Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='kaja69']Savahna doszła wpłata od Ciebie na wózeczek dla Krecika:loveu:[/QUOTE]
Uffff, zawsze troche się boje ,ze cósik pokrecę i w kosmos pieniazki pójdą.
Ale nieco mnie nastrój dobry opuścił, bo od Jaagi uciekł Fil (pies ze schroniska w Tomaszowie).Kiedys zwiała świętokrzyska Mika i niestety nie skończyło się happy endem.:shake:
Jaaga jest akurat sama, bo TZ chyba wyjechał....:roll:
No i marnie.
A dla Krecika najlepszego, głaski posyłam.:loveu:

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='savahna']Uffff, zawsze troche się boje ,ze cósik pokrecę i w kosmos pieniazki pójdą.
Ale nieco mnie nastrój dobry opuścił, bo od Jaagi uciekł Fil (pies ze schroniska w Tomaszowie).Kiedys zwiała świętokrzyska Mika i niestety nie skończyło się happy endem.:shake:
Jaaga jest akurat sama, bo TZ chyba wyjechał....:roll:
No i marnie.
A dla Krecika najlepszego, głaski posyłam.:loveu:[/QUOTE]

Ja tez zawsze sie boje ,ze cos sknocę ,jakos sobie nie ufam:roll:

Ale nieciekawie ma Jaaga :shake: wspólczuje jej ,najgorsza jest ta niepewność co z psiakiem...a moze wróci;)

A Krecikowi zaraz głaski przekaze :lol:

Na czwartek umówiłam się na sterylke Żabci:lol: Żabcia,Żabcia a przeciez to sunia :) zupełnie inna od wszystkich innych suniek,to fakt,ale jednak sunia :)

Posted

[quote name='kaja69']Ja tez zawsze sie boje ,ze cos sknocę ,jakos sobie nie ufam:roll:

Na czwartek umówiłam się na sterylke Żabci:lol: Żabcia,Żabcia a przeciez to sunia :) zupełnie inna od wszystkich innych suniek,to fakt,ale jednak sunia :)[/QUOTE]

ee a gdzie tu pewność siebie?:lol:
o to przed Żabulinką uroczą kruszynką wielki dzień trzymam mocno kciuki :lol: wyobrażam sobie że inna ta sunia taka cichutka, spokojna, grzeczna i miła dla Wszystkich :eviltong:

Posted

[quote name='Igiełka']ee a gdzie tu pewność siebie?:lol:
o to przed Żabulinką uroczą kruszynką wielki dzień trzymam mocno kciuki :lol: wyobrażam sobie że inna ta sunia taka cichutka, spokojna, grzeczna i miła dla Wszystkich :eviltong:[/QUOTE]

Hi hi ,dzisiaj z p.wetka kombinowałysmy żeby zabieg ustawic na taka godzine ,zeby z Żabką jakos wytrzymać :) Żabcia musi byc przeciez na czczo a ona jak głodna to wściekła:evil_lol:

Posted

[quote name='savahna']O piątej rano by chyba najbardziej pasowało.:evil_lol:[/QUOTE]

Chcesz mnie dobić:evil_lol: Jade rano własnie,ale bez przesady:lol: muszę jakos tam dojechać...
Jedna doba z Żabka i wszyscy by wiedzieli o czym ja piszę:diabloti:

Posted

[quote name='kaja69']
Jedna doba z Żabka i wszyscy by wiedzieli o czym ja piszę:diabloti:
Pewnie tak. My sobie tu hihamy a to chyba mało śmieszne. Nie wiem czy bym wytrzymała....

Posted

[quote name='savahna']Pewnie tak. My sobie tu hihamy a to chyba mało śmieszne. Nie wiem czy bym wytrzymała....

