Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pinczery średnie nie występują w takim kolorze ;)

Nie wydaje mi się, żeby dobrym pomysłem było pakowanie sobie ponad 40 kg na plecy :lol:

Posted

Klamka waży tylko 22 i serio jak pisałam , wspomnienia mam okropne :evil_lol:
może do tego trzeba jakieś bardziej myślące i delikatne psy używać ? :hmmmm:
Klementynę można o wszystko posądzić , ale delikatności nikt jej nie udowodni :diabloti:

dlatego zawsze lojalnie uprzedzam , jak ktoś się z nią bawi .. by uważał na rączki , paluszki , ząbki , nosek , oczka i stopy :evil_lol:

Posted

Amber napisał(a):
Pinczery średnie nie występują w takim kolorze ;)

Nie wydaje mi się, żeby dobrym pomysłem było pakowanie sobie ponad 40 kg na plecy :lol:

O to już coś wiem :)

Też nie uważam żeby to było zdrowe, ale jeżeli gościu lubi ryzyko.

Posted

Ten pies ze zdjęcia to waży na oko 20 kg, nie 40 ;) To jakiś mini dobek.

Ja Jariemu zawsze wybijałam wszelkie pomysły ze skakaniem na moją osobę, bo naprawdę jest to niebezpieczne w jego przypadku ;)

Posted

[quote name='Amber']Nie chwaląc się :eviltong: psa do frisbee mam idealnego, tj jest może trochę za duży ;) ale nakręcenia na dysk i potęgi skoku to mu nie brakuje. Kuleje za to bardzo strona ludzka :evil_lol:

Jeżeli chodzi o Rally-O to nawet znalazłam dla Jariego i TŻ odpowiednią klasę:

Klasy i kategorie Rally-O:
Kategoria Standard - osoby pełnoletnie
Kategoria Junior - młodzież między 8 a 18 rokiem życia
Kategoria Kids - dzieci do 8 roku życia
Klasa 1, 2, 3
Klasa Puppy (szczenięta między 6 a 12 miesiącem życia)
Klasa Senior (psy powyżej 8 roku życia

:evil_lol:

skądś to znam, moje umiejętności rzucania są dosyć żenujące :lol: chyba oddam psa, bo jest dla mnie za dobry :diabloti:

a kategorię bardzo dobrą wybrałaś hahaha :lol:

ej, jestem za fundacją dla owadów. ja się mogę zająć biedronkami, kiedyś je zbierałam do słoika, ale nikt mi nie płacił :shake:

Posted

motyleqq napisał(a):
ej, jestem za fundacją dla owadów. ja się mogę zająć biedronkami, kiedyś je zbierałam do słoika, ale nikt mi nie płacił :shake:

za dobry procent , zorganizuje Ci marketing :evil_lol:

Posted

Ja myślę że kleszcze to będzie strzał w dziesiątkę ... będziemy zbierać na leczenie babeszji :diabloti:

żywicieli pełne schroniska :evilbat: kleszcze z głodu nie zginą

Posted (edited)

A ja ostatnio na słowo kleszcz mam drgawki... :eviltong:

Dlatego zmienię temat...

Widzieliście jakie mam fajnie figurki dobków?

I innych ras? :eviltong:

Ostatnio byłam z TŻ w zoologu i mieli fajne breloczki - były nawet dobki i to jeden brązowy, tylko akurat był brzydszy od czarnego bo siedział, a czarny stał. Gdyby ten brąz stał to już by był mój, a tak sobie odpuściłam. Mania figurkowa przeszła mi gdzieś w wieku 16 lat :evil_lol:

No ale i tak nic nie pobije wzroku psychodelicznego kota kupionego gdzieś w górach. Łypał na nas codziennie z kiosku przy stoku no i nie było rady - trzeba było go kupić. W sumie dzięki temu mam pamiątkę. Tylko strach przy nim spać :evil_lol:

Edited by Amber
Posted

Ja na tego siedzącego, czarnego wydałam w swoim czasie chyba z 70 zł :diabloti: Złote to były czasy beztroski :lol: Nadal lubię takie pierdołki, ale już żal mi na nie wydawać kasę. Kiedyś jakbym poszła na wystawę i zobaczyła masę tego badziewia to chyba bym oszalała z radości :eviltong:

Kot mógłby grać główną rolę w Lśnieniu albo Psychozie... :evil_lol:

Posted

Amber napisał(a):

Kot mógłby grać główną rolę w Lśnieniu albo Psychozie... :evil_lol:

Zrób własna wersję - zbijesz fortunę :cool3:

Też zbierałam tych figurek psów ale gdzieś do 12 roku życia :evil_lol: kiedy to było...

Posted

też zbierałam figurki , koło miśków na Pradze była ekstra meta na figurki :evil_lol: ale to było trochę lat temu :siara:

kiedyś był inny problem niż kasa ... bo kasa była , a figurek nie było :roll:

Posted

[quote name='Vectra']też zbierałam figurki , koło miśków na Pradze była ekstra meta na figurki :evil_lol: ale to było trochę lat temu :siara:

kiedyś był inny problem niż kasa ... bo kasa była , a figurek nie było :roll:
Super punkt był (jest?) też w Sezamie w centrum, facet miał tych figurek od metra, dużo ras... Tylko jak piszę, po 70 zł :lol:

Inna sprawa, że jak piszesz kiedyś kasa była, a gorzej z towarem. O Allegro itp. nikt nie słyszał...

[quote name='BBeta']http://imageshack.us/a/img98/8881/dsc7328.jpg
http://en.bricker.ru/images/parts/dalmatian01.jpg

Też miałam kiedyś takiego dalmatyńczyka z Lego Scala :diabloti:
Ja miałam dużo więcej tych dalmatyńczyków z różnych źródeł (po fali szału na film) ale gdzieś mi ich ubyło po latach :lol:

[quote name='motyleqq']ej, masz niekopiowanego dobka! :evil_lol:
Wstyd jak beret co nie? ;) Wyszłam z założenia, że lepszy taki niż żaden ;)

[FONT=trebuchet ms] Zrobiłam dziś dużo słit foć w lasku, w jesiennych barwach <3 <3 <3[/FONT]