Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Prosze zajrzycie i podpiszcie petycje,jak najbardzie wskazane rozsyłanie dalej :)

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/205213-Proszę-o-wsparcie-ważnej-petycji-podpisami!-Sprawca-zagłodzenia-psa-musi-ponieść-karę?p=16611611#post16611611[/URL]

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[COLOR=#3e3e3e][FONT=Tahoma][B][SIZE=3][COLOR=blue]Kochane Cioteczki w psiej potrzebie finansowej![/COLOR][/SIZE][/B][/FONT][/COLOR]
[SIZE=3][/SIZE]
[COLOR=#3e3e3e][FONT=Tahoma][B][SIZE=3][COLOR=blue]Zapraszam na specjalny bazarek [/COLOR][/SIZE][/B][URL="http://www.dogomania.pl/threads/210681-NIE-ŻAŁUJ-GROSIAKA-–-WYBIERZ-PSIAKA!-10-PIESKÓW-WYGRYWA!-BAZARKI-quot-2-w-1-quot-DO-20.-LIPCA?p=17206143#post17206143"][COLOR=#4444ff][B][SIZE=3][COLOR=blue]http://www.dogomania.pl/threads/2106...3#post17206143[/COLOR][/SIZE][/B][/COLOR][/URL][B][SIZE=3][COLOR=blue].[/COLOR][/SIZE][/B][/FONT]
[SIZE=3] [/SIZE]
[B][FONT=Tahoma][SIZE=3][COLOR=blue]Można tam zrobić zakupy, ale TRZEBA zgłaszać pieski, które z dochodu skorzystają i zagłosować na nie (głosowanie PŁATNE! ), żeby tych dochodów było jak najwięcej.[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]
[SIZE=3] [/SIZE]
[/COLOR][B][COLOR=blue][FONT=Tahoma][SIZE=3]Już są pierwsze zakupy, a nie ma żadnego kandydata na pieniążki. Zajrzyjcie[COLOR=blue], bezpłatnie zgłoście pieska. M[/COLOR][B][COLOR=blue][FONT=Tahoma][SIZE=3]oże akurat jemu dostanie się kasa? [/SIZE][/FONT][/COLOR][/B][/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]

Posted

A dzisiaj odwiedziła mnie moja była tymczasowiczka Maja :) Mieszka teraz u cudownych ludzi,każdemu psiakowi zyczę takiego domku...Majka nabrała juz wielkomiejskich zwyczajów ,obleciała wszystkie katy,ale po jakimś czasie juz popiskiwała zeby wracali do domu...na do widzenia dała mi buziaka i tyle...potem wstawię zdjęcia :)

Posted

kaja69 napisał(a):
A dzisiaj odwiedziła mnie moja była tymczasowiczka Maja :) Mieszka teraz u cudownych ludzi,każdemu psiakowi zyczę takiego domku...Majka nabrała juz wielkomiejskich zwyczajów ,obleciała wszystkie katy,ale po jakimś czasie juz popiskiwała zeby wracali do domu...na do widzenia dała mi buziaka i tyle...potem wstawię zdjęcia :)

swietnie, tak wlasnie powinno byc.....

Posted

wawer napisał(a):
[FONT=Tahoma]Kochane Cioteczki w psiej potrzebie finansowej![/FONT]

[FONT=Tahoma]Zapraszam na specjalny bazarek http://www.dogomania.pl/threads/2106...3#post17206143.[/FONT]

[FONT=Tahoma]Można tam zrobić zakupy, ale TRZEBA zgłaszać pieski, które z dochodu skorzystają i zagłosować na nie (głosowanie PŁATNE! ), żeby tych dochodów było jak najwięcej.[/FONT]

[FONT=Tahoma]Już są pierwsze zakupy, a nie ma żadnego kandydata na pieniążki. Zajrzyjcie, bezpłatnie zgłoście pieska. M[FONT=Tahoma][SIZE=3]oże akurat jemu dostanie się kasa? [/FONT][/FONT]

Cioteczka kaja69 zgłosiła już Basterka. Głosujcie i kupujcie, bo nie uzbiera żadnej kasy i z tego zgłoszenia będą nici :shake::-(:shake:!

Posted

wawer napisał(a):
Cioteczka kaja69 zgłosiła już Basterka. Głosujcie i kupujcie, bo nie uzbiera żadnej kasy i z tego zgłoszenia będą nici :shake::-(:shake:!

Jestem za to Cioteczce Kai69 bardzo wdzięczna :) I oczywiście popieram zdanie Cioteczki Wawer - głosujcie i kupujcie ;)

Posted

Głosujcie,głosujcie...ja na chwilke tylko na dogo,bo po wczorajszej burzy mam troche roboty w domu...a net tez dopiero chyba od niedawna mam...

Posted

Witam serdecznie :) zapoznałam się z wątkiem i bardzo podoba mi się wasza energia. Czasami patrze na jakąś bidę i myślę sobie ,,boże jak jej pomóc, kogo o wsparcie prosić" - odkąd jestem na dogo to wiem, można na was liczyć. I wy możecie liczyć na mnie... jak mogę pomóc??? z kasą krucho, ale może coś się skrobnie, mogę też zorganizować jakiś bazarek, albo chociaż podarować fanty??? :)

Przez najbliższy tydzień będę niedostępna, ale potem wracam i mogę działać :D Pozdrawiam!

