daga_27 Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 dlaczego ja bylam swiecie przekonana, ze Nicolas ma dom???????:crazyeye: Quote
doddy Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 W niedziele Nicolas ma spotkanie z ludźmi z Warszawy, którzy są zainteresowani jego adopcją ;) Trzymać kciuki! Ludzie mieli dobermankę, mają doświadczenie z psami, więc zobaczymy, czy spodoba im się nasz pseudo dobeczek :evil_lol: Quote
doddy Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Jesteśmy po zapoznaniu :p O 19 jedziemy z Nicolasem na zapoznanie mieszkanka i jak nam się spodobają warunki to Nicolas ma nowy dom :eviltong: A teraz opowieści cudnej treści: Wczoraj wieczorem Nicolas zawitał do mnie do domu na pranie (w końcu przez prawie rok nie był kąpany). I co???? I to IDEAŁ a nie pies!!!!!!!!! Nicolas jest typowo mieszkaniowym psem, świetnie sobie radził z chodzeniem na 4 piętro. W domu od razu się położył i poszedł spać. Przespał 12 godzin i o 10 rano był zdziwiony że już wstajemy i idziemy na spacer :evil_lol: Jak pokaze mu się obroże i smycz, odtańcza taniec radości. W domu układa sie na posłaniu, nie jest namolny, świetnie reaguje na "fe". Na spacerze wraca na gwizd. W wannie stał przez godzine (zlałam z niego chyba litry błota), dawał wszystko ze sobą robić. IDEAŁ! Żałujcie, że nie macie tekiego ideału w domu! Nie wiem jak tak fajny, wychowany pies mógł prawie rok szukać domu... Quote
andzia69 Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Mam nadzieję,że w takim razie ten psi ideał już zostanie w tym domku!:lol: Quote
dzodzo Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 o rany, ale się narobiło!!!!Nico -oby się spełniło! Quote
BeataJ Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 I jak bylo? Nikos juz w nowym domku? Czekamy z niecierpliwoscia! Beata Quote
doddy Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Nicolas już w nowym domu :cool1: Mamy nadzieję, że wszystko będzie dobrze bo w domu jest 3 dzieci ale Nicolas w hotelu mieszkał z dzieckiem i miał do Misi super stosunek. Za 2 dni zadzwonimy i sprawdzimy co słychać, a za 2 tygodnie wprosiliśmy się na wizytę :p Później wstawię zdjęcia. Quote
dzodzo Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 to ja się ciesze tak ostroznie na razie...ale juz tak troszke chyba mozna sie cieszyc? Quote
aisaK Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Kasia!!! Jakie wspaniałe wieści!!! Nie było dzisiaj lepszych!!! Dziekuje!! Quote
andzia69 Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Vika_Bari Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 [FONT=Verdana]Nicolasek ma dom! To dopiero dobre wieści! jak się cieszę że się udało! Właśnie takie wieści podtrzymują na duchu na co dzień kiedy tak drastycznie nam przebywa Dobków.[/FONT] [FONT=Times New Roman] [/FONT] Quote
daga_27 Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 super wiesci!!:multi: :multi: :multi: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
doddy Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 U Nicolasa wszystko dobrze ;) Już odwiedził sklep zoologiczny, dostał ucho w prezencie, witaminki na sierść i jakąś specjalną karmę dla dobków (nawet nie wiedziałam, że jest specjalna karma dla dobków). Nicolas z dziećmi także super! Quote
BeataJ Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 doddy napisał(a):U Nicolasa wszystko dobrze ;) Już odwiedził sklep zoologiczny, dostał ucho w prezencie, witaminki na sierść i jakąś specjalną karmę dla dobków (nawet nie wiedziałam, że jest specjalna karma dla dobków). Nicolas z dziećmi także super! No pieknie! Krama dla dobkow - tez pierwsze slysze. Beata Quote
paros Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Nicolas ma swój domek i kochającą rodzinkę :multi: :multi: :multi: Quote
mirka-ela Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 Nareszcie!!! Dzieki wszystkim za pomoc i zainteresowanie :loveu: Szczególne podziekowania dla doddy za wszystko :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts