Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='kaja69']
I tak na szybko ,pare fotek:) Toyota preferuje zdjęcia z dziećmi,żeby pokazać stosunek psa do dziecka więc proszę....

A to "dziecko" to niby gdzie??? Tę młodą damę nazywasz dzieckiem???

Posted

ataK napisał(a):
A to "dziecko" to niby gdzie??? Tę młodą damę nazywasz dzieckiem???

Toyota zawsze mi powtarza-"rób zdjęcia psom z dzieckiem",nie okresliła wieku...Dziecko to dziecko,a to na zdjęciu to moje :)

Posted

Cudowne zdjęcia !

Nie do końca o takie dziecko mi chodziło :), ale zdjęcie i tak świetne, bo widać jaka Żaba jest maleńka i przy takiej ślicznej modelce i Żabcia wydaje się jakby jeszcze ładniejsza.
Tylko jak wstawisz taką fotę do ogłoszeń, to będziesz mieć oferty o adopcję Żaby razem z córką ;).

Ares booooski !

Posted

toyota napisał(a):
Cudowne zdjęcia !

Nie do końca o takie dziecko mi chodziło :), ale zdjęcie i tak świetne, bo widać jaka Żaba jest maleńka i przy takiej ślicznej modelce i Żabcia wydaje się jakby jeszcze ładniejsza.
Tylko jak wstawisz taką fotę do ogłoszeń, to będziesz mieć oferty o adopcję Żaby razem z córką ;).

Ares booooski !

Widzisz Asia,bo ja z tych słabszych;) wszystko dosłownie biorę,napatoczyło się moje dziecię ,to trzaskałam zdjęcia:lol: Jutro jak bede mieć chwilke to od kuzynki wypozyczę,ma trochę młodsze dzieci :lol:

ataK napisał(a):
A w ogóle, to czy tam z tyłu czai się Twoja westka?

Tak Atko,moja Tosia :)

Posted

Tak mi coś tą bielą po oczach majtnęło ;) Moja to taka raczej szarawa, a i tak się cieszę, że krostki suche i że nie ma zaczerwienionej skóry...
Kciuki gotowe :)

Posted

atak napisał(a):
a to "dziecko" to niby gdzie??? Tę młodą damę nazywasz dzieckiem???

obie sa niesamowicie piekne

a zabcia ma niesamowicie szelmowski usmieszek

Posted

[quote name='savahna']Kaja,śliczną masz córcię. Ja mam fajnego synka...Może pogadamy. :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Żabcia mega,mega. :loveu:
Kciukam,chociaz nie wiem za co.;)

Kochana,przyjeżdżaj pogadamy przy cieście wiśniowym p.Tereski :)

A kciukasy trzymałyście za to :)

Fima PLAY podarowała karme dla schroniska we Włocławku i dla TOZ we Włocławku a wszystko dzięki Nery14.07:loveu::loveu::loveu:,który wyszukała ta akcję i nawiazała kontakt z przesympatyczna p.Agnieszka i karma jest :)
Wielkie ,wielkie dziękuje dla Nery,dla p.Agnieszki i przede wszystkim firmie PLAY:loveu::loveu::loveu:

Juz dzisiaj karmę otrzymały psy p.Doroty,psy z Zakrzewka i jeszcze jedne stado psiaków w potrzebie :) a i kotusie też dzisiaj juz konsumowały:)

A tu na specjalne zyczenie Pani pracującej w naszym schronisku zdjęcia kociaków dla których będa puszeczki i część psich maluchów:) niestety padła mi bateria w aparacie i więcej zdjęć nie dało sie zrobić :(

Posted

No nareszcie :multi::multi::multi::multi::multi:.

Napisz Aniu, ile ton załatwiłyście, to robi wrażenie !

Ps. Czy te szczeniaczki to u Ciebie :evil_lol: ?

Posted

toyota napisał(a):
No nareszcie :multi::multi::multi::multi::multi:.

Napisz Aniu, ile ton załatwiłyście, to robi wrażenie !

No nie przesadzaj narazie 1 tona do podziału :),ale póki co akcja jest wstrzymana,więc mozliwe ,ze to będzie taki jedyny "zastrzyk" ,ale ja jestem przeszczęśliwa i tak :)

Posted

Ania102 napisał(a):
Jestem dumna, że przeszłam do Playa (chociaż nad zasięgiem mogliby popracować):)

Ja powiedziałam p.Agnieszce,że do końca zycia zostanę w Play :)ale faktycznie z tym zasięgiem to jest problem :)

Posted

Właśnie wyszukuje zdjęć do ogłoszeń, mogę coś porobić dla Ciebie tylko proszę wrzuc więcej zdjęć do pierwszych postów. Który psiak najbardziej pilny do ogłoszeń?

Posted

Dziewczyny, może któraś zechce zajrzeć i poratuje choć skromną deklaracją. Tydzień temu dowiedziałam się, że Sonia traci DT. Mam dla niej miejsce u wspaniałej osoby, które kosztuje 300 zł z karmą miesięcznie :
http://www.dogomania.pl/threads/206210-Bezdomny-Cz%C5%82owiek-bezdomna-suka.-8-szczeniak%C3%B3w-w-DS.-Sonia-traci-DT-%28-!-Pomocy-!?p=17385292#post17385292
Osoba ta chce przeznaczyć pieniądze uzyskane z hotelowania na bezpłatne tymczasy, które są u niej.

Posted

No to super. Trochę żarełka macie.;)
A wracajac do Play (ja tam wprawdzie nie jestem) to chyba faktycznie ktos tam ma dobre myślenie, bo wiem,ze o pracownikow swoich tez dbaja.Znam chłopaka ktory tam pracuje od kilku miesięcy i już na jakichs wycieczkach fajnych był. Losowanie wśród pracowników było.Dobra motywacja.
Kaja mnie tez cos przydziel do ogłaszania. Nie bede czekać na sygnał od Ciebie, bo się nie doczekam.:razz:
Coś mi się zdaje,ze Ty to tak raczej nie chcesz nikomu głowy zawracać swoją osobą, co nie znaczy ,że nie ma potrzeb w tym temacie.
Konkretnie bardzo uprzejmie proszę. Psa, czy kota? Którego?
Fotki info gdzie znajde, namiary na kogo? I na jeki rejon ogłaszać?
Ufff, to sie opisałam.

Posted

Mam zaległosci na swoich watkach,ale jeszcze trochę,narazie nie mam czasu,ale zeby nie było,ze mam całkowity przestój w psiakach to dzisiaj zgarnęłam spod figurki matki boskiej potraconego przez samochód psa.Lezał tam podobno od kilku dni,bo ludzie podlewajacy kwiatki i tuje wokół figury widzieli go juz kilka dni temu.Nie będe tego komentować w ogóle...Psiak ma bezwład tylnych łapek,załatwia sie pod siebie.Jutro jade z nim do p.wetki,co prawda nie wiem kiedy i jak to zrobie ,ale musze do niej dotrzeć jakos,obawiam sie ,ze nieciekawie z nim.A jeszcze Wam napiszę ,ze po drugiej stronie ulicy gdzie psiak leżał mieszka nasz wiejski weterynarz.