Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 548
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nicolas dojechał do nowego domku. Z małymi niespodziankami ale szczęśliwie.
W nowym domku się zadomowił, objął nowe posłanko.
Chętnie wychodzi na spacerki, cieszy się już na widok domowników, odstawia znane nam tańce radości.
Nie załatwia się w domu, więc jest ok ;)

Pozdrawiamy jego i nową mamę :cool3:

Posted

fona napisał(a):
Oby wszytsko bylo dobrze juz zawsze!
Dzieki serdeczne, doddy!

Nikus pozdrawia z nowego domku:multi: Mam cieple poslanie i wesolo mi tutaj.Czesto sie smieje i zaczynam rozrabiac ale caly czas jestem jeszcze niepewny czy to juz koniec moich nieszczesc:placz: Teraz moge plakac w imieniu kolesiow ktorzy jeszcze nie maja wlasnych domkow.Daja mi psie przysmaki a ja nie wiem co to jest ale chyba sie przekonam.Nawet wedzone ucho nie zjadlem do konca.Moze wkrotce zaczne ustawiac sie do zdjecia to mnie zobaczycie.Dziekuje wam wszystkim co mnie ratowali w ciezkich chwilach-Niki z mama Zosia:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Wiking napisał(a):
Nikus pozdrawia z nowego domku:multi: Mam cieple poslanie i wesolo mi tutaj.Czesto sie smieje i zaczynam rozrabiac ale caly czas jestem jeszcze niepewny czy to juz koniec moich nieszczesc:placz: Teraz moge plakac w imieniu kolesiow ktorzy jeszcze nie maja wlasnych domkow.Daja mi psie przysmaki a ja nie wiem co to jest ale chyba sie przekonam.Nawet wedzone ucho nie zjadlem do konca.Moze wkrotce zaczne ustawiac sie do zdjecia to mnie zobaczycie.Dziekuje wam wszystkim co mnie ratowali w ciezkich chwilach-Niki z mama Zosia:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Boshe - wreszcie Nikus ma dom o jakim moze marzyc każdy pies!!!!! On tak dlugo czekal...
Dziękuję!!!!:loveu::loveu::loveu:

Posted

doddy napisał(a):
Witaj Zosiu,
Już w Danii jak mniemam?
Udało Ci się odebrać RTG?

Ucałuj Nicolasa w ten długi nochal od ciotki z Warszawy.

Niki jest czesto calowany w swoj dlugi nosek ale dostanie ekstra od cioci Dody!Ja bylam tylko dobe w W-wie 5.9.na pogrzebie tzn.samolot w te i spowrotem ale i tak Niki byl troche obrazony na mnie na szczescie szybko sie udobruchal.Rtg.mam ale czekam z wizyta u ortopedy az Niki lepiej sie zadomowi.W drodze powrotnej mysle ostatnia przygoda-nagle ewakuacja hal lotniskowych-policja,straz i cala afera.Jakis idiota zostawil bagaz bez opieki.Po godzinie zaczeli znow prace nalotnisku.U nas cieplo,slonce Niki poznaje okolice i uczy sie dunskiego,zaczal nawet szczekac jak ktos stoi za dlugo pod oknem.Powoli pomyslimy o fotkach.Calusy od Nikusia i usciski odemnie.:lol: :lol: :lol: :buzi: :Dog_run: :buzi:

Posted

Witaj Zosiu!!!
Tak się cieszę, że Nikuś jest u ciebie taki szczęsliwy. Bez przygód się nie obeszło, ale za to jakie przywitanie w domu!
Jak nie bedziesz potrafiła wstawić zdjęć, to chętnie służe pomocą.

Posted

A ja Wam jeszcze napiszę, że Nikuś nie mógł lepiej trafić!!!
Poznałam Zosię i jej synów. "Czapki z głów" dla tego, co wypatrzył Nikusia w morzu psich nieszczęść i nakiwerował do Danii :)
Pozdrawiam, ucałowania.
Beata

Posted

Przyszlismy z dzialki i Niki padl-chyba go wykonczylo swieze powietrze i owady.Turlal sie w trawie,gryzl kosteczke ze szpikiem i spal.W domu zjadl kolacje i spi:sleep2::sleep2::sleep2:tylko warczy chyba na te muszki z ogrodu:mad:I znow czytam o bidaku-Amstaff Jacus:shake:Czy w Polsce nie ma kar na tych "ludzi",trzeba im to samo zrobic zeby odczuli na wlasnej skorze jak to boli ale co z prawem???Pozdrawiamy z Nikusiem-Zosia

Posted

Witajcie przyjaciolki psinek!!!:lol::lol::lol:Wlasnie wrocilismy z dzialki.Niki bardzo zmeczony chyba swiezym powietrzem bo tylko turlal sie w trawie,spal i obgryzal kosc.Zjadl swoja kolacje i padl.Ja pisze a on pochrapuje i warczy- chyba na te owady z dzialki.Chodzi na 4-ch lapach ale biega na trzech,chyba jednak czuje ta biedna lapke.Wczoraj zarejestrowalam go w dunskim registrze psow a jutro bedzie gotowy jego znaczek do obrozy czyli nie ma prawa zginac:multi::multi::multi:.I znow czytam o biedulce-Jacusiu z amstafow-syn przesle wam pieniadze,bo zzagranicy to banki biora za duze oplaty.:shake::shake::shake:Trzeba Jacusia ratowac tak jak Nika:shake:,sciskamy Z+N.

Posted

Dziękujemy Zosiu za pamięć.
Ja się załamałam Jacusiem. Najbardziej przykrym jest to, że mało ludzi poruszył jego los... Ale nic dziwnego patrząc na ogół cierpienia z jakim dogomania styka się na codzień...

Chęci dużo, możliwości ratowania już mniej...

Uściski dla Was!

Posted

doddy napisał(a):

Witajcie wszyscy moi przyjaciele!U nas pada i moja lapka chyba mi troche dokucza:shake:W przyszlym tygodniu dr.ortopeda obejrzy moje zdjecie i bedzie konferowal jak moze mi pomoc,oby tylko rehabilitacja a nie operacja.Ale moja obecna mama podejrzewa ze od srodka kosc zaczyna uciskac i moze bedzie przebijac sie przez skore:placz::placz::placz:.Ale moze cos wymysla i bede zdrowy:Cool!::Cool!::Cool!:Caluje wszystkich moim dlugim,zimnym nosem-Niki

Posted

Zaczynam troche rozrabiac-ha,ha,ha.Wczoraj Niki wystraszyl mnie-spal na dywanie i zaczal warczec,ale to drobnostka-we snie,warczac podniosl obie wargi do gory,z przodu nos a za nim widac bylo wszystkie zeby i to we snie.Widocznie byl bardzo zly:angryy:.A poza tym nauczyl sie ze wychodzac przez kuchenne drzwi musze go brac bo to droga do garazu i na dzialke,inaczej piszczy i zaczyna szczekac.Do sklepu wolno mi wychodzic przez frontowe drzwi-widzicie jaki cwaniak!!!!!!!Pozdrowienia dla cioteczek w Polsce.A Beatko zobaczysz ze to prawda male dzieci -maly klopot,a duze-duzy-usciski Zosia.:Rose: