Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

sosnowieckie schronisko napisał(a):
a te maluszki też nadal bez domu?
mnie brakuje doby, ale alegratki i cafeanimal jak będę robić naszym mogę puścić hurtem dla wszystkich.

Maluszki juz w nowych domkach ,musze uaktualnic pietwsza stronę :) tzn jeszcze jedna sunia Lorka ,ale ona pojechała na dt do koleżanki do Niemiec,to ta co to chyba zawiozła z Zakrzewka świerzba :( teraz szukanie domku dla niej będzie wstrzymane...

A jeśli mówisz o tej gromadce maluchów poprzednich to wszystkie tez juz w nowych domkach :)
U mnie troche mozna się pogubić w psiakach,sama nie wiem ile mam w domu,juz nie liczę nawet...

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

kaja69 napisał(a):

Nie kus atko,nie kuś,bo ja w tym miesiącu spłukana jestem totalnie,a mi sie tam bransoletka podoba :) juz nawet wcale tam nie włażę,co by nie kusiło :)

Aniu, toż to ostatnia okazja! Bazarek otwarty tylko do północy ;)

Posted

Ania102 napisał(a):
Savahna wkleiła link, Xara identyczna jak nasza Sonia która była u Jaagi kilka miesięcy.
Zapisuję się na wątek:)

Super :) Bardzo sie cieszę ,ze się zapisałaś do naszej gromady :)
savahna napisał(a):
Fajnie Aniu.;)

Pewnie ,ze fajnie :)

Posted

Słodkie i to bardzo :) Ten ciemny maluch co pojechał do Niemiec tez w nowym domku,ale cała rodzinka ustawiła sie do zdjęcia,nie mam jeszcze takiego na którym byłby sam :) a sunia,była dzisiaj u wetka i dostała kropelki,zapomniałam za ile dni znowu ma dostać...

Posted

[quote name='savahna']Kaja może masz coś do zaproponowania. Bo to zdaje się Wasz rejon(chyba)
http://www.dogomania.pl/threads/211653-Przygarn%C4%99-ma%C5%82ego-pieska-kt%C3%B3ry-nie-linieje-%28Olsztyn%29
Wprawdzie jest wymóg,żeby nie gubił sierści, ale co szkodzi zaproponować innego...

Mam tylko ewntualnie Zabcię ,ale ona stareńka i nie mam pojęcia czy ona linieje..reszta psiaków to średnia waga ok 20 kg ...

[quote name='Lemoniada']Ten Dżekuś wygląda jakby miał owczarka collie w przodkach ;)
A ja chciałabym znów zobaczyć Żabcię :D

Czyli Dżekus podrasowany :) Nie mam teraz nowych zdjęć,z aparatem ciężko ,bo córka zabiera na wyjazdy...

[quote name='AgusiaP']Śliczności Aneczko super zdjęcia Klarusi :lol:

Dżekusiowi tez nic przeciez nie brakuje :)

Posted

Aneczko:loveu:, ratuj!!:oops:
Podawałaś mi wiek Żabki, ale nie pamiętam i na wątku znaleźć nie mogę.
Tekst zamawiasz razem z zestawem bazarkowym? Bo jak coś;), to mam.

Posted

irenaka napisał(a):
Aneczko:loveu:, ratuj!!:oops:
Podawałaś mi wiek Żabki, ale nie pamiętam i na wątku znaleźć nie mogę.
Tekst zamawiasz razem z zestawem bazarkowym? Bo jak coś;), to mam.

I dobrze ,że zapomniałaś :) Dzisiaj była u mnie p.wetka,bo mi koń kuleje:-(,i obejrzała sobie Żabkę z róznych stron i w róznych pozach i w róznych miejscach i jest skłonna powiedzieć ,że z Zabci to żadna staruszka ,moze mieć ok.6 lat:lol: A przy okazji Żabcia dostała p/wściekliźnie i bardzo jej się to nie spodobało :) I z racji tego,że Żabcia uważana była za leciwą,nie pomyślałam o sterylce i teraz nie wiem i zastanawiamy sie z p.wetka:roll:.Żabcia miała strasznie zaniedbane zębiska i to myliło...i teraz to ja juz sama nic nie wiem...no cudaczek normalnie...

