Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 336
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

majka12741 napisał(a):
A tak wogóle Marra ja Tobie też gratuluje bo doczytałam że Mrówka zostaje u Ciebie na stałe:) To super:)

To ja może sprostuję od razu. Mrówka nie mieszka ze mną, została na zawsze w DT to prawda, ale nie w moim a u mojej znajomej która znalazła ją przy drodze i się w niej zakochała i nie oddała ;) U mnie miał być Lisek który usilnie uciekał z DS 3 razy, nie poddawał się chłopak ;) już przy trzecim oddawaniu miałam roztargane serce ale stwierdziłam że do 3 razy sztuka a DS bardzo się starał, nie poddawali się ani nie zrazili jego ucieczkami :) Od tego czasu nie wrócił ;) w związku z tym jestem dalej szczęśliwą posiadaczką dwóch swoich starszych psiaków :D Bobka i Dżoka ;) żadnych "nowości" :P

Posted

ewunian napisał(a):
czyżby to była akcja w SCC (te foty...) :) ?

Nie wiem co to SCC ale akcja była w Centrum Handlowym Platan ;)

Posted

SCC - Silesia City Center (Katowice) - też tam robią adopcje psiaków
ehhh... nie trafiłam. ale przynajmniej jaki(e)ś psiak(i) domy znalazły...

Posted

Takie: "Witam :)
Piesek jest z nami dopiero pierwszy dzień, ale już się czuje jak u siebie :) Jest jeszcze piękniejszy niż na zdjęciach :) Ciągle się przytula i całuje. Oczywiście prześlę zdjęcia pieska w nowym domku :)
Pozdrawiam serdecznie :) "

Posted

halbina napisał(a):
Takie: "Witam :)
Piesek jest z nami dopiero pierwszy dzień, ale już się czuje jak u siebie :) Jest jeszcze piękniejszy niż na zdjęciach :) Ciągle się przytula i całuje. Oczywiście prześlę zdjęcia pieska w nowym domku :)
Pozdrawiam serdecznie :) "

:happy1::happy1::happy1:

Posted

halbina napisał(a):
Zaszczepiłyśmy dziś obie panny... pora im do domków... A u Formicy szczeniak w gipsie...

No pora pora :( ja odnowiłam parę ogłoszeń już, może ktoś się zdecyduje :)

Posted

No mogłoby coś ruszyć z adopcjami maluchów, bo one rosną a czym będą większe tym będzie trudniej...
a jak tam Majusia i Tosia? Z Areska robi się coraz większy rozrabiaka a Toffi odwrotnie, jakby troszkę spoważniała:)

Posted

Wieści...

Witam :)

Przesłałam już zdjęcia do Pani Kasi, ale takie zrobione komórką, bo chwilowo nie mamy aparatu. Przesyłam je też Pani. Piesek jest cudowny, daliśmy mu nowe imię Kokos :) Jest z nami cały czas, w nocy śpi na swoim kocyku, ale rano gramoli się nam do łóżka żeby się przytulać :) W poniedziałek idziemy z nim do kliniki na zaczipowanie i szczepienie. Jak tylko zrobię mu piękne zdjęcia analogowym aparatem, na pewno prześlę.

Pozdrawiam serdecznie :)