Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 548
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

W niedziele Nicolas ma spotkanie z ludźmi z Warszawy, którzy są zainteresowani jego adopcją ;)
Trzymać kciuki!
Ludzie mieli dobermankę, mają doświadczenie z psami, więc zobaczymy, czy spodoba im się nasz pseudo dobeczek :evil_lol:

Posted

Jesteśmy po zapoznaniu :p

O 19 jedziemy z Nicolasem na zapoznanie mieszkanka i jak nam się spodobają warunki to Nicolas ma nowy dom :eviltong:

A teraz opowieści cudnej treści:

Wczoraj wieczorem Nicolas zawitał do mnie do domu na pranie (w końcu przez prawie rok nie był kąpany).
I co????
I to IDEAŁ a nie pies!!!!!!!!!

Nicolas jest typowo mieszkaniowym psem, świetnie sobie radził z chodzeniem na 4 piętro. W domu od razu się położył i poszedł spać.

Przespał 12 godzin i o 10 rano był zdziwiony że już wstajemy i idziemy na spacer :evil_lol:

Jak pokaze mu się obroże i smycz, odtańcza taniec radości.

W domu układa sie na posłaniu, nie jest namolny, świetnie reaguje na "fe".

Na spacerze wraca na gwizd.

W wannie stał przez godzine (zlałam z niego chyba litry błota), dawał wszystko ze sobą robić.

IDEAŁ! Żałujcie, że nie macie tekiego ideału w domu!

Nie wiem jak tak fajny, wychowany pies mógł prawie rok szukać domu...

Posted

Nicolas już w nowym domu :cool1:
Mamy nadzieję, że wszystko będzie dobrze bo w domu jest 3 dzieci ale Nicolas w hotelu mieszkał z dzieckiem i miał do Misi super stosunek.
Za 2 dni zadzwonimy i sprawdzimy co słychać, a za 2 tygodnie wprosiliśmy się na wizytę :p

Później wstawię zdjęcia.

Posted

[FONT=Verdana]Nicolasek ma dom! To dopiero dobre wieści! jak się cieszę że się udało! Właśnie takie wieści podtrzymują na duchu na co dzień kiedy tak drastycznie nam przebywa Dobków.[/FONT]
[FONT=Times New Roman] [/FONT]

Posted

U Nicolasa wszystko dobrze ;)
Już odwiedził sklep zoologiczny, dostał ucho w prezencie, witaminki na sierść i jakąś specjalną karmę dla dobków (nawet nie wiedziałam, że jest specjalna karma dla dobków).

Nicolas z dziećmi także super!

Posted

doddy napisał(a):
U Nicolasa wszystko dobrze ;)
Już odwiedził sklep zoologiczny, dostał ucho w prezencie, witaminki na sierść i jakąś specjalną karmę dla dobków (nawet nie wiedziałam, że jest specjalna karma dla dobków).

Nicolas z dziećmi także super!

No pieknie! Krama dla dobkow - tez pierwsze slysze.

Beata