Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='tłamsik']Nie uda się raczej :( siostra koleżanki na wyjeździe, jej współlokatorka też więc ona odpada. Koleżanka z apteki- nie można się do niej dodzwonić :( Chyba nieaktualny numer.. A jakby Twoi kuzyni troszkę zboczyli z drogi i przejechali przez Białystok... albo jakoś bliżej Białegostoku niż Augustów..

Szkoda,trudno wyslę ...może i lepiej na spokojnie wszystko przejrzę i spakuję...oni jada z dziećmi i nie chce ich naciągać na dłuższą i nieznana trasę...

[quote name='Igiełka']orientujecie się może w jakich granicach jest cenowo taki nowy wózek dla psiaka? ;)

[quote name='toyota']Chyba nie ma możliwości kupienia gotowego wózka, robi się je na wymiar. Właśnie, ciekawe ile kosztuje mniej więcej ?

Jutro zadzwonie do konkurencji pana Jerzego http://www.pazur.lublin.pl/zamowienie.html

A Krecika wzdeło znowu,koopska wali jedno za drugim,razem z robalami...martwi mnie,bo przestał siusiać :(

Posted

I łapka tez ,na zdjęciu nie widać.Łapka jest ciagle podsikiwana i nie zasycha :(

Dziewczyny popytajcie o wózeczek ,moze gdzieś ktos słyszał,może ma ,moze wie gdzie tanio robią.Ja dziś będe dzwonic do Lublina

Posted

Dzwoniłam w sprawie wózeczka i koszt to do 350 zł ,tylko trzeba sie pospieszyć gdyby coś ,bo ida na urlop i potem zamówienie będzie duzo później realizowane...nie wiem co mam robić...

Posted

Ja mogę obiecać bazarki, tak jak pisałam.. mam już przygotowane kolejne spódniczki (jakby się sprzedały jak te poprzednie to było dobrze), idzie już do mnie paczka od Alaa więc będzie kolejny bazarek. Może dałoby się uzbierać.. Może Allegro cegiełkowe zrobić- na tym to ja się kompletnie nie znam.. Mogę też zrobić naradę rodzinną- może byśmy wyskrobali grosika dla malucha.. Tylko tyle mogę zrobić..

Posted

Nie martwie sie o pieniadze,bo wiem,że mnie z tymi wydatkami nie zostawicie.Nie wiem co robic ,bo boje sie ,ze jak zamówie to akurat ktos się znajdzie kto będzie miał taki wózeczek na zbyciu...ale chyba jednak zamówię,bo jak nikt sie nie zgłosi,a producent pójdzie na urlop...o kurczatko jak ciężko jest podejmowac takie decyzje...nie chciałabym robic niepotrzebnych kosztów...a małemu jest potrzebny,on sie czołga,moze sie poobcierać,męczy się a z kolei musi sie ruszać żeby i jelita lepiej pracowały i to jakas rehabilitacja dla niego...

Posted

Kaja , ja myśle,że może weź. Gdyby faktycznie trafił sie jakiś za darmo, w co nie bardzo wierzę, to na bazarku można wystawić, albo na allegro jak ktoś tam umie. I pieniązki by się odzyskało. Tylko czy ci fachowcy solidni, no i czy wozeczek będzie pasował?
Ja 30 złociszy moge na wózek zadeklarować,;)
A tak mi jeszcze przyszło do głowy. Może ktoś na FB by zrobił wydarzenie.:roll:

Posted

allegro to super pomysł by zebrać pieniążki na wózeczek :) też myślę że najlepiej już się zapisać do kolejki tylko żeby ten wózek był stabilny i dobrze dopasowany ehh trudna decyzja

Posted

Jak mi szkoda tego maluszka :( Cały czas o nim myślę... Ja podpisuje się pod poprzedniczkami... Chyba lepiej zamówić ten wózek..

A czy on ma jakieś imię? Czy przeoczyłam je?