Dzieki za zrozumienie:) Żabcia to okaz jakich mało,jeszcze nie miałam tak roszczeniowego psiaka:roll: taka mała terrorystka:lol:,ale i tak jest słodka :lol:

A Krecio dzielnie znosi kolejne kłucia,łyka tablety,pije syropek ,zasuwa tylko na przednim napędzie jak foczka i cały czas usmiechniety:lol:taki dzielny chłopak z niego :lol:

Posted

witam po krotkiej przerwie, jak sie ogarne troszke, to poooooooooczytam o wszystkim.....

A nie moznaby Zabie oszczedzic tego zabiegu? lepiej wszystkich kawalerow w okolicy i jeszcze dalej wykastrowac.... jak ona biedna zniesie glodowke? Jezu wlosy mi sie jeza na glowie i nie tylko.... to bedzie stress dla Kaji i domownikow....

Posted

Witaj Kava :) Dziewczyny z urlopów wracaja :) i bardzo dobrze :)

Jutro trzymajcie kciuki nie tylko za Zabke ale i za mnie i za p,wetke ,bo cicho będzie tylko jak Żaba w narkozie bedzie spała a potem to juz niech wszyscy święci maja nas pod opieką :razz:

Wózeczek dla Krecika juz czeka na poczcie do odbioru:lol: Niestety zdjęcia bede mogła zrobic najwcześniej w niedzielę,bo dziecko wyjechało wraz z aparatem...
A z Krecika to sie robi niezły łobuz:roll:,dzisiaj atakował moje blondasy,normalnie to mój Dunio westik,w zyciu by nie uciekał zaczepiony przez innego psa ,w dodatku na swoim podwórku,ale jak go goni ni pies ni foka to ucieka zdziwiony na schody i patrzy na Krecika z góry.Krecio zaatakował nawet sunie,która przyjechała do mnie razem z Oskarkiem na leczenie,też blondynka,kremowa...Krecik chyba negatywów nie lubi najwidoczniej :roll: oszaleje normalnie...

Posted

Żabcia jakby wiedziała,ze jutro głodówka:cool3: cały dzień chodziła po mieszkaniu i szukała co by tu się nadawało do zjedzenia:cool3: normalnie to tylko żadania z łózka wysuwa a dzisiaj zaczęła tropić:evil_lol:

Posted

[quote name='kaja69']Krecik chyba negatywów nie lubi najwidoczniej :roll:
E ....haha znaczy hohoho

[quote name='kaja69']normalnie to tylko żadania z łózka wysuwa a dzisiaj zaczęła tropić:evil_lol:
A może ona jednak zaczyna się zmieniać...Trzeba tylko mieć nadzieję,że na lepsze....

Posted

Wróciłam,pół godz temu:) Żabcia jak gdyby nigdy nic :) juz w gabinecie myszkowała co by tu zjeść:) a ma teraz więcej miejsca w brzuszku na jedzonko,bo macica była większa niż u ON-ki,cała wypełniona sluzem,jeszcze trochę i jak nic byłoby ropomacicze...

Jest problem z odebraniem wózeczka,moje nazwisko jest przekręcona i na poczcie nie maja pewności czy to napewno do mnie:roll:

Posted

ataK napisał(a):
Bo u Ciebie jeszcze parę innych osób ma psa, który potrzebuje wózka???!!! :mad:

A zeby było smieszniej ,to przesyłka jest za pobraniem :roll: Rozmawiałam z panem ,który nadawał przesyłke i jutro rano polecę na pocztę i on przez telefon spróbuje potwierdzic ,ze przesyłka jest do mnie,zobaczymy moze się uda...

Posted

Savahna, kolejne pdziękowania :) Jamalek w nowym domku :) Nie pisałam prędzej,zeby nie zapeszyć,z pania rozmawiałam juz od dwóch dni.Mały zamieszkał we Włocławku :)

Posted

[quote name='kaja69']Savahna, kolejne pdziękowania :) Jamalek w nowym domku :) Nie pisałam prędzej,zeby nie zapeszyć,z pania rozmawiałam juz od dwóch dni.Mały zamieszkał we Włocławku :)

:lol: i:-( i nie wiem czy plakac ,czy sie cieszyc ;/