Amber Posted October 16, 2012 Author Posted October 16, 2012 To jest chyba jakiś mini dobek na tym zdjęciu wydaje się wielkości bordera https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/185541_331379946954448_170077695_n.jpg ;) Quote
Vectra Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 [quote name='Amber']To jest chyba jakiś mini dobek na tym zdjęciu wydaje się wielkości bordera https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/185541_331379946954448_170077695_n.jpg ;) jakby mi tak Kano przeleciał po plecach (55kg wagi) to bym na wózku wylądowała :evil_lol: Quote
Okamia Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 Ja się nie znam na dobkach :evil_lol: może to pinczer średni - nie wiem :evil_lol: ale na chłopski rozum podobny :diabloti: Quote
Amber Posted October 16, 2012 Author Posted October 16, 2012 Pinczery średnie nie występują w takim kolorze ;) Nie wydaje mi się, żeby dobrym pomysłem było pakowanie sobie ponad 40 kg na plecy :lol: Quote
Vectra Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 Klamka waży tylko 22 i serio jak pisałam , wspomnienia mam okropne :evil_lol: może do tego trzeba jakieś bardziej myślące i delikatne psy używać ? :hmmmm: Klementynę można o wszystko posądzić , ale delikatności nikt jej nie udowodni :diabloti: dlatego zawsze lojalnie uprzedzam , jak ktoś się z nią bawi .. by uważał na rączki , paluszki , ząbki , nosek , oczka i stopy :evil_lol: Quote
Okamia Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 Amber napisał(a):Pinczery średnie nie występują w takim kolorze ;) Nie wydaje mi się, żeby dobrym pomysłem było pakowanie sobie ponad 40 kg na plecy :lol: O to już coś wiem :) Też nie uważam żeby to było zdrowe, ale jeżeli gościu lubi ryzyko. Quote
Amber Posted October 16, 2012 Author Posted October 16, 2012 Ten pies ze zdjęcia to waży na oko 20 kg, nie 40 ;) To jakiś mini dobek. Ja Jariemu zawsze wybijałam wszelkie pomysły ze skakaniem na moją osobę, bo naprawdę jest to niebezpieczne w jego przypadku ;) Quote
motyleqq Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 [quote name='Amber']Nie chwaląc się :eviltong: psa do frisbee mam idealnego, tj jest może trochę za duży ;) ale nakręcenia na dysk i potęgi skoku to mu nie brakuje. Kuleje za to bardzo strona ludzka :evil_lol: Jeżeli chodzi o Rally-O to nawet znalazłam dla Jariego i TŻ odpowiednią klasę: Klasy i kategorie Rally-O: Kategoria Standard - osoby pełnoletnie Kategoria Junior - młodzież między 8 a 18 rokiem życia Kategoria Kids - dzieci do 8 roku życia Klasa 1, 2, 3 Klasa Puppy (szczenięta między 6 a 12 miesiącem życia) Klasa Senior (psy powyżej 8 roku życia :evil_lol: skądś to znam, moje umiejętności rzucania są dosyć żenujące :lol: chyba oddam psa, bo jest dla mnie za dobry :diabloti: a kategorię bardzo dobrą wybrałaś hahaha :lol: ej, jestem za fundacją dla owadów. ja się mogę zająć biedronkami, kiedyś je zbierałam do słoika, ale nikt mi nie płacił :shake: Quote
Vectra Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 motyleqq napisał(a):ej, jestem za fundacją dla owadów. ja się mogę zająć biedronkami, kiedyś je zbierałam do słoika, ale nikt mi nie płacił :shake: za dobry procent , zorganizuje Ci marketing :evil_lol: Quote
Okamia Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 Vectra napisał(a):za dobry procent , zorganizuje Ci marketing :evil_lol: W sumie możecie się zgadać z "Biedronką" i miliony będą wam lecieć :cool3: Quote
Vectra Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 Okamia napisał(a):W sumie możecie się zgadać z "Biedronką" i miliony będą wam lecieć :cool3: z krwiopijcami sieciówkami się nie dziele :shake: Quote
Aleks89 Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 Ja wczoraj miałem na balkonie jakieś 200sztuk jak nie więcej biedronek.Może jeszcze jakieś są to nałapiemy je i wszystkie umieścimy w DT Quote
Okamia Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 Vectra napisał(a):z krwiopijcami sieciówkami się nie dziele :shake: Ale to oni będą wspierać biedne biedronki, które zgubiły kropki, łapki, dupki itp. Quote
Vectra Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 Ja myślę że kleszcze to będzie strzał w dziesiątkę ... będziemy zbierać na leczenie babeszji :diabloti: żywicieli pełne schroniska :evilbat: kleszcze z głodu nie zginą Quote
motyleqq Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 kleszcze to zdecydowanie najlepsiejszy pomysł! :evil_lol: Quote
Amber Posted October 16, 2012 Author Posted October 16, 2012 (edited) A ja ostatnio na słowo kleszcz mam drgawki... :eviltong: Dlatego zmienię temat... Widzieliście jakie mam fajnie figurki dobków? I innych ras? :eviltong: Ostatnio byłam z TŻ w zoologu i mieli fajne breloczki - były nawet dobki i to jeden brązowy, tylko akurat był brzydszy od czarnego bo siedział, a czarny stał. Gdyby ten brąz stał to już by był mój, a tak sobie odpuściłam. Mania figurkowa przeszła mi gdzieś w wieku 16 lat :evil_lol: No ale i tak nic nie pobije wzroku psychodelicznego kota kupionego gdzieś w górach. Łypał na nas codziennie z kiosku przy stoku no i nie było rady - trzeba było go kupić. W sumie dzięki temu mam pamiątkę. Tylko strach przy nim spać :evil_lol: Edited October 16, 2012 by Amber Quote
omry Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 Oj też miałam tych psów i pięknego, kopiowanego, stojącego dobka. Czarnego :evil_lol: Kot jest za mocny :) Quote
Amber Posted October 16, 2012 Author Posted October 16, 2012 Ja na tego siedzącego, czarnego wydałam w swoim czasie chyba z 70 zł :diabloti: Złote to były czasy beztroski :lol: Nadal lubię takie pierdołki, ale już żal mi na nie wydawać kasę. Kiedyś jakbym poszła na wystawę i zobaczyła masę tego badziewia to chyba bym oszalała z radości :eviltong: Kot mógłby grać główną rolę w Lśnieniu albo Psychozie... :evil_lol: Quote
Okamia Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 Amber napisał(a): Kot mógłby grać główną rolę w Lśnieniu albo Psychozie... :evil_lol: Zrób własna wersję - zbijesz fortunę :cool3: Też zbierałam tych figurek psów ale gdzieś do 12 roku życia :evil_lol: kiedy to było... Quote
Vectra Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 też zbierałam figurki , koło miśków na Pradze była ekstra meta na figurki :evil_lol: ale to było trochę lat temu :siara: kiedyś był inny problem niż kasa ... bo kasa była , a figurek nie było :roll: Quote
BBeta Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 http://imageshack.us/a/img98/8881/dsc7328.jpg http://en.bricker.ru/images/parts/dalmatian01.jpg Też miałam kiedyś takiego dalmatyńczyka z Lego Scala :diabloti: Quote
motyleqq Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 ej, masz niekopiowanego dobka! :evil_lol: Quote
Amber Posted October 17, 2012 Author Posted October 17, 2012 [quote name='Vectra']też zbierałam figurki , koło miśków na Pradze była ekstra meta na figurki :evil_lol: ale to było trochę lat temu :siara: kiedyś był inny problem niż kasa ... bo kasa była , a figurek nie było :roll: Super punkt był (jest?) też w Sezamie w centrum, facet miał tych figurek od metra, dużo ras... Tylko jak piszę, po 70 zł :lol: Inna sprawa, że jak piszesz kiedyś kasa była, a gorzej z towarem. O Allegro itp. nikt nie słyszał... [quote name='BBeta']http://imageshack.us/a/img98/8881/dsc7328.jpg http://en.bricker.ru/images/parts/dalmatian01.jpg Też miałam kiedyś takiego dalmatyńczyka z Lego Scala :diabloti: Ja miałam dużo więcej tych dalmatyńczyków z różnych źródeł (po fali szału na film) ale gdzieś mi ich ubyło po latach :lol: [quote name='motyleqq']ej, masz niekopiowanego dobka! :evil_lol: Wstyd jak beret co nie? ;) Wyszłam z założenia, że lepszy taki niż żaden ;) [FONT=trebuchet ms] Zrobiłam dziś dużo słit foć w lasku, w jesiennych barwach <3 <3 <3[/FONT] Quote
Recommended Posts