irenaka Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Mam nadzieję, że wszyscy zdążyli już złożyć życzenia, bo nie chcę przeszkadzać w imprezie;) Mam tekst dla Żaby i jak zwykle proszę o uwagi, co zmienić lub dopisać: Żabunia- trzykilogramowe maleństwo prosi o DOM. Był piękny lipcowy dzień, wokół sielankowy nastrój wakacji. Żabcia szła przed siebie, niezauważana przez ludzi, spragniona i głodna. Zapewne w Jej małej główce było tylko pragnienie przetrwania, a tymczasem trafiła do domku, gdzie każdy pies jest domownikiem i gdzie głód Jej nie spotka. Niestety, jest to tylko dom tymczasowy, dlatego szukamy pilnie domku stałego, który doceni wyjątkowość tej kruszynki. Żabcia ma ok. 8-9 lat, waży 3kg i jest niezmiernie żywiołowa. Kocha ludzi i uwielbia, kiedy cała ich uwaga skupia się na niej. Jest rozkosznym szkrabem, ze zniewalającym uśmiechem i charakterem. Jeżeli zechcesz poznać i pokochać Żabkę zadzwoń lub napisz: Telefon 502-104-434 mail :[email protected] Quote
Kava Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 takie oto ogloszenie przeczytalam dzis na fb: "Dobry dom w okolicach Wrocławia / Obornik Śl. czeka na owczarka niemieckiego lub podobnego. Pies musi mieć 3-4 m-ce. Będzie mieszkał na wsi, są tam także konie. Gdyby ktoś coś wiedział, proszę o kontakt: 600 947 108." moze ktoras szuka wlasnie czegos takiego? albo wie...kto ? Quote
kaja69 Posted July 28, 2011 Author Posted July 28, 2011 [quote name='tłamsik']Ja się spóźniłam, ale również dołączam się do życzeń :loveu: A dziękuje ,dziękuję :) [quote name='irenaka']Mam nadzieję, że wszyscy zdążyli już złożyć życzenia, bo nie chcę przeszkadzać w imprezie;) Mam tekst dla Żaby i jak zwykle proszę o uwagi, co zmienić lub dopisać: Żabunia- trzykilogramowe maleństwo prosi o DOM. Był piękny lipcowy dzień, wokół sielankowy nastrój wakacji. Żabcia szła przed siebie, niezauważana przez ludzi, spragniona i głodna. Zapewne w Jej małej główce było tylko pragnienie przetrwania, a tymczasem trafiła do domku, gdzie każdy pies jest domownikiem i gdzie głód Jej nie spotka. Niestety, jest to tylko dom tymczasowy, dlatego szukamy pilnie domku stałego, który doceni wyjątkowość tej kruszynki. Żabcia ma ok. 8-9 lat, waży 3kg i jest niezmiernie żywiołowa. Kocha ludzi i uwielbia, kiedy cała ich uwaga skupia się na niej. Jest rozkosznym szkrabem, ze zniewalającym uśmiechem i charakterem. Jeżeli zechcesz poznać i pokochać Żabkę zadzwoń lub napisz: Telefon 502-104-434 mail :[email protected] Irenko jak zwykle cudnie :) Dziękuje slicznie :) [quote name='Kava']takie oto ogloszenie przeczytalam dzis na fb: "Dobry dom w okolicach Wrocławia / Obornik Śl. czeka na owczarka niemieckiego lub podobnego. Pies musi mieć 3-4 m-ce. Będzie mieszkał na wsi, są tam także konie. Gdyby ktoś coś wiedział, proszę o kontakt: 600 947 108." moze ktoras szuka wlasnie czegos takiego? albo wie...kto ? No nie mam nic takiego... Juz myslałam Kava ,ze zapomniałaś o nas :) Quote
kaja69 Posted July 28, 2011 Author Posted July 28, 2011 Dzisiaj były ciocie,które opiekowały sie Wilczusiem jak jeszcze był bezdomny...oczywiście torby pełne smakołyków :)och jak moje psiaki uwielbiaja te odwiedziny :lol: kościki,kiełbaski i inne takie... I byli panowie strażacy,bo znowu mam lekka powódź:roll: Quote
Kava Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Juz myslałam Kava ,ze zapomniałaś o nas :)[/QUOTE] no cos ty...!!czytam i czytam, ale ze ostatnio strasznie malo czasu mam nie rozpisuje sie za bardzo..... Quote
kaja69 Posted July 28, 2011 Author Posted July 28, 2011 Kava napisał(a):Juz myslałam Kava ,ze zapomniałaś o nas :) no cos ty...!!czytam i czytam, ale ze ostatnio strasznie malo czasu mam nie rozpisuje sie za bardzo..... Z tym czasem to niestety każdy narzeka,coś w tym jest ,że doba sie skraca... Quote
Kava Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 lepiej juz nic mi nie mow.... nastepne trzy - cztery dni to dla mnie maraton.... jak przezyje nastepny tydzien bez nokautu to naprawde bede mogla myslec o urlopie.... Quote
kaja69 Posted July 28, 2011 Author Posted July 28, 2011 Kava napisał(a):lepiej juz nic mi nie mow.... nastepne trzy - cztery dni to dla mnie maraton.... jak przezyje nastepny tydzien bez nokautu to naprawde bede mogla myslec o urlopie.... To trzymam kciuki :) Mysl ,ze niedługo odpoczniesz ,jeszcze troszke :) Dasz radę :) Quote
kaja69 Posted July 31, 2011 Author Posted July 31, 2011 Żabka dzisiaj rano była wsciekła(nie mam pojęcia czemu:cool3:),że z rozpędu zaatakowała swoje odbicie w lustrze:p.Robi się niemożliwa...a jaka przytulaśna:lol:,tylko kolanka i jedzonko,oczywiście jej w głowie:lol: Nie mam kiedy porobić nowych zdjęć mojemu towarzystwu:shake:,a to pada,a to znowu córka ruszy gdzieś z aparatem,no nie ma jak.Żabci do ogłoszeń chciałam nowe porobić przede wszystkim,a w domu nie zawsze mi ładne wychodzą... Odświeżam ogłoszenia,ale zero telefonów,nikt nie dzwoni,nawet oszołomy:shake:,nie ma z kim pogadać normalnie:shake:,pisać też nikt nie pisze:shake:...ehhh Quote
kaja69 Posted July 31, 2011 Author Posted July 31, 2011 Zapomniałam jeszcze o jednym napisać...Jakisczas temu dostałam paczke od Azalii,z rzeczami na bazarek i żujkami i ciasteczkami :)Byłam wtedy tak zajęta psami p.Doroty i Zakrzewkiem,że po prostu zapomniałam o tym napisać na wątku,bardzo przepraszam...Ale co jest najważniejsze,otóz tymi żujkami azalio,życie mi ratujesz :) Jak Żabcia zaczyna swoje koncerty,dostaje taka żujke i mymła sobie :)już żadne inne psiaki nie dostaja,tylko dla niej trzymam cały zapas.Co prawda,Żabcia musi bardzo uważać,bo chwila nieuwagi i już żujki nie ma:),złodziejaszki czuwają :) Quote
savahna Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 No widzisz, a Ty się Kaja zastanawiałąś czym zająć gargulca....:evil_lol: ***Żabka ponad wszystko!!!***:roflt:...:talker: ...:roflt: Quote
kaja69 Posted July 31, 2011 Author Posted July 31, 2011 A Żabulec wszystko wciaga w momencie,bez zębów a szybciej upora się z jedzonkiem od tych z całym uzębieniem:) Już ja zaczęłam zapychać trochę owocami,gruszka,arbuz,banany,winogrona czy borówki łyka aż się uszy trzęsą ...ona jest nienasycona normalnie...a taka żujka to sie trochę zajmie :) i cicho w domku :) Quote
Alaa Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Paczuszka pojdzie dopiero jutro, przepraszam za opoznienie:-) Quote
kaja69 Posted August 1, 2011 Author Posted August 1, 2011 Nic nie szkodzi :)Ważne,że o nas pamiętałaś :) Zrobiło się cieplej,psy wznowiły kapiele w stawie :) a ja się cieszyłam,ze przez kilka dni podłoga będzie sucha:-( Wilczek i Ares kilka razy dziennie...a Żabcia siedzi nad stawem i podziwia:) Quote
monis88 Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 kaja69 napisał(a):Bardzo,bardzo slicznie dziękuje :) Przykro mi ,ale nie poczęstuje Was wirtualnym ciasteczkiem,bo po prostu nie wiem jak:oops::oops::oops:,ale w realu jak najbardziej :) Mam super ciacho z wiśniami z bita smietana i z migdałami :) Kawka tez będzie :) ciacho mega <mniam> potwierdzam ;) Quote
tłamsik Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Super, czekamy na paczuszkę, ja już jestem zwarta i gotowa. Przywróciłam do życia aparat.. baterie naładowane.. Można robić zdjęcia ;) Quote
savahna Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 monis88 napisał(a):ciacho mega <mniam> potwierdzam ;) Domowej propdukcji?! A można przepisik....:oops: Quote
Ania102 Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Przepraszam ale muszę porozrzucać...Proszę o pomoc dla 2 szczylów http://www.dogomania.pl/threads/212209-2-szczeniaki-w-polu-pod-Warszawa-prosimy-o-dt.?p=17367496#post17367496 Quote
kaja69 Posted August 2, 2011 Author Posted August 2, 2011 savahna napisał(a):Domowej propdukcji?! A można przepisik....:oops: Domowej,ale nie mojej:oops: mam znajoma ,która robi świetne wypieki a przy tym oryginalne,kiedyś np zrobiła mi ciasto ze śliwkami suszonymi,maczanymi w alkoholu:evil_lol:super było..ale niestety swoich przepisów strzeże:shake: Jak do mnie przyjedziesz ,zamówie a Ty podpatrzysz ,dobra :lol: Quote
Mariat Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 Aniu, wybacz, ale moze jest tu jakas cioteczka z okolic i cos poradzi:shake: http://www.dogomania.pl/threads/212207-Staruszek-gluchy-niewidomy-na-ulicy-w-Szczebrzeszynie...moknie-w-deszczu... Quote
kaja69 Posted August 3, 2011 Author Posted August 3, 2011 Mariat ,co ja mam Ci wybaczać??:lol: Zaraz tam zajrzę Quote
kaja69 Posted August 3, 2011 Author Posted August 3, 2011 Przez ok.dwa tygodnie będe na dogo z doskoku,dzisiaj goście przyjeżdżaja...a jeszcze w czwartek i piatek mam kastracje psów p.Doroty i w międzyczasie Zakrzewek...potrzebny mi klon,chociaż na kilka dni:) Quote
Mariat Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 kaja69 napisał(a):Przez ok.dwa tygodnie będe na dogo z doskoku,dzisiaj goście przyjeżdżaja...a jeszcze w czwartek i piatek mam kastracje psów p.Doroty i w międzyczasie Zakrzewek...potrzebny mi klon,chociaż na kilka dni:) Jak sie klon nie zglosi, urzadzimy sobie tutaj mysie harce pod nieobecnosc kota:evil_lol: Dwa tygodnie chyba wystarcza, nieprawdaż?:cool3: Quote
kaja69 Posted August 3, 2011 Author Posted August 3, 2011 [quote name='Mariat']Jak sie klon nie zglosi, urzadzimy sobie tutaj mysie harce pod nieobecnosc kota:evil_lol: Dwa tygodnie chyba wystarcza, nieprawdaż?:cool3: Człowiek ,chce byc szczery to proszę...po prostu nie wierzę :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Jednak bede tu zagladać systematycznie:diabloti: jeszcze jakas imprezka mnie ominie:evil_lol: I tak na szybko ,pare fotek:) Toyota preferuje zdjęcia z dziećmi,żeby pokazać stosunek psa do dziecka więc proszę.... Xara Ares prosto ze stawu... I udane polowanie na tygrysa :) Quote
Mariat Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 [quote name='kaja69']Człowiek ,chce byc szczery to proszę...po prostu nie wierzę :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Jednak bede tu zagladać systematycznie:diabloti: jeszcze jakas imprezka mnie ominie:evil_lol: Piekne towarzystwo nam zostawiasz do tych harcow:evil_lol::evil_lol: Mysle , ze nie doniosa wszystkiego swojej pani:cool3: Na tym pierwszym zdjeciu Zabcia? Quote
Recommended Posts