kaja69 Posted July 24, 2011 Author Posted July 24, 2011 sosnowieckie schronisko napisał(a):a te maluszki też nadal bez domu? mnie brakuje doby, ale alegratki i cafeanimal jak będę robić naszym mogę puścić hurtem dla wszystkich. Maluszki juz w nowych domkach ,musze uaktualnic pietwsza stronę :) tzn jeszcze jedna sunia Lorka ,ale ona pojechała na dt do koleżanki do Niemiec,to ta co to chyba zawiozła z Zakrzewka świerzba :( teraz szukanie domku dla niej będzie wstrzymane... A jeśli mówisz o tej gromadce maluchów poprzednich to wszystkie tez juz w nowych domkach :) U mnie troche mozna się pogubić w psiakach,sama nie wiem ile mam w domu,juz nie liczę nawet... Quote
ataK Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 kaja69 napisał(a): Nie kus atko,nie kuś,bo ja w tym miesiącu spłukana jestem totalnie,a mi sie tam bransoletka podoba :) juz nawet wcale tam nie włażę,co by nie kusiło :) Aniu, toż to ostatnia okazja! Bazarek otwarty tylko do północy ;) Quote
Ania102 Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 Savahna wkleiła link, Xara identyczna jak nasza Sonia która była u Jaagi kilka miesięcy. Zapisuję się na wątek:) Quote
kaja69 Posted July 25, 2011 Author Posted July 25, 2011 Ania102 napisał(a):Savahna wkleiła link, Xara identyczna jak nasza Sonia która była u Jaagi kilka miesięcy. Zapisuję się na wątek:) Super :) Bardzo sie cieszę ,ze się zapisałaś do naszej gromady :) savahna napisał(a):Fajnie Aniu.;) Pewnie ,ze fajnie :) Quote
kaja69 Posted July 25, 2011 Author Posted July 25, 2011 Dzisiaj dostałam zdjęcia szczeniorków Klary i Dżekiego :) Panie przodem... I Dżekuś :) Quote
kaja69 Posted July 25, 2011 Author Posted July 25, 2011 Słodkie i to bardzo :) Ten ciemny maluch co pojechał do Niemiec tez w nowym domku,ale cała rodzinka ustawiła sie do zdjęcia,nie mam jeszcze takiego na którym byłby sam :) a sunia,była dzisiaj u wetka i dostała kropelki,zapomniałam za ile dni znowu ma dostać... Quote
savahna Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 Kaja może masz coś do zaproponowania. Bo to zdaje się Wasz rejon(chyba) http://www.dogomania.pl/threads/211653-Przygarn%C4%99-ma%C5%82ego-pieska-kt%C3%B3ry-nie-linieje-%28Olsztyn%29 Wprawdzie jest wymóg,żeby nie gubił sierści, ale co szkodzi zaproponować innego... Quote
Lemoniada Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 Ten Dżekuś wygląda jakby miał owczarka collie w przodkach ;) A ja chciałabym znów zobaczyć Żabcię :D Quote
AgusiaP Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 Śliczności Aneczko super zdjęcia Klarusi :lol: Quote
kaja69 Posted July 26, 2011 Author Posted July 26, 2011 [quote name='savahna']Kaja może masz coś do zaproponowania. Bo to zdaje się Wasz rejon(chyba) http://www.dogomania.pl/threads/211653-Przygarn%C4%99-ma%C5%82ego-pieska-kt%C3%B3ry-nie-linieje-%28Olsztyn%29 Wprawdzie jest wymóg,żeby nie gubił sierści, ale co szkodzi zaproponować innego... Mam tylko ewntualnie Zabcię ,ale ona stareńka i nie mam pojęcia czy ona linieje..reszta psiaków to średnia waga ok 20 kg ... [quote name='Lemoniada']Ten Dżekuś wygląda jakby miał owczarka collie w przodkach ;) A ja chciałabym znów zobaczyć Żabcię :D Czyli Dżekus podrasowany :) Nie mam teraz nowych zdjęć,z aparatem ciężko ,bo córka zabiera na wyjazdy... [quote name='AgusiaP']Śliczności Aneczko super zdjęcia Klarusi :lol: Dżekusiowi tez nic przeciez nie brakuje :) Quote
irenaka Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 Aneczko:loveu:, ratuj!!:oops: Podawałaś mi wiek Żabki, ale nie pamiętam i na wątku znaleźć nie mogę. Tekst zamawiasz razem z zestawem bazarkowym? Bo jak coś;), to mam. Quote
