Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 548
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Beatko, ja napisałam do fundacji niemieckiej po tym jak Nikolas został adoptowany.
Teraz nie piszę im juz o tym, że wrócił, bo tak czy inaczej przeciez nie pojedzie do Niemiec, więc po co to zmieniac?

Posted

aisaK napisał(a):
Beatko, ja napisałam do fundacji niemieckiej po tym jak Nikolas został adoptowany.
Teraz nie piszę im juz o tym, że wrócił, bo tak czy inaczej przeciez nie pojedzie do Niemiec, więc po co to zmieniac?

OK jasne tylko tam myslalam, ze oni umieszczaja tam psy, ktore przez nich domki znalalzy.

Posted

fona napisał(a):
doddy, czy Nicolas moze mieszkac z kotami?

A jest jakaś szansa na domek?
Mam go "próbować" z kotami? Nie mam żadnych w okolicy... Kurcze...
Koty też mają różne charaktery. Daleko ten ewentualny domek?

• 4 weeks later...
Posted

Chyba nie, bo pani Zosia pisała mi o nikim, jest szczęsliwa i cieszę się, że to ona go weźmie, bo tyle czasu z nią pisze i zdecydowała się na taką biedę...
Nikuś-powodzenia!

Posted

Pani Zosia pisała, że już za niedługo go zabiera, ale pewnie Doddy wie wszystko najlepiej i cos nam napisze.
Ja liczę, że mi Pani Zosia zdjęcia bedzie przysyłała. I oczywiście trzymam kciuki, żeby ta adopcja była dla Nikolasa najlepsza!

Posted

Dopóki Nicolas nie pojedzie do domu to nie ma się co cieszyć. Ponadto na przyszłość proszę o nie rozszerzanie błędnych informacji o psach!
Mój nr łatwo jest namierzyć i nie jest na miejscu kłamanie o psach (jeśli ktoś czegoś nie wie, po prostu niech nie informuje).

Nie mam zamiaru się z nikim kłócić, dlatego też nie napiszę o kogo mi chodzi.
Niech ta osoba po prostu na przyszłość najpierw pomyśli i już ;)

Pozdrawiamy

Jak Nicolas będzie w domku to napiszemy, by wszyscy się mogli cieszyć :multi:

Posted

andzia69 napisał(a):
no to ja się cieszę!!!!!:laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::Cool!::Cool!::Cool!::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:

Ja też i cała NADZIEJA DOBERMANA :loveu: