Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mam nadzieję, że wszyscy zdążyli już złożyć życzenia, bo nie chcę przeszkadzać w imprezie;)
Mam tekst dla Żaby i jak zwykle proszę o uwagi, co zmienić lub dopisać:

Żabunia- trzykilogramowe maleństwo prosi o DOM.

Był piękny lipcowy dzień, wokół sielankowy nastrój wakacji.

Żabcia szła przed siebie, niezauważana przez ludzi, spragniona i głodna.

Zapewne w Jej małej główce było tylko pragnienie przetrwania, a tymczasem trafiła do domku, gdzie każdy pies jest domownikiem i gdzie głód Jej nie spotka.

Niestety, jest to tylko dom tymczasowy, dlatego szukamy pilnie domku stałego, który doceni wyjątkowość tej kruszynki.

Żabcia ma ok. 8-9 lat, waży 3kg i jest niezmiernie żywiołowa.

Kocha ludzi i uwielbia, kiedy cała ich uwaga skupia się na niej.

Jest rozkosznym szkrabem, ze zniewalającym uśmiechem i charakterem.

Jeżeli zechcesz poznać i pokochać Żabkę zadzwoń lub napisz:

Telefon 502-104-434
mail :[email protected]

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

takie oto ogloszenie przeczytalam dzis na fb:
"Dobry dom w okolicach Wrocławia / Obornik Śl. czeka na owczarka niemieckiego lub podobnego. Pies musi mieć 3-4 m-ce. Będzie mieszkał na wsi, są tam także konie. Gdyby ktoś coś wiedział, proszę o kontakt: 600 947 108."

moze ktoras szuka wlasnie czegos takiego? albo wie...kto ?

Posted

[quote name='tłamsik']Ja się spóźniłam, ale również dołączam się do życzeń :loveu:

A dziękuje ,dziękuję :)

[quote name='irenaka']Mam nadzieję, że wszyscy zdążyli już złożyć życzenia, bo nie chcę przeszkadzać w imprezie;)
Mam tekst dla Żaby i jak zwykle proszę o uwagi, co zmienić lub dopisać:

Żabunia- trzykilogramowe maleństwo prosi o DOM.

Był piękny lipcowy dzień, wokół sielankowy nastrój wakacji.

Żabcia szła przed siebie, niezauważana przez ludzi, spragniona i głodna.

Zapewne w Jej małej główce było tylko pragnienie przetrwania, a tymczasem trafiła do domku, gdzie każdy pies jest domownikiem i gdzie głód Jej nie spotka.

Niestety, jest to tylko dom tymczasowy, dlatego szukamy pilnie domku stałego, który doceni wyjątkowość tej kruszynki.

Żabcia ma ok. 8-9 lat, waży 3kg i jest niezmiernie żywiołowa.

Kocha ludzi i uwielbia, kiedy cała ich uwaga skupia się na niej.

Jest rozkosznym szkrabem, ze zniewalającym uśmiechem i charakterem.

Jeżeli zechcesz poznać i pokochać Żabkę zadzwoń lub napisz:

Telefon 502-104-434
mail :[email protected]

Irenko jak zwykle cudnie :) Dziękuje slicznie :)

[quote name='Kava']takie oto ogloszenie przeczytalam dzis na fb:
"Dobry dom w okolicach Wrocławia / Obornik Śl. czeka na owczarka niemieckiego lub podobnego. Pies musi mieć 3-4 m-ce. Będzie mieszkał na wsi, są tam także konie. Gdyby ktoś coś wiedział, proszę o kontakt: 600 947 108."

moze ktoras szuka wlasnie czegos takiego? albo wie...kto ?

No nie mam nic takiego...

Juz myslałam Kava ,ze zapomniałaś o nas :)

Posted

Dzisiaj były ciocie,które opiekowały sie Wilczusiem jak jeszcze był bezdomny...oczywiście torby pełne smakołyków :)och jak moje psiaki uwielbiaja te odwiedziny :lol: kościki,kiełbaski i inne takie...
I byli panowie strażacy,bo znowu mam lekka powódź:roll:

Posted

Juz myslałam Kava ,ze zapomniałaś o nas :)[/QUOTE]

no cos ty...!!czytam i czytam, ale ze ostatnio strasznie malo czasu mam nie rozpisuje sie za bardzo.....

Posted

Kava napisał(a):
Juz myslałam Kava ,ze zapomniałaś o nas :)

no cos ty...!!czytam i czytam, ale ze ostatnio strasznie malo czasu mam nie rozpisuje sie za bardzo.....

Z tym czasem to niestety każdy narzeka,coś w tym jest ,że doba sie skraca...

Posted

lepiej juz nic mi nie mow....

nastepne trzy - cztery dni to dla mnie maraton.... jak przezyje nastepny tydzien bez nokautu to naprawde bede mogla myslec o urlopie....

Posted

Kava napisał(a):
lepiej juz nic mi nie mow....

nastepne trzy - cztery dni to dla mnie maraton.... jak przezyje nastepny tydzien bez nokautu to naprawde bede mogla myslec o urlopie....

To trzymam kciuki :) Mysl ,ze niedługo odpoczniesz ,jeszcze troszke :) Dasz radę :)

Posted

Żabka dzisiaj rano była wsciekła(nie mam pojęcia czemu:cool3:),że z rozpędu zaatakowała swoje odbicie w lustrze:p.Robi się niemożliwa...a jaka przytulaśna:lol:,tylko kolanka i jedzonko,oczywiście jej w głowie:lol:

Nie mam kiedy porobić nowych zdjęć mojemu towarzystwu:shake:,a to pada,a to znowu córka ruszy gdzieś z aparatem,no nie ma jak.Żabci do ogłoszeń chciałam nowe porobić przede wszystkim,a w domu nie zawsze mi ładne wychodzą...

Odświeżam ogłoszenia,ale zero telefonów,nikt nie dzwoni,nawet oszołomy:shake:,nie ma z kim pogadać normalnie:shake:,pisać też nikt nie pisze:shake:...ehhh

Posted

Zapomniałam jeszcze o jednym napisać...Jakisczas temu dostałam paczke od Azalii,z rzeczami na bazarek i żujkami i ciasteczkami :)Byłam wtedy tak zajęta psami p.Doroty i Zakrzewkiem,że po prostu zapomniałam o tym napisać na wątku,bardzo przepraszam...Ale co jest najważniejsze,otóz tymi żujkami azalio,życie mi ratujesz :) Jak Żabcia zaczyna swoje koncerty,dostaje taka żujke i mymła sobie :)już żadne inne psiaki nie dostaja,tylko dla niej trzymam cały zapas.Co prawda,Żabcia musi bardzo uważać,bo chwila nieuwagi i już żujki nie ma:),złodziejaszki czuwają :)

Posted

A Żabulec wszystko wciaga w momencie,bez zębów a szybciej upora się z jedzonkiem od tych z całym uzębieniem:) Już ja zaczęłam zapychać trochę owocami,gruszka,arbuz,banany,winogrona czy borówki łyka aż się uszy trzęsą ...ona jest nienasycona normalnie...a taka żujka to sie trochę zajmie :) i cicho w domku :)

Posted

Nic nie szkodzi :)Ważne,że o nas pamiętałaś :)

Zrobiło się cieplej,psy wznowiły kapiele w stawie :) a ja się cieszyłam,ze przez kilka dni podłoga będzie sucha:-( Wilczek i Ares kilka razy dziennie...a Żabcia siedzi nad stawem i podziwia:)

Posted

kaja69 napisał(a):
Bardzo,bardzo slicznie dziękuje :)

Przykro mi ,ale nie poczęstuje Was wirtualnym ciasteczkiem,bo po prostu nie wiem jak:oops::oops::oops:,ale w realu jak najbardziej :) Mam super ciacho z wiśniami z bita smietana i z migdałami :) Kawka tez będzie :)

ciacho mega <mniam> potwierdzam ;)

Posted

savahna napisał(a):
Domowej propdukcji?! A można przepisik....:oops:

Domowej,ale nie mojej:oops: mam znajoma ,która robi świetne wypieki a przy tym oryginalne,kiedyś np zrobiła mi ciasto ze śliwkami suszonymi,maczanymi w alkoholu:evil_lol:super było..ale niestety swoich przepisów strzeże:shake:
Jak do mnie przyjedziesz ,zamówie a Ty podpatrzysz ,dobra :lol:

Posted

Przez ok.dwa tygodnie będe na dogo z doskoku,dzisiaj goście przyjeżdżaja...a jeszcze w czwartek i piatek mam kastracje psów p.Doroty i w międzyczasie Zakrzewek...potrzebny mi klon,chociaż na kilka dni:)

Posted

kaja69 napisał(a):
Przez ok.dwa tygodnie będe na dogo z doskoku,dzisiaj goście przyjeżdżaja...a jeszcze w czwartek i piatek mam kastracje psów p.Doroty i w międzyczasie Zakrzewek...potrzebny mi klon,chociaż na kilka dni:)

Jak sie klon nie zglosi, urzadzimy sobie tutaj mysie harce pod nieobecnosc kota:evil_lol:
Dwa tygodnie chyba wystarcza, nieprawdaż?:cool3:

Posted

[quote name='Mariat']Jak sie klon nie zglosi, urzadzimy sobie tutaj mysie harce pod nieobecnosc kota:evil_lol:
Dwa tygodnie chyba wystarcza, nieprawdaż?:cool3:

Człowiek ,chce byc szczery to proszę...po prostu nie wierzę :crazyeye::crazyeye::crazyeye:
Jednak bede tu zagladać systematycznie:diabloti: jeszcze jakas imprezka mnie ominie:evil_lol:

I tak na szybko ,pare fotek:) Toyota preferuje zdjęcia z dziećmi,żeby pokazać stosunek psa do dziecka więc proszę....

Xara

Ares prosto ze stawu...

I udane polowanie na tygrysa :)

Posted

[quote name='kaja69']Człowiek ,chce byc szczery to proszę...po prostu nie wierzę :crazyeye::crazyeye::crazyeye:
Jednak bede tu zagladać systematycznie:diabloti: jeszcze jakas imprezka mnie ominie:evil_lol:

Piekne towarzystwo nam zostawiasz do tych harcow:evil_lol::evil_lol:
Mysle , ze nie doniosa wszystkiego swojej pani:cool3:
Na tym pierwszym zdjeciu Zabcia?