Posted

K&M napisał(a):
Witam serdecznie :) zapoznałam się z wątkiem i bardzo podoba mi się wasza energia. Czasami patrze na jakąś bidę i myślę sobie ,,boże jak jej pomóc, kogo o wsparcie prosić" - odkąd jestem na dogo to wiem, można na was liczyć. I wy możecie liczyć na mnie... jak mogę pomóc??? z kasą krucho, ale może coś się skrobnie, mogę też zorganizować jakiś bazarek, albo chociaż podarować fanty??? :)

Przez najbliższy tydzień będę niedostępna, ale potem wracam i mogę działać :D Pozdrawiam!

Witaj ,kochana...oczywiście,ze Cię wykorzystamy do pomocy,jeśli tylko chcesz :) roboty dla wszystkich wystarczy...czekamy na Twój powrót :)

savahna napisał(a):
Wprawdzie ja tu tez gościnnie na wątku, ale pewna jestem ,ze kaja69 ucieszy się jak zobaczy nową dogomaniaczkę.
Witamy.:p

Jak to gościnnie ???Ja myslałam,ze już zakotwiczyłaś na dobre :)

Słuchajcie,a własciwie czytajcie...przed chwila miałam telefon w sprawie Xary,ale niestety za duża...pan chciał mniejszego pieska,takiego,którego cytuję" bez problemu wsadzić mozna do wanny zeby łapki umyć" i pan powiedział,że właśnie takie pieski czarne podpalane z białą krawatka pod szyjka sa bardzo mądre i on właśnie takiego szuka...

Posted

kaja69 napisał(a):
Witaj ,kochana...oczywiście,ze Cię wykorzystamy do pomocy,jeśli tylko chcesz :) roboty dla wszystkich wystarczy...czekamy na Twój powrót :)

Jak to gościnnie ???Ja myslałam,ze już zakotwiczyłaś na dobre :)

Słuchajcie,a własciwie czytajcie...przed chwila miałam telefon w sprawie Xary,ale niestety za duża...pan chciał mniejszego pieska,takiego,którego cytuję" bez problemu wsadzić mozna do wanny zeby łapki umyć" i pan powiedział,że właśnie takie pieski czarne podpalane z białą krawatka pod szyjka sa bardzo mądre i on właśnie takiego szuka...

skąd pan??? mamy w schronie takiego malucha (sunię) z biaaałym krawatem :)

Posted

Aniu, zainteresowany domek jest z Bydgoszczy. Sama wiesz, że w Bydgoszczy trafiają się naprawdę fajne domki :).
A więc pilnie prześlij mi ładniejsze zdjęcie tego brązowego malucha, bo on wygląda jakoś niekorzystnie na tych fotach. Pozostałe maluchy wysłałam.

Posted

kasumi napisał(a):
skąd pan??? mamy w schronie takiego malucha (sunię) z biaaałym krawatem :)

Kava napisał(a):
a moze Bambo zachwycilby serce tego pana?
krawacik ma i kapac sie lubi.... co na tych ostatnich zdjeciach widac!!!
http://www.dogomania.pl/threads/205336-Trójłapek-Bambo-siedząc-na-ruchliwej-ulicy-czekał-na-śmierć../page7

Kava napisał(a):

Słuchajcie dziewczyny...numer mam do pana,z tego co zrozumiałam,to pan miał takiego pieska ok.7 kg i chyba chce psa właśnie ze zblizona wagą...Długo z nim nie rozmawiałam,bo pierwsze co zapytał to czy Xara jest duża,ona waży 21kg.Ja zaproponowałam inne min Foxi,ale kolor nie ten,zaproponowałam Zefirka,ale pan powiedział,że się zastanowi i odezwie...

Posted

I jeszcze jedna sprawa...szczeniorka Klara jest juz w nowym domku w Bydgoszczy:)Piesek ten puchaty tez jest zarezerwowany ,jutro jade sprawdzić domek...aktualizowałam ogłoszenia na poprzednie szczeniorki i jak narazie,odpukać w niemalowane,jest odzew...jeszcze Asia koresponduje z jakims sensownym domkiem,trzymajcie kciuki....

Posted

I dzisiejsze zdjęcia szczeniorków,niestety robił się juz wieczór i robiłam z lampą,nie bardzo wyszły...

ten jest zarezerwowany...

i dziewczynka

Posted

Kaja cyknij im jeszcze parę fotek. Do ogłoszeń jak znalazł a potem ogłoszonka tradycyjnie na inne psiny beda pracować.
Wybaczcie offik;

Cytuję z watku Kieleckich psiaków w Przyborówku
http://www.dogomania.pl/threads/1979...czeka!!!/page7

Kochani - pomóżcie p.Wandzie oddając na nią głos w ankiecie :smile:
W związku z błędem, p.Wanda startuje z jednodniowym opóźnieniem jako "Schronisko dla zwierząt w Kruszewie koło Ostrołeki"
Link do ankiety: http://www.dogomania.pl/threads/2108...data-na-lipiec!

(Na razie nie głosujemy w Krakvecie tylko wybieram wspólnego kandydata dogo i miau-bedzie nim ten kto wygra ankiete)

Posted

AgusiaP napisał(a):
Anuś a do Gosi wysłałś już jakiegoś psiaka? Pakiecik wykupiony szkoda, żeby się zmarnował;)

Agusiu,ja pamietam,ale mam teraz zawrót głowy,musze na spokojnie pomyslec i cos sensownego napisać...