Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

poza tym tam gdzie mieszkamy jest sporo "dziczyzny", na którą Franek reaguje (niestety) z ochotą... i tego się troszkę obawiamy, że wtedy pójdzie w dłuuugą w łąki czy w las i będzie miał nas w nosie, a i jeszcze coś upoluje na kolację przy okazji ;/ tak więc- na razie nie miał za dużo tych chwil wolności całkowitej :roll: troszkę też biegał w terenie zabudowanym- na działce i parkingu, ale to takie bardziej próby

• Replies 917
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Haha, probuję sobie wyobrazic jego pysio jak biegnie do was! :)

Jo ka, wiem ze Karmelcia spuszczala Frania ze smyczy, moze miala jakis sposob na Frania instynkt lowczy. Pytalas sie jej moze?

Wczoraj minelo juz 2 miesiace!!!! :multi:

Posted

właśnie powróciliśmy z wieczornego spacerku i.... Franio "polatał" sobie z 0,5 godz całkiem SAM !! :multi: taki szczęśliwy radosny pies :D tup tup tup, niby gnał prosto przed siebie- ale jednak oglądał się czasem czy pańcie idą też ;) i wracał na zawołanie- to najważniejsze i nas cieszy ^^ alee niestety znów- polecieć chciał za kotem :/ i tak zakończyła się dzisiejsza wolność eh

Posted

Gdzie jest FRANIO ?? czy KTOŚ widział...
czyli mały test na spostrzegawczość ;)
Cześć! zamieszczam "bonus" w postaci panoramy sferycznej = pracy dyplomowej mojego fiancé ;) miłego oglądania [polecam! Rafał naprawdę się starał :)] i- mam nadzieję- podziwiania kawałka naszego miasteczka (tu konkretnie Rynku) , Frania jako pozera/ modela oraz mnie ;D :D

http://www.wirtualnanowaruda.pl/panorama.php?pano=62
http://www.wirtualnanowaruda.pl/panorama.php?pano=75
http://www.wirtualnanowaruda.pl/panorama.php?pano=87

Posted

A mnie pieknie zbliżało i oddalało,a dzis nie wchodzi...
Ty sie nie śmiej jo ka,:mad::evil_lol:psiaki ludziom giną i tak własnie ogłaszają zaginiecia...ale ta "śmierc w oczach" była ułamek sekundy,bo tekst krótki i widac było,ze sie nic złego nie stało...:lol:

Posted

uhh u nas awaria była prądu kilka h od rana i serwera na razie nie będzie, mi też się nie otwierają strony :[ to pewnie dlatego! mam nadzieję, że jutro wszystko wróci do normy :)

Posted

Spostrzegawczy Pan jesteś, Panie M. ;-) tak, to punkt centralny, a dokładniej pewna 'specjalna' śrubka hehh ale o tym wie lepiej mój luby, wieczorem go podeślę na dogo co by więcej opisał w temacie ;-)

Posted

jo ka napisał(a):
to punkt centralny, a dokładniej pewna 'specjalna' śrubka hehh

No właśnie wcześniej sprawdziłem inne panoramy żeby jakiejś głupoty nie napisać i nie wszędzie ta śrubka jest lub nie jest osią obrotu, ale to tak na marginesie:) Wszyscy wiemy kto tam jest głównym bohaterem;)

• 3 weeks later...
Posted

Na pewno, Franio do dobry, kochany pies. Byle tylko czul sie bezpiecznie, bo wiadomo, ze u takiej biedy poczucie bezpieczenstwa, nieporzucenia jest niezmiernie ważne i pociaga za soba spokój i wlasciwe zachowanie. Wazne jest tez, zeby pies mial rytual, tak jak dziecko wiedzial co, gdzie, kiedy i znal granice. Wtedy do tego milosc Pana to jak wisienka na torcie.

Posted

Hej taak, Franiek nicpoń nadal taaka przylepa i domagacz głasków i terroryzator Państwa (zwłaszcza, kiedy szykujemy się / spieszymy np. do pracy :D) wywraca się kołami do góry a jego spojrzenie mówi: no alee głaszcz mnie! ;)