A pakiecik dla Żabci to ja mam od AgusiP :)

Posted

Zawsze mnie zastanawiało jak weterynarze oceniają wiek psa...No wiem,że po zębach...ale na ile to wiarygodne? U szczeniaka to chyba proste, bo w okreslonym czasie zwykle wymienia zeby, ale u dorosłego?:roll:
Kamień na zębach nie jest chyba miarodajny, a i ilość zębów jak widać też nie.
Skąd ta wetka wie ,ze Żabcia młodsza jest?:hmmmm:

Posted

Wetka patrzyła na siwiznę i oczka,zaćma nie jest głeboka...ale ja mam przecież maluchy już nawet 7 -letnie i na moje oko to ona jednak jest starsza...Ja jej dałabym 9 latek :) Te ząbki ,które jej zostały są prawie nie starte...

Posted

Ja mam 7 letnia suczkę, w ubiegłym roku miała jeszcze super białe zabki.Teraz ma już wprawdzie trochę z nalotem ,ale wtedy to moze wet dałby jej dwa lata,tak po zębach....:niewiem:

Posted

[quote name='kaja69']I dobrze ,że zapomniałaś :) Dzisiaj była u mnie p.wetka,bo mi koń kuleje:-(,i obejrzała sobie Żabkę z róznych stron i w róznych pozach i w róznych miejscach i jest skłonna powiedzieć ,że z Zabci to żadna staruszka ,moze mieć ok.6 lat:lol: A przy okazji Żabcia dostała p/wściekliźnie i bardzo jej się to nie spodobało :) I z racji tego,że Żabcia uważana była za leciwą,nie pomyślałam o sterylce i teraz nie wiem i zastanawiamy sie z p.wetka:roll:.Żabcia miała strasznie zaniedbane zębiska i to myliło...i teraz to ja juz sama nic nie wiem...no cudaczek normalnie...

A pakiecik dla Żabci to ja mam od AgusiP :)

Oki, to właściwie wszystko wiem.
A tymczasem, trzeba zacząć spóźnioną imprezę na wątku;)

Dużo szczęścia, miłości, zdrówka, radości w życiu, zadowolenia ( z męża też;)) przesyłam Ci Aneczko z okazji wczorajszych imienin!!!
Obyś się Aniu, nigdy nie zmieniła i była szczęśliwa:loveu::loveu::loveu:

[video=youtube;kcPc18SG6uA]http://www.youtube.com/watch?v=kcPc18SG6uA&feature=relmfu[/video]

Posted

Nie umiem tak ladnie....:roll:
Ale... :smilecol: Wszystkie naj, naj,najlepszego. Zdrówka i wytrwałości przede wszystkim, no i kasiorki oczywiscie też:Rose::smilecol::Rose: :BIG: :Rose:

Posted

Ja to raczej urodzinowa jestem i imieniny przelatuja obok mnie, ale skoro Irenka przypomniala to dolaczam sie do zyczen.:laola:
Dorzuce jeszcze zyczenia wspanialych domkow dla tymczasow i pociechy z osobistych psiakow, aby oprocz prania, prasowania, mycia podlog, okien,zaczely jeszcze piec i gotowac, ...:tort:

Posted

Bardzo,bardzo slicznie dziękuje :)

Przykro mi ,ale nie poczęstuje Was wirtualnym ciasteczkiem,bo po prostu nie wiem jak:oops::oops::oops:,ale w realu jak najbardziej :) Mam super ciacho z wiśniami z bita smietana i z migdałami :) Kawka tez będzie :)

Posted

[quote name='savahna']Nie umiem tak ladnie....:roll:
Ale... :smilecol: Wszystkie naj, naj,najlepszego. Zdrówka i wytrwałości przede wszystkim, no i kasiorki oczywiscie też:Rose::smilecol::Rose: :BIG: :Rose:

Dolaczam sie do zyczen :)