kaja69 Posted July 26, 2011 Author Posted July 26, 2011 irenaka napisał(a):Aneczko:loveu:, ratuj!!:oops: Podawałaś mi wiek Żabki, ale nie pamiętam i na wątku znaleźć nie mogę. Tekst zamawiasz razem z zestawem bazarkowym? Bo jak coś;), to mam. I dobrze ,że zapomniałaś :) Dzisiaj była u mnie p.wetka,bo mi koń kuleje:-(,i obejrzała sobie Żabkę z róznych stron i w róznych pozach i w róznych miejscach i jest skłonna powiedzieć ,że z Zabci to żadna staruszka ,moze mieć ok.6 lat:lol: A przy okazji Żabcia dostała p/wściekliźnie i bardzo jej się to nie spodobało :) I z racji tego,że Żabcia uważana była za leciwą,nie pomyślałam o sterylce i teraz nie wiem i zastanawiamy sie z p.wetka:roll:.Żabcia miała strasznie zaniedbane zębiska i to myliło...i teraz to ja juz sama nic nie wiem...no cudaczek normalnie... A pakiecik dla Żabci to ja mam od AgusiP :) Quote
savahna Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 Zawsze mnie zastanawiało jak weterynarze oceniają wiek psa...No wiem,że po zębach...ale na ile to wiarygodne? U szczeniaka to chyba proste, bo w okreslonym czasie zwykle wymienia zeby, ale u dorosłego?:roll: Kamień na zębach nie jest chyba miarodajny, a i ilość zębów jak widać też nie. Skąd ta wetka wie ,ze Żabcia młodsza jest?:hmmmm: Quote
kaja69 Posted July 27, 2011 Author Posted July 27, 2011 Wetka patrzyła na siwiznę i oczka,zaćma nie jest głeboka...ale ja mam przecież maluchy już nawet 7 -letnie i na moje oko to ona jednak jest starsza...Ja jej dałabym 9 latek :) Te ząbki ,które jej zostały są prawie nie starte... Quote
savahna Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 Ja mam 7 letnia suczkę, w ubiegłym roku miała jeszcze super białe zabki.Teraz ma już wprawdzie trochę z nalotem ,ale wtedy to moze wet dałby jej dwa lata,tak po zębach....:niewiem: Quote
irenaka Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 [quote name='kaja69']I dobrze ,że zapomniałaś :) Dzisiaj była u mnie p.wetka,bo mi koń kuleje:-(,i obejrzała sobie Żabkę z róznych stron i w róznych pozach i w róznych miejscach i jest skłonna powiedzieć ,że z Zabci to żadna staruszka ,moze mieć ok.6 lat:lol: A przy okazji Żabcia dostała p/wściekliźnie i bardzo jej się to nie spodobało :) I z racji tego,że Żabcia uważana była za leciwą,nie pomyślałam o sterylce i teraz nie wiem i zastanawiamy sie z p.wetka:roll:.Żabcia miała strasznie zaniedbane zębiska i to myliło...i teraz to ja juz sama nic nie wiem...no cudaczek normalnie... A pakiecik dla Żabci to ja mam od AgusiP :) Oki, to właściwie wszystko wiem. A tymczasem, trzeba zacząć spóźnioną imprezę na wątku;) Dużo szczęścia, miłości, zdrówka, radości w życiu, zadowolenia ( z męża też;)) przesyłam Ci Aneczko z okazji wczorajszych imienin!!! Obyś się Aniu, nigdy nie zmieniła i była szczęśliwa:loveu::loveu::loveu: [video=youtube;kcPc18SG6uA]http://www.youtube.com/watch?v=kcPc18SG6uA&feature=relmfu[/video] Quote
savahna Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 Nie umiem tak ladnie....:roll: Ale... :smilecol: Wszystkie naj, naj,najlepszego. Zdrówka i wytrwałości przede wszystkim, no i kasiorki oczywiscie też:Rose::smilecol::Rose: :BIG: :Rose: Quote
Mariat Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 Ja to raczej urodzinowa jestem i imieniny przelatuja obok mnie, ale skoro Irenka przypomniala to dolaczam sie do zyczen.:laola: Dorzuce jeszcze zyczenia wspanialych domkow dla tymczasow i pociechy z osobistych psiakow, aby oprocz prania, prasowania, mycia podlog, okien,zaczely jeszcze piec i gotowac, ...:tort: Quote
kaja69 Posted July 27, 2011 Author Posted July 27, 2011 Bardzo,bardzo slicznie dziękuje :) Przykro mi ,ale nie poczęstuje Was wirtualnym ciasteczkiem,bo po prostu nie wiem jak:oops::oops::oops:,ale w realu jak najbardziej :) Mam super ciacho z wiśniami z bita smietana i z migdałami :) Kawka tez będzie :) Quote
zuzia_kuzik Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 [quote name='savahna']Nie umiem tak ladnie....:roll: Ale... :smilecol: Wszystkie naj, naj,najlepszego. Zdrówka i wytrwałości przede wszystkim, no i kasiorki oczywiscie też:Rose::smilecol::Rose: :BIG: :Rose: Dolaczam sie do zyczen :) Quote
tłamsik Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Ja się spóźniłam, ale również dołączam się do życzeń :loveu: Quote
Recommended Posts