fona Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Smacznego, Nicolasku! My dziekujemy za opieke nad nim! Quote
BeataJ Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 paros napisał(a):Nicolas nie ma domku :shake: :-( :-( Co jest grane? Zobaczcie tutaj http://www.dobermann-nothilfe.de/juni_07.htm doddy wiesz cos o tym? Beata Quote
aisaK Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Beatko, ja napisałam do fundacji niemieckiej po tym jak Nikolas został adoptowany. Teraz nie piszę im juz o tym, że wrócił, bo tak czy inaczej przeciez nie pojedzie do Niemiec, więc po co to zmieniac? Quote
fona Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 aaaa Nicolasku, i niech tak sie stanie, niech sie znajdzie domek dla cienie, piesku. Quote
BeataJ Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 aisaK napisał(a):Beatko, ja napisałam do fundacji niemieckiej po tym jak Nikolas został adoptowany. Teraz nie piszę im juz o tym, że wrócił, bo tak czy inaczej przeciez nie pojedzie do Niemiec, więc po co to zmieniac? OK jasne tylko tam myslalam, ze oni umieszczaja tam psy, ktore przez nich domki znalalzy. Quote
BeataJ Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 dzodzo napisał(a):tam jest napisane ze znalazl dom w polsce Ok, juz nieistorne - narobilam zamieszania. I zrobila dziewczynke z niego? Nicola :-) Quote
BeataA Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Czeka i czeka... A cioteczki o nim zapomniały... Quote
BeataJ Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Nie zapominamy.... Ale ponawiam pytanie, wiem, ze bylo kiedys juz walkowane. Czemu Nikos do Niemiec nie moze pojechac? Beata Quote
doddy Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Nicolas szuka domu w PL. Jak znajdzie docelowy dom w Niemczech to będziemy się zastanawiać. Quote
BeataA Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 fona napisał(a):doddy, czy Nicolas moze mieszkac z kotami? A jest jakaś szansa na domek? Mam go "próbować" z kotami? Nie mam żadnych w okolicy... Kurcze... Koty też mają różne charaktery. Daleko ten ewentualny domek? Quote
fona Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 teraz to juz nie wiem, czy aktualny, hankag miala pania zainteresowana adopcja dobermanki... Quote
aisaK Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Chyba nie, bo pani Zosia pisała mi o nikim, jest szczęsliwa i cieszę się, że to ona go weźmie, bo tyle czasu z nią pisze i zdecydowała się na taką biedę... Nikuś-powodzenia! Quote
dzodzo Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 super -moze tym razem zaswieci dla Nico sloneczko wreszcie:) Quote
aisaK Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Pani Zosia pisała, że już za niedługo go zabiera, ale pewnie Doddy wie wszystko najlepiej i cos nam napisze. Ja liczę, że mi Pani Zosia zdjęcia bedzie przysyłała. I oczywiście trzymam kciuki, żeby ta adopcja była dla Nikolasa najlepsza! Quote
doddy Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Dopóki Nicolas nie pojedzie do domu to nie ma się co cieszyć. Ponadto na przyszłość proszę o nie rozszerzanie błędnych informacji o psach! Mój nr łatwo jest namierzyć i nie jest na miejscu kłamanie o psach (jeśli ktoś czegoś nie wie, po prostu niech nie informuje). Nie mam zamiaru się z nikim kłócić, dlatego też nie napiszę o kogo mi chodzi. Niech ta osoba po prostu na przyszłość najpierw pomyśli i już ;) Pozdrawiamy Jak Nicolas będzie w domku to napiszemy, by wszyscy się mogli cieszyć :multi: Quote
doddy Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Nicolas wczoraj w nocy wyruszył do nowego domu. Quote
andzia69 Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 no to ja się cieszę!!!!!:laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::Cool!::Cool!::Cool!::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
aisaK Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 andzia69 napisał(a):no to ja się cieszę!!!!!:laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::Cool!::Cool!::Cool!::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Ja też i cała NADZIEJA DOBERMANA :loveu: Quote
Recommended Posts