Posted

Gdzies na dogo czytalam, ze mozna np. sprzedawac dyplomy ze zdjeciem psiaka i wtedy nie trzeba byc fundacja. Dyplomy mozna wysylac droga mailowa(nie placi sie za wysylke), badz poczta. Wowczas zawsze bylo 5 zl za dostawe i trzeba wydrukowac ten dyplom.
Ale nie dam glowy, czy teraz dalej tak mozna.
Nie wiem czy przy sprzedazy cegielek przez fundacje placi sie prowizje od zysku, przy dyplomach pewnie tak.
Co do wozka, to lepiej, gdyby psiak mial go jak najszybciej.
Wieksze szanse na wyzdrowienie, gdy bedzie mogl sie ruszac.
Aniu,mowila cos pani weterynarz na temat zrodla tych urazow Krecika?
Miala jakies przypuszczenia?

Posted

witajcie. Co do wózeczka, urazów kręgosłupa, nie możności chodzenia, inwalidztwa, rehabilitacji i najlepszych specjalistów z tej dziedziny to pytajcie FELKĘ Z BAGIEN- Ona ten temat już nie jeden raz przerabiała i już powinna mieć go w jednym palcu. Może jek będzie miała więcej czasu to Was wprowadzi w temat i trochę popcha do przodu- napiszcie do Niej i jak chcecie to powiedzcie, że STRASZNIŚCIE JĄ ZACHWALAŁAM ;-)
Pozdrawiam i dużo siły i wytrwałości życzę maluszkowi!!!!

Posted

[quote name='BERKANO']witajcie. Co do wózeczka, urazów kręgosłupa, nie możności chodzenia, inwalidztwa, rehabilitacji i najlepszych specjalistów z tej dziedziny to pytajcie FELKĘ Z BAGIEN- Ona ten temat już nie jeden raz przerabiała i już powinna mieć go w jednym palcu. Może jek będzie miała więcej czasu to Was wprowadzi w temat i trochę popcha do przodu- napiszcie do Niej i jak chcecie to powiedzcie, że STRASZNIŚCIE JĄ ZACHWALAŁAM ;-)
Pozdrawiam i dużo siły i wytrwałości życzę maluszkowi!!!!

ja słyszałam, że TERESA BORCZ też wie sporo na te tematy :)

ja tu podczytuje (tak jak zwykle :) ) i normalnie co chwilę jakaś bida :( ech......, ale wszystko musi się ułożyć :)

Posted

[quote name='kasumi']ja słyszałam, że TERESA BORCZ też wie sporo na te tematy :)

ja tu podczytuje (tak jak zwykle :) ) i normalnie co chwilę jakaś bida :( ech......, ale wszystko musi się ułożyć :)[/QUOTE]

Slyszalam o Felce z Bagien :lol:. Pani Teresa udzielala mi porad:lol:.
Dobrze sciagnac kazdego, kto zechce sie tu pojawic i moze w jakikolwiek sposob pomoc (do Teresy Borcz juz wyslalam wiadomosc).

Posted

Pani Teresa Borcz na razie ma urwanie głowy z rehabilitacją Dropsa (wspólnie z Felką Ją w Małego zaangażowałyśmy :-)) znając Felkę to Ona powinna Was odpowiednio w temat wprowadzić albo poprowadzić.
Zresztą zaraz do Niej napisze :-)

Posted

Allegro cegiełkowe robiła dla psów p.Doroty Lilk_a ,a konto było udostepnione przez nasz TOZ...
Ma przyjśc monis88 to mi pomoze go pomierzyć,sama nie dam rady...
Dzieki bardzo nowoprzybyłym za zainteresowanie i pomoc:)
Martwi mnie to wodobrzusze,mozliwe,ze ten nabój poczynił jakies szkody i on z tym chodził juz przed wypadkiem.Brzuszek cały czas jest twardy i balonikowy...

A ma na imie KRECIK:)

Mam juz na koncie 160 zł od Mariat :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='kaja69']
Ma przyjśc monis88 to mi pomoze go pomierzyć,sama nie dam rady...

Martwi mnie to wodobrzusze,mozliwe,ze ten nabój poczynił jakies szkody i on z tym chodził juz przed wypadkiem.Brzuszek cały czas jest twardy i balonikowy...

A ma na imie KRECIK:)[/QUOTE]

oo to niedobrze jak brzuszek taki wzdęty i obolały, bidulek tyle złego przeszedł :-(
imię fajne :lol: ciekawe jak długo czeka się tam za wózeczkiem?
Trzymam kciuki za Krecika i pomiar :cool3: