby coś ruszyć z adopcjami maluchów, bo one rosną a czym będą większe tym będzie trudniej... a jak tam Majusia i Tosia? Z Areska robi się coraz większy rozrabiaka a Toffi odwrotnie, jakby troszkę spoważniała:) Quote
halbina Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 ano rosną i rozrabiają... zaczynają też załatwiać się na dworze... Quote
marra Posted June 16, 2011 Author Posted June 16, 2011 Ciągle odnawiam im ogłoszenia ale jakoś marnie z adopcjami...wakacje ;/ Quote
halbina Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 Wieści... Witam :) Przesłałam już zdjęcia do Pani Kasi, ale takie zrobione komórką, bo chwilowo nie mamy aparatu. Przesyłam je też Pani. Piesek jest cudowny, daliśmy mu nowe imię Kokos :) Jest z nami cały czas, w nocy śpi na swoim kocyku, ale rano gramoli się nam do łóżka żeby się przytulać :) W poniedziałek idziemy z nim do kliniki na zaczipowanie i szczepienie. Jak tylko zrobię mu piękne zdjęcia analogowym aparatem, na pewno prześlę. Pozdrawiam serdecznie :) Quote
Recommended Posts