Justa Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 [quote name='Amber']Chciałabym ale dziś mnie np. w ogóle w domu nie było praktycznie. Z roboty do domu, po psy, do TŻ i dopiero teraz wróciłam. W nocy też nie bardzo mogę mu ją zostawiać, bo już go przyłapałam w środku nocy na lizaniu. Jak ma opatrunek to się tak nią nie interesuje, ale tylko go zdjąć i jest masakra.[/QUOTE] A sama skarpeta i plaster też masakra? Quote
Aleks89 Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 Fotaski ,też bym musiał jakieś zrobić:cool3:Ale rzucać ,focić i ogarniać teren czy żaden pies nie leci to truuudno :( Quote
Amber Posted April 11, 2013 Author Posted April 11, 2013 [quote name='Justa']A sama skarpeta i plaster też masakra?[/QUOTE] No właśnie tak. Musi być gaza okręcona plastrem i na to skarpeta :p [quote name='Aleks89']Fotaski ,też bym musiał jakieś zrobić:cool3:Ale rzucać ,focić i ogarniać teren czy żaden pies nie leci to truuudno :([/QUOTE] To musisz sobie znaleźć jakieś towarzystwo :cool3: Quote
Okamia Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 [quote name='Aleks89']Fotaski ,też bym musiał jakieś zrobić:cool3:Ale rzucać ,focić i ogarniać teren czy żaden pies nie leci to truuudno :([/QUOTE] Znam ten ból :evil_lol: zwłaszcza, że Kell lubi sobie dodatkowo coś na ząbek upolować :roll: Jedynie jak z TZtem lezę to mogę w spokoju zdjęcioszki porobić. Quote
Unbelievable Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 a próbowaliście rzucać z wiatrem a nie pod wiatr? :diabloti: polecam :diabloti: Quote
Justa Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 Są u nas takie plasterki, które można nakleić na opatrunek i są podobno bardzo niesmaczne - może jakby mu to nakleić raz czy dwa to potem da sobie spokój? Podpytaj może u siebie żeby taki kawał nie jechać. Quote
Amber Posted April 11, 2013 Author Posted April 11, 2013 [quote name='Unbelievable']a próbowaliście rzucać z wiatrem a nie pod wiatr? :diabloti: polecam :diabloti:[/QUOTE] Nie przyszło nam to do główek ANI razu:bigcry: [quote name='Justa']Są u nas takie plasterki, które można nakleić na opatrunek i są podobno bardzo niesmaczne - może jakby mu to nakleić raz czy dwa to potem da sobie spokój? Podpytaj może u siebie żeby taki kawał nie jechać.[/QUOTE] Myślę, że to dosłownie kilka dni z opatrunkiem czy bez i po prostu się zarośnie na amen. Tam już prawie nic nie widać. Inny człowiek to pewnie by już puścił bez niczego w ogóle, ale ja i tak dziś psikałam Octeniseptem zdrową skórę :splat: Nie powiem, że mi nieźle odwala z tą łapą ale po takich przejściach jak ja miałam każdemu by odwaliło ;) Jeszcze gdyby ta pogoda była lepsza, ale cały czas jest mokro, a dla mnie woda + najmniejsza ranka = wielkie zakażenie :p Quote
Vilena Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 http://i883.photobucket.com/albums/ac37/Abelsonite/Jarhead 3/DSC_2014_zpsb2a35d9b.jpg Znowusz ta świetna pozycja :D :D Z miłą chęcią posiedziałabym przy takim ognisku :loveu: Quote
motyleqq Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 ale nastrojowe foteczki z ogniska :loveu::cool3: a to http://i883.photobucket.com/albums/ac37/Abelsonite/Jarhead%203/DSC_2018_zps0e1eb90a.jpg co to za ptaszysko? bo chyba takie kiedyś Etna wytropiła i wypłoszyła Quote
Rinuś Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 [quote name='motyleqq']ale nastrojowe foteczki z ogniska :loveu::cool3: a to http://i883.photobucket.com/albums/ac37/Abelsonite/Jarhead 3/DSC_2018_zps0e1eb90a.jpg co to za ptaszysko? bo chyba takie kiedyś Etna wytropiła i wypłoszyła to chyba bażant? :p ależ Pan Jarosław jest śliczny :loveu: Quote
omry Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 Bażant. U nas takich od groma, psom spod łap wylatują :evil_lol: Jari jest przepiękny :loveu: Częściej zdjęcia cykaj :razz: Quote
Amber Posted April 12, 2013 Author Posted April 12, 2013 Tak, to bażant. Całe szczęście moje psy na ptaki nie reagują i zostawiają go w spokoju. Jak będzie ładna pogoda w weekend (bo jutro niestety ma padać) to na pewno też będą fotki ;) Może gdzieś sobie pojedziemy za miasto? I może Jari już nie będzie latał w skarpecie? :eviltong: Quote
Amber Posted April 13, 2013 Author Posted April 13, 2013 Lala sa foteczki, bo ladnie bylo rano. Teraz idzie burza chyba, ale skorzystalam z pogody ile mozna bylo :) Btw na zdjeciach brakuje jednego szczegolu, czy ktos wie jakiego? ;) Quote
Amber Posted April 13, 2013 Author Posted April 13, 2013 Tak :multi: A co byś chciała? :diabloti: Quote
Rinuś Posted April 13, 2013 Posted April 13, 2013 [quote name='Amber']Tak :multi: A co byś chciała? :diabloti:[/QUOTE] yyyy jakiś preparat na sierść:diabloti: Quote
Recommended Posts