Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Ostatnio tak jestem zajeta Krecikiem,ze zapomniałam napisac ,ze Zorka i Zefirek są juz w ds w Niemczech.Udało sie ,ze sa razem:)
Mieszkaja z dwójka dzieci i wszystko jest ok.

Posted

Monia jutro przyjdź z rana to zrobimy małemu sesje zdjęciową :)

Słuchajcie,czy ktos moze zrobic wydarzenie na fb dla Krecika,liczę i liczę i ni jak nie będzie mnie stac na solidne leczenie biedaka..kurczę nie lubie zebrać dla swoich psiaków ,ale nie mam wyjścia:oops::oops::oops:

Posted

No ja to lewa całkiem jestem.Jak sie od Was nikt nie znajdzie do zrobienia wydarzenia to u nas popytam może....
Taki psiaczek powinien miec wydarzenie, bo wydatki niestety beda spore....
A teraz może wkleję wąteczek i zaporosze do slepego psiaczka zgarnietego dzisiaj z pobocza drogi.
http://www.dogomania.pl/threads/212877-%C5%9ALEPY-male%C5%84ki-%C5%9Blepaczek-z-rowu-przy-drodze.-Narazie-nie-ma-nawet-imienia...POMOCY-!!!?p=17439181#top

Posted

[quote name='kaja69']Monia jutro przyjdź z rana to zrobimy małemu sesje zdjęciową :)

Słuchajcie,czy ktos moze zrobic wydarzenie na fb dla Krecika,liczę i liczę i ni jak nie będzie mnie stac na solidne leczenie biedaka..kurczę nie lubie zebrać dla swoich psiaków ,ale nie mam wyjścia:oops::oops::oops:

Moge poprosic 1 osobe o zrobienie wydarzenia na fb

Posted

[quote name='zuzia_kuzik']Moge poprosic 1 osobe o zrobienie wydarzenia na fb
Super :) Ja tez juz jedna poprosiłam ale to nie zaszkodzi jak będzie miał dwa,prawda???

[quote name='Ania102']Zrobiłam dla Krecika bazarek cegiełkowy- zapraszam serdecznie do zakupu słoneczek:)
http://www.dogomania.pl/threads/212901-Cegiełki-dla-Krecika-pod-opieką-Kaja69-tylko-3-zł-do-31.08.11?p=17442058#post17442058

Aniu jesli znajdą sie chętni to proszę podaj mi konto i będę Twoje wysyłać, ok?

Aniu sliczne dziekuje :) Zaraz konto Ci przeslę :) mam nadzieje ,ze chociaz kilku chetnych sie znajdzie...teraz wszyscy na urlopach ...

Posted

[quote name='kaja69']Super :) Ja tez juz jedna poprosiłam ale to nie zaszkodzi jak będzie miał dwa,prawda???
[/QUOTE]
Z tego co czytam na dogo, to chyba lepiej jest jak ma jedno wydarzenie, nie wiem czemu, może zeby sie ludzie nie rozdzielali na kilka wydarzeń,żeby wszystko było w jednym miejscu.Ale najlepiej niech sie wypowiedza obyci w FB.;)
Nasz ślepaczek miał założone przez divie, ale teraz ewelinka jakies lepsze zrobiła i tamto bedą likwidować...:roll:.....:niewiem:...

Guest Ryniu123
Posted

A ja już się dopisałem i wysłałem zaproszenia na FB

Posted

[quote name='kaja69']Mnie najgorzej zawsze dręcza te biedaki o których sie nigdy nie dowiemy i nigdy nikt nie pomoze :([/QUOTE]
A mnie zwierzęta rzeźne i futerkowe, i to, jak wiele ich w każdej sekundzie umiera w męczarniach :( Ale chyba nie powinnyśmy myśleć w ten sposób, bo tylko się podłamiemy psychicznie, a sił, w tym psychicznych, potrzebujemy duużo...

Posted

Dokładnie, Lemoniada ma racje.Świata nie zbawisz, wszystkim nie pomożesz.Ogrony zal,ze tak jest poukładany swiat, ale co zrobić....Odrobina dobrej woli ze strony ludzi i byłoby duzo lepiej, ale jaki masz na to wpływ?:roll:
Ogłaszam Dżamala(Jamala) na kujawsko -pomorskie (pakiet 24 serwisów).
Gdyby ktos mu robił to inny rejonik moze i nie wczesniej jak za dwa ,trzy dni....
Tu jest taki krótki tekścik.
http://kujawsko-pomorskie.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-D-AMAL-radosny-bystry-szczeniak-mieszaniec-oddam-w-dobre-rece-W0QQAdIdZ306115774